Brunch
Pris pr. person Kr. 210 ,-
Brød kan tilkøbes for 10 kr. pr person
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.
Bestilles til minimum 10 personer
Alt er anrettet klar til servering, dog skal du/I selv lune det varme.
Maden afhentes hos Restauranten og fade, skåle mm leveres rengjort tilbage senest 2 dage efter.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
oktober/november/december
Koldrøget laks med bagte tomater og syrnet fløde.
Rullepølse med masser peber og persilleaioli.
Skinke fra gårdens egne grise med syltede sennepskorn.
Gl knas fra Arla Unika.
Marmelade lavet på skovbær.
Dansk blåost med hengemte abrikoser.
Stegte ramsløgspølser og røræg.
Lun leverpostej med syltet beder.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med vinterens sylt og syrlig vinaigrette.
Mørdejs stang med vaniljecreme og æbler fra Karensminde.
Chokolade cookies lavet på belgisk chokolade.
Romkugler med tivoli krymmel.
januar/februar/marts
Slagterens smagfulde spegepølse med peber aioli.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Samsø skiveost.
Mammen ”omsorg”. Lagret havarti.
Færøsk laks rørt som salat, dertil syrlige agurker og masser dild.
Lun leverpostej fra gårdens egen slagter.
Scramble eggs lavet på danske æg med fintsnittet purløg.
Stegte ramsløgs pølser.
Urtedressing med persille.
Små brunch pandekager med karamelsauce.
”Pund til Pund” kage med syrlig mascarpone creme.