fbpx
Skip to main content

Selskabsmenuer

Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Sæson
aktuel menu
3 retter 368,-

Hele pakken:
Restaurantens bobler og snacks
3 retters menu
Restaurantens vinmenu
Øl og vand ad libitum
 kaffe og sødt 

Frokost 5 timer Kr. 668,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 768,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1068,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1318,-

Børn under 12 år halv pris

Januar / Februar / Marts


Forret

Ovnbagt vesterhavs fisk med kartoffelpure, kartoffelchips, saltet agurk og syltede løgskaller.

Eller

Røget okseinderlår serveret med persille pesto, syltede grønne tomater samt sprødt rugbrød.

Hovedret

Fyldte kyllingelår fra Hopballe Mølle med trøffel glaseret selleri, skummet hønsefond, stegt grønkål og rosenkål samt selleripure.

kylling kan skiftes til kalveculotte for et tillæg på 10kr pr person.

Dessert

Gataue marcel med brombær sorbet og salt karamel.

Eller

Mazarin med salt karamel, appelsincreme samt sprødt nøddeknas.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


april/maj/ juni


Forret

Varmrøget laks fra slagterens rygeovn med citronmayo, sprøde rejechips samt urtesalat.

Eller

Saltet skinke fra Slagteren med urtepesto, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.

Hovedret

Langtids tilberedt kalv med Samsø asparges, smagfuld pure med masser smør, sprød panko og rødvinssauce. Små Samsø kartofler serveres a part.

kan skiftes til oksemørbrad for 45,- pr person.

Dessert

Chokolade brownie lavet på belgisk chokolade med syrlig bærsorbet og sprødt knas.

Eller

Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche, havrecrumble samt syrlig bærsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Juli / August / September


Forret

Røget okseinderlår serveret med syltede rødløg, kraftig pebermayo, revet gl. knas samt masser karse.

Eller

Skive skåret Norsk laks med peberrodsfløde, fennikel crudite, dildknas og frisk revet peberrod.

Hovedret

Langtids tilberedt gårdgris med danske majs, sprøde svær, blomkåls pure samt smagfuld skysauce med persille. Danske kartofler serveres apart.

Gris kan skiftes til kalveculotte for 15,- pr person.

Dessert

Svampet gulerods kage med appelsin creme, gulerods-/appelsin sorbet samt havrecrumble.

Eller

Sæsonens danske bær med creme anglaise, sprød tuile og bærsorbet.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Oktober / November / December


Forret

Smørpocheret aktions fisk med stegt dansk kål syltede perleløg og en skummet løvstikke sauce smagt til med Madagaskar peber.

Eller

Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.

Hovedret

Kalvefilet pakket ind i urtefars serveret med en ragout lavet på kalveskank og syltede beder, bedepure samt salt bagt selleri. Serveres med en kraftig skysauce.

Dessert

Pocheret pære med creme friache is, havrecrumble og chokoladesauce lavet på belgisk chokolade.

Eller

Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med lun karamelsauce og vanilje is.

Natmad

”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.

eller

Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.


Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Buffet 398,-

Hele pakken:
Restaurantens bobler og snacks
Buffet menu
Restaurantens vinmenu
Øl og vand ad libitum
 kaffe og sødt 

Frokost 5 timer Kr. 698,-
Fra kl. 18 til kl. 23 Kr. 798,-
Fra kl. 18 til kl. 02 Kr  1098,-

Hele pakken + reseption  Inkl øl, saft, kaffe og bryllupskage  Fra kl. 15.30 til kl. 02 Kr. 1408,-

Børn under 12 år halv pris

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts


Forret

Røget okseinderlår serveret med persille pesto, syltede grønne tomater samt masser karse.

Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.

hovedret

Flødekartofler med timian og hvidløg.

Fyldte kyllingeoverlår med persille og flødeost.

Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløgsolie.

Kornsalat lavet på gårdens kerner, syltede fennikel samt masser dild.

Bedesalat med beder i forskellige farver, smagfuld vinagrette og mizuna.

Dessert

Mazarin med salt karamel, appelsincreme samt sprødt nøddeknas.


April / maj/ juni


Forret

Varmrøget laks fra slagterens rygeovn med citronmayo, sprøde rejechips samt urtesalat.

Saltet skinke fra Slagteren med urtepesto, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.

hovedret

BBQ marineret kyllingeoverlår.

Langtids tilberedt kalveculotte med hvidløgs-/timian olie.

Små Samsø kartofler i persillesmør.

Grillet Samsø asparges med revet Arla Unika ost.

Tomatsalat med syltede, bagte og rå små tomater. Dertil mozzarella og basilikums vinaigrette.

Kolde dyppelser (aioli/peberfrugt chutney/pesto).

Dessert

Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche, havrecrumble og rarbarberkompot.


Juli / August / September


Forret

Røget okseinderlår serveret med syltede rødløg, kraftig pebermayo, revet gl. knas samt masser karse.

Eller

Skive skåret Norsk laks med peberrodsfløde, fennikel crudite, dildknas og frisk revet peberrod.

hovedret

Langtidstilberedt gårdgris.

Rosastegt kalveculotte med estragon.

Kålsalat på dansk kål med myntevinaigrette og saltede mandler.

Sprøde salater med dansk bær, ristede kerner og sæsonens sylt.

Hjemmelavet haydari hvidløgs hummus.

Danske små kartofler med masser persille.

Dessert

Svampet gulerods kage med appelsin creme samt havrecrumble.


Oktober / November / December


Forret

Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.

Tyndskåret gårdskinke med persilleaioli, syltede sennepskorn og sprød pankocrumble.

HOVEDRET

Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløg.

Pestomarineret kyllingeoverlår.

Salat på bagte beder med brombær vinaigrette og mizuna.

Langtidsbagte jordskokker med brunet smør og persille.

Grov kartoffelmos bagt med urtecrust.

.

Dessert

Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.


Brunch

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.

Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.

2 Timer Kr. 265,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

3 Timer Kr. 365,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

4 Timer Kr. 465,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde

Børn under 12 år halv pris

juli/august/septenber


Det Kolde

”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde.

Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberods fløde.

Smagfuld spegepølse fra slagterens røgovn med pebermayo.

Røget okseinderlår med syltede rødløg.

Philadelphia creme med citron og purløg.

Dansk skiveost.

Det Lune

Stegte ramsløgspølser fra slagteren med syltede agurker.

Sprød butterdejstærte med grønt fra Samsø og revet gl knas.

Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med syrlig vinaigrette og sprøde salater.

Det Søde

Gulerodskage med appelsincreme.

Sprøde vafler med sirup.


0
Din kurv
  • No products in the cart.