fbpx

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert til 100 kuverter.
Afhentning hver fredag & lørdag i tidsrummet 15 til 17.                                      Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 20,-


Uge 10 / 11

Forret:
Brændt laks med en peberodsfløde skilt med dildolie, citronmayo og syltet fennikel.

Hovedret:
Gris fra gården med farvede gulerødder, pastinakmos med persille og svinesky.

Dessert:
Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepuré med vanilje og makronknas.

Uge 12 / 13

Forret:
Danske rogn med røget makrel, pisket cremefraich, fintsnittet løg og purløg. Serveres med stegt brød.

Hovedret:
Dansk kylling med grillede og syltede løg, saltbagt selleri og kyllingesauce med persille-olie.

Dessert:
Mynte-syltede æbler, hvid chokoladecreme og sprød knas.

Uge 14 / 15

Forret:
Jordskokke suppe med jordskokkechips, syltede sennep/jordskokker og dildolie.

Hovedret:
Påskelam stegt med masser rosmarin, confiterede pastinakker, glaserede beder, lammesky og ramsløgsolie.

Dessert:
Bagt æblekompot med creme chantily og makronknas.

Uge 16 / 17

Forret:
Dagens fangst med grønne asparges fra Samsø dertil brunet smørsauce.

Hovedret:
Gårdens bedste udskæring af gris med en cassoulet på pancetta og syltede blomkål og blomkålspure . Dertil en grisesauce smagt til med peberodsjuice.

Dessert:
Koldskåls-mousse med knuste kammerjunker og bærcoulis.

Uge 18 / 19

Forret:
Let-pocherede hvide asparges med håndpillede rejer, citron-mayonnaise, rugbrødsknas og masser af dild.

Hovedret:
Dansk Vesterhavsfisk med grønne asparges, let-marinerede salater og kold hollandaise.

Dessert:
Bagte rabarber med creme chantily og nøddeknas.

Uge 20 / 21

Forret:
Ceviche af hvid fisk med saltede og syltede agurker, syrnet fløde og dildolie.

Hovedret:
Langtidstilberedt svineskank med grillet hjertesalat, mormordressing og gårdens sylterier.

Dessert:
Citronfromage med bagt marengs, citroncreme og brændt hvid chokolade.

Uge 22 / 23

Forret:
Sprød tærte fyldt med rørt fiskesalat, marinerede urter og citronpuré

Hovedret:
Dansk kalv med grillede forårsløg, små gulerødder og estragoncreme.

Dessert:
Mazarinkage med jordbær fra Samsø og chokolade ganache.

Uge 24 / 25

Forret:
Grillet spidskål fra Samsø med brunet smør, ristede hasselnødder, urtedressing og urte”sand”.

Hovedret:
Citronbagt laks med grillede blomkål, syltede glaskål og kold chili hollandaise.

Dessert:
Marinerede danske bær med fløde 50%, saltkaramel og sprød tuile.

Uge 26 / 27

Forret:
Rørt oksetatar med syltet sennep, pebermayo og kartoffelchips.

Hovedret:
Gris fra gården med majs i persillesmør, danske majroer og marinerede radiser.

Dessert:
Svampet squashkage med pisket cremefraiche og havreknas.

Uge 28 / 29

Forret:
Varmrøget laks med sommerens salater, urtemayonnaise og citron-vinaigrette.

Hovedret:
Glaseret svinebryst med danske tomater, pocheret porre og sauce smagt til med røget paprika.

Dessert:
Ymer-mousse med marinerede hindbær, hindbærsirup og sprød knas.

Uge 30 / 31

Forret:
Dagens fangst serveret med ærtefrikassé, crudite af fennikel og dild/ærteolie.

Hovedret:
Dansk kylling med frikassé med majs/blomkål og ærter. Dertil bagte beder og skysauce.

Dessert:
Danske bær med vaniljecreme og marciapanknas.

Uge 32 / 33

Forret:
Bagte rødbeder med brombær gastrik, ristede kerner og fynsk rygeost.

Hovedret:
Urtebagt multe med flødestuvetspinat, ristet kål og syltede løg.

Dessert:
Hvid chokolademousse med syltede pærer og frisk mynte.

Uge 34 / 35

Forret:
Rimmet laks med marineret tang, urtemayo og sauce med soya/sesamolie og brunet smør.

Hovedret:
Dansk kalv med grillede gulerødder, bagte løg og smagfuld sauce.

Dessert:
Syltede blommer i madeira, rom-fromage og sprød tuile.

Uge 36 / 37

Forret:
Græskarsuppe med røget paprika, chili-syltede græskar samt ristede kerner.

Hovedret:
Skinke fra gården med saltbagte jordskokker, jordskokkechips og senneps-marineret kål.

Dessert:
Mørk chokolademousse med kirsebærgelé og kakao tuile.

Uge 38 / 39

Forret:
Saltet dansk fisk marineret i chili og koriander. Serveres med letdampet pak choi og sesammayo.

Hovedret:
Efterårs-ragout serveres i sprød tærte. Dertil farverede gulerødder, friteret salvie og urteknas.

Dessert:
Gulerodskage med friskostcreme og ristede nødder.

Uge 40 / 41

Forret:
Confiterede svampe i flødesauce. Serveres på ristet brød med syltede tyttebær.

Hovedret:
Mørksej letbagt med confiterede persillerødder, selleripuré og sauce med masser af dild.

Dessert:
Farin-bagte æbler med vaniljecremefraiche og maricpan-crumble.

Uge 42 / 43

Forret:
Ovnbagt lange med syltede og grillede hokakaido græskar, gulerodspuré og karrysauce.

Hovedret:
Langtidstilberedt gris fra gården med glaserede beder, jordskokkepuré og ristet grønkål. Sauce med reduceret æblemost fra Karensminde

Dessert:
Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokoladecreme og saltkaramel.

Uge 44 / 45

VI HENVISER TIL VORES JULEFROKOST SOM KAN BESTILLES FRA MINIMUM 8 PERSONER

Uge 46 / 47

VI HENVISER TIL VORES JULEFROKOST SOM KAN BESTILLES FRA MINIMUM 8 PERSONER

Uge 48 / 49

VI HENVISER TIL VORES JULEFROKOST SOM KAN BESTILLES FRA MINIMUM 8 PERSONER

Uge 50 / 51

VI HOLDER JULEFERIE OG GLÆDER OS TIL AT SE JER NÆSTE ÅR


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet

0
Din kurv
  • No products in the cart.