fbpx
Skip to main content

Selskabsmenuer

Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Sæson
aktuel menu
3 retter 368,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt 
Frokost 5 timer Kr. 668,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 768,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1068,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1318,-

Børn under 12 år halv pris

Januar / Februar / Marts


Forret

Ovnbagt vesterhavs fisk med kartoffelpure, kartoffelchips, saltet agurk og syltede løgskaller.

Eller

Varmrøget norsk laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og tomater.

Hovedret

Fyldte kyllingelår fra Hopballe Mølle, trøffel glaseret selleri, skummet hønsefond, stegt grønkål og rosenkål samt selleripure

Dessert

Fyldte éclairs med vaniljecreme, lun chokolade sauce og vanilje is.

Eller

Mazarin med karamel, bærkompot og chokolade knas.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


april/maj/ juni


Forret

Rørt laksetatar med rå kinaradiser, syltede fennikel og citronpure.

(fennikel skiftes med asparges når de kommer)

Eller

Coppa fra slagteren med persille aioli, syltede bøgehatte og langtidsbagte bøftomater.

Hovedret

Bagt vesterhavsfisk med røget muslinge sauce, salt bagt selleri (skiftes til hvide asparges når de kommer), spinat pure  og masser dild. Små kartofler serveres a part.

Eller

Rosastegt kalveculotte med grillet grønne asparges, små løg fra Samsø, blomkålspure og rødvinssauce. Små kartofler serveres a part.

Dessert

Chokolade tærte med saltet peanuts, karamel og vanilje is. 

Eller

Svampet rabarberkage med syltede rabarber, rabarberguf og rabarber sorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Juli / August / September


Forret

Stegt Vesterhavs fisk med saute på danske ærter, saltet skoleagurker og purløg. Serveres med knuste kartoffelchips og en ”asparges” veloute

Eller

Hørøget skinke fra slagteren grillede løg, maltchips, tomatmayonnaise og karse.

Hovedret

Rosastegt kalveculotte med babymajs, løgpure, ”persillesauce” og stegt Samsø kål. Små Samsø kartofler serveres a part.

Dessert

Samsø jordbær fra Niels serveret med sprød marengs, jordbær sorbet og mælkechokolade cremeux.

Eller

Blondie med bærkompot, hasselnødknas og bærsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Oktober / November / December


Forret

Smørpocheret aktions fisk med stegt Samsø kål, syltede perleløg og en skummet løvstikke sauce smagt til med Madagaskar peber.

Eller

Bresola med rosmarin bagte rødløg, mayonnaise lavet på rosa peber og brøndkarse.

Hovedret

Kalvefilet pakket ind i urtefars, serveret med en ragout lavet på kalveskank og syltede beder, bedepure samt salt bagt selleri. Serveres med en sauce smagt til med estragon.

Dessert

Hjemmelavet ”mælkesnitte” med honningcreme, fløde is med tonkabønner og lun karamelsauce med cognac.

Eller

Pocheret pære med creme fraiche is, havrecrumble og chokoladesauce lavet på belgisk chokolade.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Buffet 398,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt 
Frokost 5 timer Kr. 698,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 798,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1098,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1408,-

Børn under 12 år halv pris

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts


Forret

Varmrøget norsk laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og tomater.

Røget okseinderlår med syltede sennep, rå rødbeder og sennepsmayonnaise.

hovedret

Trøffel marineret kyllingelår.

Confiteret gårdgris.

Langtids bagt knoldselleri.

Grønkåls salat med saltet valnødder, sennepsdressing og syltede beder. (bede bånd).

Hønsesky med persille.

Korn salat lavet på kerner fra gården med vinterens grøntsager.

Dessert

Mazarin med karamel, bærkompot og chokolade knas.


Maj / april / juni


Forret

Rørt laksetatar med rå kinaradiser, syltede fennikel og citronpure. (fennikel skiftes med asparges når de kommer)

Coppa fra slagteren med persille aioli, syltede bøgehatte og langtidsbagte bøftomater.

hovedret

Bbq svinebryst fra slagteren.

Rosastegt kalveculotte med masser timian.

Kornsalat på korn fra gården med bagt peberfrugt og estragon.

Tomat salat med bagt og syltede farvede tomater, plukket ost (feta) og urte pesto.

Små kartofler vendt med smør og hvidløg.

Fløde pebersauce.

Dessert

Svampet rabarberkage med syltede rabarber og rabarberguf.


Juli / August / September


Forret

Hørøget skinke fra slagteren grillede løg, maltchips, tomatmayonnaise og karse.

Saltet norsk laks med citronmayonnaise, syltede asparges og syrnet fløde.

hovedret

Rosastegt kalveculotte med masser timian.

Confiteret gårdgris.

Kornsalat med korn fra gården og forårsløg og urtevinagrette.

Kålsalat med ristede kerner og syltede løg.

Små Samsø kartofler med persille.

Kold bearnaise creme.

Dessert

Blondie med bærkompot og hasselnødknas.


Oktober / November / December


Forret

Bresola med rosmarin bagte rødløg, mayonnaise lavet på rosa peber og brøndkarse.

Gravad Norsk laks med vanilje syltede tomater, dildmayonnaise og friteret boghvede

HOVEDRET

Confiteret gårdgris med syltede græskar.

Rosastegt kalv med masser timian.

Bedesalat med bagte og syltede farvede beder, mizuna og ristede kerner.

Saltbagt selleri med persillesmør.

Kornsalat med bagte bøftomater og masser kørvel.

Kryddersauce smagt til med røget paprika.

Dessert

Brownie med peanuts og 2slags chokolade serveret med havrecrumble og hvid chokolade ganache.


Brunch

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.

Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

2 Timer Kr. 265,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

3 Timer Kr. 365,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

4 Timer Kr. 465,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

Børn under 12 år halv pris

oktober/november/december


Det Kolde

Øllebrød lavet på brød fra bodils bageri med letpisket fløde og æblekompot.

Gravet Norsk laks med vaniljesyltede tomater og dildmayonnaise.

Okseinderlår fra slagteren med rosmarin bagte rødløg.

Rullepølse med masser peber, rå løg og sky.

Rød løber fra Arla Unika med stikkelsbær kompot.

Dansk skiveost.

Det Lune

Scramble eggs med Gl knas og bacon.

Lun leverpostej med stegte svampe.

Kornsalat lavet på korn fra gården og syltede græskar.

Det Søde

”Arme ridder” med syltede æbler og pisket creme fraiche.

Hjemmelavet ”mælkesnitte”. Kakao kage med honning/oste creme


0
Din kurv
  • No products in the cart.