fbpx

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert til 100 kuverter.
Afhentning hver fredag & lørdag i tidsrummet 15 til 17.                                      Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

PÅSKEBORDET

Kan bestilles fra den 30. Marts til og med den 10. April

Karrysild med løg crudite og smilende æg.

Håndpillede rejer med pisket Arla Unika creme fraiche og danske radiser.

Gravad laks med rævedressing og syltede fennikel.

Terrin af lamme kølle med ramsløgs mayo, ”ryste” tyttebær og sprøde kartoffelchips.

Rørt kyllingesalat med jordskokke chips og syltede løg.

Sandkage med hvidchokolade ganache og rabarberkompot.

Pris pr person 255,- 

Tilkøb af brød : 10,-

Vi gør opmærksom på at menuen er kold og klar til servering, vi pakker i engangsservice med mindre andet er aftalt

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 20,-


februar

Forret: varmrøget laks med saltet og syltede agurker, dild mayonnaise og sprød malt.

Hovedret:

Kylling fra Hopballe mølle med saltbagt selleri, hønsesky og syltede gule Beder.

Dessert: mazarin kage med saltkaramel og hengemte bær.

marts

Forret: carpaccio af røget okse inderlår, trøffel mayonnaise og sprøde salater.

Hovedret:

Vesterhavs fisk med grillet spidskål, sprød palmekål og fiske “Fumé”. Dertil knuste kartofler.

Dessert: hjemmelavet E’clairs fyldt med belgisk chokolade.

april

Forret: cremet “risotto” lavet på kerner fra gården. Dertil farvede blomkål og revet Arla unika ost.

Hovedret: langtids tilberedt gris fra gården med pommes fondan, syltede bøgehatte og svampe creme. Dertil en pebersauce lavet på Madagascar peber.

Dessert: brownie med 2 slags chokolade, syrlig citron creme og sprød “tuile”.

maj

Forret: hvide asparges fra Samsø med håndpillede rejer, syltede grønne tomater og tomat aioli.

Hovedret: Norsk laks med citronsauce, danske grønne asparges og små Samsø kartofler.

Dessert: rababerkage med vanilje creme fraiche og havre crumble.

juni

Forret:

Røget skinke fra gårdens egne grise dertil persille mayonnaise og små salater.

Hovedret:

Glaseret shortribs med grillet spidskål, ristet Samsø kartofler og sala verte.

Dessert:

Danske marineret bær med hvidchokolade ganache og knuste kammerjunker.

juli

Forret: mosaik af torske fisk med basilikum syltede skoleagurker, sprøde hvede flager og urter sauce (syrnet fløde med grøn olie).

Hovedret:

Nakkekam af gårdens gris serveres med bønne casoullet med smag af det spanske køkken, marineret squash og grillet bøf tomat.

Dessert:

Pavola med Samsø bær, pisket vanilje creme fraiche og bær couli.

august

Forret: 

Koldrøget laks med sommerens marineret salater og grøntsager. Serveres med en dild vinagrette.

Hovedret:

Saltet torsk med danske ærter, majs og en fiskesauce smagt til med hyldeblomst. Dertil små Samsø kartofler i persille.

Dessert:

Blomme trifli med knuste makroner og creme chantily.

september

Forret: jomfruhummer bisque med marineret håndpillede rejer og fennikel crudite.

Hovedret:

Confiteret gård gris med blomkål tilberedt i brunet smør, crudite af danske rødbeder og saltbagte Beder.

Dessert:

Bagt æblekage med pisket vanilje creme fraiche, syltede æbler og hvid chokolade knas.

oktober

Forret: blomkåls suppe med grillet blomkål, blomkåls crudite og ristet kerner.

Hovedret:

Hopballe mølle kylling med confitret knoldselleri, selleripure og jordskokker chips. Dertil en kraftig hønse sky.

Dessert: 

Vanilje panna cota med syltede pære, salt karamel og sprød knas.


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet

0
Din kurv
  • No products in the cart.