fbpx

Okse

Vores oksekød er af egen avl. Vi får kvie- eller studekalve fra Vejlskovgaard og feder dem op på græs om sommeren - resten af året går de i Vinterstalden. Når vi ikke kan følge med efterspørgslen af de mest populære udskæringer af oksekød - højreb, ribeye m.m. får vi kødet fra andre dygtige, danske avlere.

I butikken...
Du vil altid kunne få krogmodnet oksekød, hakket okse og diverse udskæringer samt håndlavede spegepølser og lækkert charcuteri.

Bestil okse
Du kan bestille en halv eller en kvart okse, finparteret og klar til fryseren.
En kvart okse vejer ca. 40 kg.
For pris kontakt Slagteriet - da prisen på oksekød varierer efter kvalificering.

Ca. 10-12 % af oksen er ben/klove m.m. er fraskåret ved udskæringen - det er normalt ikke med, da det ikke har almindelig anvendelsesværdi. Men hvis det ønskes, sendes det med!

Kontakt Slagteriet:

slagteriet@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 4219 8184

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet