Brunch
Pris pr. person Kr. 210 ,-
Brød kan tilkøbes for 10 kr. pr person
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.
Bestilles til minimum 10 personer
Alt er anrettet klar til servering, dog skal du/I selv lune det varme.
Maden afhentes hos Restauranten og fade, skåle mm leveres rengjort tilbage senest 2 dage efter.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

April/maj/juni
Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.
Dansk skive ost.
Havgus fra Arla unika.
Skiver af skinke fra slagteren med peberfrugt chutney.
Spegepølser af gårdens egne grise.
Lun leverpostej med peberbacon.
Frittata med spinat og ricotta.
En forårs salat med sæsonens grønt vendt med en syrlig dressing.
Hjemmelavet hummus med spidskommen og hvidløg.
Rabarberkompot med knuste makroner og vaniljefløde.
januar/februar/marts
Slagterens smagfulde spegepølse med peber aioli.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Samsø skiveost.
Mammen ”omsorg”. Lagret havarti.
Færøsk laks rørt som salat, dertil syrlige agurker og masser dild.
Lun leverpostej fra gårdens egen slagter.
Scramble eggs lavet på danske æg med fintsnittet purløg.
Stegte ramsløgs pølser.
Urtedressing med persille.
Små brunch pandekager med karamelsauce.
”Pund til Pund” kage med syrlig mascarpone creme.