fbpx
Skip to main content

Selskabsmenuer

Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Sæson
aktuel menu
3 retter 368,-

Hele pakken:
Restaurantens bobler og snacks
3 retters menu
Restaurantens vinmenu
Øl og vand ad libitum
 kaffe og sødt 

Frokost 5 timer Kr. 668,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 768,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1068,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1318,-

Børn under 12 år halv pris

Januar / Februar / Marts


Forret

Ovnbagt Vesterhavs fisk med kartoffelpure, kartoffelchips, saltet agurk og syltede løgskaller.

Eller

Tynde skiver af Coppa med peberaioli, syltede rødløg og revet havgus.

Hovedret

Miso glaseret svinebryst med saltbagt selleri, smørfyldt selleripure, stegt vinterkål og reduceret skysauce. Små ovnbagte kartofler serveres a part.

(svinebryst kan skiftes ud med kalveculotte for 10,- pr person).

Dessert

”Pund til Pund” kage med karamel sauce og mascarpone creme.

Eller

Fløde panna cotta med hindbær sorbet og havreknas.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


april/maj/ juni


Forret

Plukket kylling i asparges sauce og forårs grønt i sprød vol u vent.

Eller

Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.

Hovedret

Mør gårdgris i Amerikansk inspireret BBQ-marinade serveret med forårs-sommer grønt vendt i hyldeblomst vinaigrette, pure samt krydreret whisky sauce.

(Gårdgris kan skiftes ud med kalveculotte for 10,- pr person).

Dessert

Bagt rabarber med sprøde mazarin stykker og rabarber ”guf”.

Eller

Klassisk creme brulé med nøddeknas og bærsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Juli / August / September


Forret

Koldrøget laks med en creme lavet på rygeost, sprøde radise cruditer og marineret urter.

Eller

Smørbagt Vesterhavs fisk med krydret hummerbisque, urter i brunoise og urteolie.

Hovedret

Fyldte kyllingebryster fra Hopballemølle med grillede løg, cremet polenta og danske majs vendt i persille. Serveres med krydret skysauce og små danske kartofler.

Dessert

Citronfromage med anis syltede pære og havrecrumble.

Eller

”Blondie”. Hvidchokolade kage med pisket chokolade ganache og syrlig appelsinsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Oktober / November / December


Forret

Rørt laksesalat på varmrøget laks fra egen rygeovn med citrus marineret fennikel og håndplukket urter.

Eller

Skinke fra gårdens egen slagter med trøffelcreme, syltede rødløg og revet dansk ost.

Hovedret

Langtids tilberedt kalveculotte med karamelliseret blomkålspure, grillet løg og syltede jordskokker. Dertil rødvinssauce og små kartofler.

Dessert

Svampet gulerodskage med Philadelphia creme og havrecrumble.

Eller

Luftig chokoladecreme med kirsebærs sorbet og sprød tuile.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Buffet 398,-

Hele pakken:
Restaurantens bobler og snacks
Buffet menu
Restaurantens vinmenu
Øl og vand ad libitum
 kaffe og sødt 

Frokost 5 timer Kr. 698,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 798,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1098,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1408,-

Børn under 12 år halv pris

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts


Forret

Rørt laksesalat lavet på færøsk laks dertil syrlige agurker samt masser dild.

Tynde skiver af coppa med peber aioli og syltede rødløg.

hovedret

Rødbedesalat med syrlig appelsindressing, plukket feta samt frisk mynte.

Kålsalat lavet på vinterens kål vendt med kogte hvedekerner fra gårdens egne marker samt syltede æbler.

Små kartofler ristet i ovnen med urte smør.

Langtids tilberedt svinebryst med miso marinade.

Stegt kalveculotte med rosmarin.

Kold urtedressing med persille.

Dessert

”Pund til Pund” kage med karamel sauce og mascarpone creme.


April / maj/ juni


Forret

Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.

Håndpillede rejer som salat med syltede tomater, sprød hjertesalat og brødcroutoner.

hovedret

Små Samsø kartofler vendt med smør og ristet urterasp.

Dansk forårs-/sommer grønt vendt i hyldeblomst vinaigrette med plukket feta.

Langtidstilberedt kalveculotte med hvidløg og timian.

Mør gårdgris marineret i Amerikansk inspireret BBQ marinade.

Hjemmelavet humus og creme fraiche creme med friskhakket urter.

Dessert

Bagt rabarber med sprøde mazarin stykker og rarbaber ”guf”.


Juli / August / September


Forret

Koldrøget laks med rygeost creme og sprøde radiser.

Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.

hovedret

Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto.

Langtids tilberedt kalveculotte med salvie og hvidløg.

Gårdens hvedekerne vendt med babyspinat, små tomater og urtedressing.

Dampet broccoli vendt i ”mormor” dressing med syltede tranebær og sprød peberbacon.

De sidste danske kartofler ristet i kryddersmør.

Kold bearnaise creme.

Dessert

Syrlig citronfromage med anis syltede pære og havrecrumble.


Oktober / November / December


Forret

Rørt laksesalat på varmrøget laks fra egen rygeovn med citrus marineret fennikel.

Skinke fra gårdens slagter med trøffelcreme og syltede rødløg.

HOVEDRET

Flødekartofler med hvidløg og dansk ost.

Vintersalat med bagte rodfrugter og syrlig dressing.

Fyldig bulgur salat med tomatiseret pesto og små tomater.

Fyldt kalkunbryst med pikant oste fyld.

Langtidstilberedt kalveculotte med timian.

Dessert

Svampet gulerodskage med Philadelphia creme og havrecrumble.


Brunch

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.

Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

2 Timer Kr. 285,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

3 Timer Kr. 385,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

4 Timer Kr. 485,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

Børn under 12 år halv pris

januar/februar/marts


Det Kolde

Restaurantens kendte øllebrød med æblekompot på æbler fra Karensminde og vaniljefløde.

Slagterens smagfulde spegepølse med peber aioli.

Tyndskåret coppa med syltede rødløg.

Samsø skiveost.

Mammen ”omsorg”. Lagret havarti.

Færøsk laks rørt som salat, dertil syrlige agurker og masser dild.

Det Lune

Lun leverpostej fra gårdens egen slagter.

Scramble eggs lavet på danske æg med fintsnittet purløg.

Stegte ramsløgs pølser.

Urtedressing med persille.

Det Søde

Små brunch pandekager med karamelsauce.

”Pund til Pund” kage med syrlig mascarpone creme.


0
Din kurv
  • No products in the cart.