Skip to main content

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert 
Afhentning hver fredag  & lørdag mellem 15-16                                          Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-


februar

Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.

Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.

Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.

marts

Forret: Tyndskåret coppa med peberaioli og syltede rødløg.

Hovedret: Ovnbagt laks med marineret kålsalat og kold urtedressing.

Dessert: Sæsonens kompot med creme chantily og knuste makroner.

april

Forret: Krydret okseinderlår med ostecreme og friteret kapers.

Hovedret: Smørbagt vesterhavsfisk med knuste kartofler og marineret fennikel.

Dessert: Bærkompot med letpisket fløde og havrecrumble.

maj

Forret: Koldrøget laks med urtemayo og små tomater.

Hovedret: Gårdgris fra egen slagter med spæde Samsø grøntsager samt whiskey sauce.

Dessert: Luftig karamel ganache med bærsirup og chokoknas.

juni

forret: Hvide asparges fra Samsø med kold urtecreme og håndpillede rejer.

hovedret: Ovnbagt Vesterhavs fisk med marineret grønt og citronsauce.

dessert: Kompot på danske bær med creme chantily og knuste makroner.

juli

Forret: Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.

Hovedret: Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto med dampet broccoli og små kartofler.

Dessert: citronfromage med syltede pære.

august

Forret: Koldrøget laks med en creme lavet på rygeost, sprøde radise cruditer og marineret urter.

Hovedret: Sommergryde med gårdgris, grønt fra Samsø og knuste kartofler.

Dessert: Hindbær og fersken trifli med mascarpone creme.

september

Forret: Ovnbagte rødbeder med honning, gedeost og ristede nødder.

Hovedret: Grøntsags tærte med feta dertil kold urtedressing.

Dessert: Hjemmelavet vandbakkelser med hindbær creme.

oktober

Forret: Cremet græskarsuppe med syltede græskar og ristede græskarkerner.

Hovedret: Marineret okse med ristede kikærtesalat.

Dessert: Chokolade og banan kage med karamelsauce.


0
Din kurv
  • No products in the cart.