fbpx

Lam

Vores får opdrættes i samarbejde med vores gode nabo, Jan Gade. Vi kalder samarbejdet Bjerager Lammekød.

Fårene går ude det meste af året - dog er de på stald omkring jul indtil de har læmmet.
2 gange om året bliver de klippet - omkring uge 7 og i løbet af august. Fåreklipningen er et populært indslag, så vi annoncerer dagen i god tid på Facebook og i nyhedsbrev.

I butikken

  • Lammespegepølse m. rosmarin
  • Lammegrillpølse m. hvidløg og persille
  • Lammekoteletter
  • Lammekølle - udbenet og snøret
  • Lammebovssteg - lige til grill eller ovn
  • Lammesmåkød
  • Hakket lammekød - på bestilling

Du kan bestille lam i butikken eller sende os en mail på slagteriet@frumollersmolleri.dk

Ellers ring på tlf.: 42 19 81 84

Kontakt Slagteriet:

slagteriet@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 42 19 81 84

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet