Take Away
Der kan bestilles fra 1 kuvert
Afhentning hver fredag mellem 15-17 & lørdag mellem 15-16 Bestilles senest torsdag inden kl 12.
OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 20,-
Forret: varmrøget laks med saltet og syltede agurker, dild mayonnaise og sprød malt.
Hovedret:
Kylling fra Hopballe mølle med saltbagt selleri, hønsesky og syltede gule Beder.
Dessert: mazarin kage med saltkaramel og hengemte bær.
Forret: carpaccio af røget okse inderlår, trøffel mayonnaise og sprøde salater.
Hovedret:
Vesterhavs fisk med grillet spidskål, sprød palmekål og fiske “Fumé”. Dertil knuste kartofler.
Dessert: hjemmelavet E’clairs fyldt med belgisk chokolade.
Forret: cremet “risotto” lavet på kerner fra gården. Dertil farvede blomkål og revet Arla unika ost.
Hovedret: langtids tilberedt gris fra gården med pommes fondan, syltede bøgehatte og svampe creme. Dertil en pebersauce lavet på Madagascar peber.
Dessert: brownie med 2 slags chokolade, syrlig citron creme og sprød “tuile”.
Forret: hvide asparges fra Samsø med håndpillede rejer, syltede grønne tomater og tomat aioli.
Hovedret: Norsk laks med citronsauce, danske grønne asparges og små Samsø kartofler.
Dessert: rababerkage med vanilje creme fraiche og havre crumble.
Forret:
Røget skinke fra gårdens egne grise dertil persille mayonnaise og små salater.
Hovedret:
Glaseret shortribs med grillet spidskål, ristet Samsø kartofler og sala verte.
Dessert:
Danske marineret bær med hvidchokolade ganache og knuste kammerjunker.
Forret: mosaik af torske fisk med basilikum syltede skoleagurker, sprøde hvede flager og urter sauce (syrnet fløde med grøn olie).
Hovedret:
Nakkekam af gårdens gris serveres med bønne casoullet med smag af det spanske køkken, marineret squash og grillet bøf tomat.
Dessert:
Pavola med Samsø bær, pisket vanilje creme fraiche og bær couli.
Forret:
Koldrøget laks med sommerens marineret salater og grøntsager. Serveres med en dild vinagrette.
Hovedret:
Saltet torsk med danske ærter, majs og en fiskesauce smagt til med hyldeblomst. Dertil små Samsø kartofler i persille.
Dessert:
Blomme trifli med knuste makroner og creme chantily.
Forret: jomfruhummer bisque med marineret håndpillede rejer og fennikel crudite.
Hovedret:
Confiteret gård gris med blomkål tilberedt i brunet smør, crudite af danske rødbeder og saltbagte Beder.
Dessert:
Bagt æblekage med pisket vanilje creme fraiche, syltede æbler og hvid chokolade knas.
Forret: blomkåls suppe med grillet blomkål, blomkåls crudite og ristet kerner.
Hovedret:
Hopballe mølle kylling med confitret knoldselleri, selleripure og jordskokker chips. Dertil en kraftig hønse sky.
Dessert:
Vanilje panna cota med syltede pære, salt karamel og sprød knas.