fbpx

Selskabsmenuer

Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Sæson
aktuel menu
3 retter 368,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt 
Frokost 5 timer Kr. 668,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 768,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1068,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1318,-

Børn under 12 år halv pris

Januar / Februar / Marts


Forret

Ovnbagt lange med urtecrust, farvede gulerødder og sauce på ristede fiskeben.

eller

Tyndskåret bresaola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.

Hovedret

Dansk kylling serveret med grillede og syltede løg, selleripuré, saltbagt selleri og kyllingesauce smagt til med cremefraiche og persille.

Kylling kan skiftes til dansk kalv og serveres med en rødvinssauce.

Dessert

Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepuré med vanilje, flødeis og makronknas.

eller

Hvid chokoladecreme med syrlig sorbet, saltkaramel og sprød tuile.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Maj / april / juni


Forret

Let pocheret kulmulle serveret med asparges fra Samsø, farvede tomater samt en beurre blanc mættet med ”Dabs” og dildolie.

eller

Bagt færøsk laks, med crudite af glaskål, små grønne tomater og sprøde salater.

Hovedret

Gårdens bedste udskæring af gris med en cassoulet på majroer/panchetta/syltede blomkål og blomkålspuré. Dertil en grisesauce smagt til med peberodsjuice.

Gris kan skiftes ud med dansk kalv og serveres med en pebersauce.

Dessert

Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber-guf og mørk chokolade.

eller

Sæsonens bær marineret i rosa peber, gelé på mynte og hyldeblomst samt creme anglaise.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Juli / August / September


Forret

Dagens fangst med flødestuvet spinat, saltede skoleagurker, rasmløgs-kapers og lokal kål.

eller

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Hovedret

Dansk rosastegt kalv med radicchio vendt i brombær-vinaigrette, puré på grillede auberginer samt små løg og rødvinssauce smagt til med brombær.

Dessert

Hindbær fra Karensminde serveret med knust marengs, ymer-is, hindbærsirup og rød skovsyre.

eller

Vanilje panna cotta med kirsebærgelé, karamel og bærsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Oktober / November / December


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokakaido græskar, gulerodspuré og skummet karrysauce.

eller

Sprød tærte med hengemte svampe, stegt krondyr, syltede tyttebær og en trøffelcreme.

Hovedret

Langtidstilberedt gris fra gården med glaserede beder, jordskokke-puré, jordskokke-chips og ristet grønkål. Sauce med reduceret æblemost fra Karensminde.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokoladecreme og saltkaramel.

eller

Vanilje- og honningmousse med syrlig kirsebær coulis, knas på brændt hvid chokolade og en is på brombær.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Buffet 398,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt 
Frokost 5 timer Kr. 698,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 798,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1098,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1408,-

Børn under 12 år halv pris

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts


Forret

Tyndskåret bresaola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.

Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.

Buffet

Dansk kylling med grillede og syltede løg.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Bedesalat med ristede kerner, solbær-vinaigrette og små salater.

Bagt græskar med salvie og citron.

Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.

Dessert

Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepuré med vanilje, flødeis og makronknas.


Maj / april / juni


Forret

”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltet sennep, sennepscreme og maltknas.

Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.

Buffet

Braiseret gårdgris med BBQ-marinade, dertil grillede og syltede blomkål.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Bulgursalat med farvede gulerødder og urte-vinaigrette.

Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.

Små ovnristede kartofler med masser persille.

Dessert

Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber-guf og mørk chokolade.


Juli / August / September


Forret

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.

Buffet

Pestomarineret gårdkylling.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Perlebygsalat med forårsløg og tomater.

Kålsalat med ristede kerner og urte-vinaigrette.

Små Samsø kartofler med masser af persille.

Kold bearnaise-creme.

Dessert

Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.


Oktober / November / December


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokakaido græskar, gulerodspuré og skummet karrysauce.

Buffet

På vej.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokoladecreme og saltkaramel.


Brunch

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.

Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

2 Timer Kr. 265,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

4 Timer Kr. 398,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

Februar / Marts


Det Kolde

Rullepølse fra slagteren med rå løg og persille-mayonnaise.

Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.

Restaurantens hjemmelavede marmelade.

Et udvalg af hårde og bløde oste med sæsonens sylterier.

Bondespegepølse med mild smag af hvidløg serveret med syltede løg og karse.

Yoghurt med honningristet musli.

Det Lune

Landtærte med lokale æg og tomater.

Små pølser fra slagteren.

Perlebygsalat med årstidens grøntsager.

Små frikadeller med hjemmesyltede agurker.

Ketchup.

Det Søde

Månedens kage med hjemmegjort tilbehør.

Chokolade cookies med to slags chokolade.

Sprøde vafler med karamel.


265,- med drikkevare.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30 &
17.30-sent
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet