fbpx
Fru Møllers opskrift på

Surdejshævede hvedeboller

30 stk.

Ælt vand, mel, gær, surdej og salt sammen til en glat, smidig og homogen dej. Dejen skal være BLØD, men ikke flydende!

Læg dejen i en ren olieret skål. Træk en plastpose over skålen og lad den hæve på køkkenbordet 8-10 timer. Langtidshævningen gør brødet mere velsmagende, sundere og langtidsholdbart.

Dejen kan med fordel hæve i køleskabet. Tag den ud ca. 2 timer før du bager.

Efter hævningen “skæres” dejen forsigtigt ud til boller. Forvarm ovnen til 250 grader og bag bollerne i ca. 25-35 minutter.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - 17.00

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet