Selskabsmenuer
Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.
Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

aktuel menu
3 retter 368,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt
Frokost 5 timer Kr. 668,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 768,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr 1068,-
Hele pakken + reseption Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1318,-
Børn under 12 år halv pris
Januar / Februar / Marts
Ovnbagt vesterhavs fisk med kartoffelpure, kartoffelchips, saltet agurk og syltede løgskaller.
Eller
Varmrøget norsk laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og tomater.
Fyldte kyllingelår fra Hopballe Mølle, trøffel glaseret selleri, skummet hønsefond, stegt grønkål og rosenkål samt selleripure
Fyldte éclairs med vaniljecreme, lun chokolade sauce og vanilje is.
Eller
Mazarin med karamel, bærkompot og chokolade knas.
”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.
eller
Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.
april/maj/ juni
Rørt laksetatar med rå kinaradiser, syltede fennikel og citronpure.
(fennikel skiftes med asparges når de kommer)
Eller
Coppa fra slagteren med persille aioli, syltede bøgehatte og langtidsbagte bøftomater.
Bagt vesterhavsfisk med røget muslinge sauce, salt bagt selleri (skiftes til hvide asparges når de kommer), spinat pure og masser dild. Små kartofler serveres a part.
Eller
Rosastegt kalveculotte med grillet grønne asparges, små løg fra Samsø, blomkålspure og rødvinssauce. Små kartofler serveres a part.
Chokolade tærte med saltet peanuts, karamel og vanilje is.
Eller
Svampet rabarberkage med syltede rabarber, rabarberguf og rabarber sorbet.
”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.
eller
Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.
Juli / August / September
Stegt Vesterhavs fisk med saute på danske ærter, saltet skoleagurker og purløg. Serveres med knuste kartoffelchips og en ”asparges” veloute
Eller
Hørøget skinke fra slagteren grillede løg, maltchips, tomatmayonnaise og karse.
Rosastegt kalveculotte med babymajs, løgpure, ”persillesauce” og stegt Samsø kål. Små Samsø kartofler serveres a part.
Samsø jordbær fra Niels serveret med sprød marengs, jordbær sorbet og mælkechokolade cremeux.
Eller
Blondie med bærkompot, hasselnødknas og bærsorbet.
”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.
eller
Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.
Oktober / November / December
Smørpocheret aktions fisk med stegt Samsø kål, syltede perleløg og en skummet løvstikke sauce smagt til med Madagaskar peber.
Eller
Bresola med rosmarin bagte rødløg, mayonnaise lavet på rosa peber og brøndkarse.
Kalvefilet pakket ind i urtefars, serveret med en ragout lavet på kalveskank og syltede beder, bedepure samt salt bagt selleri. Serveres med en sauce smagt til med estragon.
Hjemmelavet ”mælkesnitte” med honningcreme, fløde is med tonkabønner og lun karamelsauce med cognac.
Eller
Pocheret pære med creme fraiche is, havrecrumble og chokoladesauce lavet på belgisk chokolade.
”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.
eller
Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Buffet 398,-
Hele pakken: velkomst, menu, vinmenu, øl og vand, kaffe og sødt
Frokost 5 timer Kr. 698,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 798,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr 1098,-
Hele pakken + reseption Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1408,-
Børn under 12 år halv pris
Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Januar / Februar / Marts
Varmrøget norsk laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og tomater.
Røget okseinderlår med syltede sennep, rå rødbeder og sennepsmayonnaise.
Trøffel marineret kyllingelår.
Confiteret gårdgris.
Langtids bagt knoldselleri.
Grønkåls salat med saltet valnødder, sennepsdressing og syltede beder. (bede bånd).
Hønsesky med persille.
Korn salat lavet på kerner fra gården med vinterens grøntsager.
Mazarin med karamel, bærkompot og chokolade knas.
Maj / april / juni
Rørt laksetatar med rå kinaradiser, syltede fennikel og citronpure. (fennikel skiftes med asparges når de kommer)
Coppa fra slagteren med persille aioli, syltede bøgehatte og langtidsbagte bøftomater.
Bbq svinebryst fra slagteren.
Rosastegt kalveculotte med masser timian.
Kornsalat på korn fra gården med bagt peberfrugt og estragon.
Tomat salat med bagt og syltede farvede tomater, plukket ost (feta) og urte pesto.
Små kartofler vendt med smør og hvidløg.
Fløde pebersauce.
Svampet rabarberkage med syltede rabarber og rabarberguf.
Juli / August / September
Hørøget skinke fra slagteren grillede løg, maltchips, tomatmayonnaise og karse.
Saltet norsk laks med citronmayonnaise, syltede asparges og syrnet fløde.
Rosastegt kalveculotte med masser timian.
Confiteret gårdgris.
Kornsalat med korn fra gården og forårsløg og urtevinagrette.
Kålsalat med ristede kerner og syltede løg.
Små Samsø kartofler med persille.
Kold bearnaise creme.
Blondie med bærkompot og hasselnødknas.
Oktober / November / December
Bresola med rosmarin bagte rødløg, mayonnaise lavet på rosa peber og brøndkarse.
Gravad Norsk laks med vanilje syltede tomater, dildmayonnaise og friteret boghvede
Confiteret gårdgris med syltede græskar.
Rosastegt kalv med masser timian.
Bedesalat med bagte og syltede farvede beder, mizuna og ristede kerner.
Saltbagt selleri med persillesmør.
Kornsalat med bagte bøftomater og masser kørvel.
Kryddersauce smagt til med røget paprika.
Brownie med peanuts og 2slags chokolade serveret med havrecrumble og hvid chokolade ganache.
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.
Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.
2 Timer Kr. 265,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
3 Timer Kr. 365,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
4 Timer Kr. 465,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
Børn under 12 år halv pris
oktober/november/december
Øllebrød lavet på brød fra bodils bageri med letpisket fløde og æblekompot.
Gravet Norsk laks med vaniljesyltede tomater og dildmayonnaise.
Okseinderlår fra slagteren med rosmarin bagte rødløg.
Rullepølse med masser peber, rå løg og sky.
Rød løber fra Arla Unika med stikkelsbær kompot.
Dansk skiveost.
Scramble eggs med Gl knas og bacon.
Lun leverpostej med stegte svampe.
Kornsalat lavet på korn fra gården og syltede græskar.
”Arme ridder” med syltede æbler og pisket creme fraiche.
Hjemmelavet ”mælkesnitte”. Kakao kage med honning/oste creme