Skip to main content

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert 
Afhentning hver fredag  & lørdag mellem 15-16                                          Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

PÅSKEBORDET. Dette kan bestilles til uge 15 & 16 Minimum 4 personer

Pris pr person 250,- Brød skal tilkøbes

Restaurant Fru Møllers egen koldrøget laks serveret med en cremet rygeost creme samt sprøde radiser.

Hjemmelavet syltede sild med fyldig æggesalat, crudite af danske løg samt hånd klippet karse.

Hønsesalat med noter af stærk sennep serveres med små farvede tomater og syltede sennepskorn.

Langtids tilberedt lam med smørstegte kartofler og ovnbagte rodfrugter.

Hjemmelavede frikadeller på gårdens gris med syltede agurker.

Syrlig citronfromage med havrecrumble og karamel.

TILKØB

Sprød stegte rødspætte fileter med hjemmelavet remoulade og syltede fennikel Kr. 35,-

Slagterens gode leverpostej med sprødstegt peberbacon Kr. 35,-

3 styk gårdoste med hjemmegjort tilbehør Kr. 55,-

Rugbrød og lyst brød fra gårdens egen bageri serveres med saltet smør Kr. 10,- 

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-


februar

Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.

Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.

Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.

marts

Forret: Tyndskåret coppa med peberaioli og syltede rødløg.

Hovedret: Ovnbagt laks med marineret kålsalat og kold urtedressing.

Dessert: Sæsonens kompot med creme chantily og knuste makroner.

april

Forret: Krydret okseinderlår med ostecreme og friteret kapers.

Hovedret: Smørbagt vesterhavsfisk med knuste kartofler og marineret fennikel.

Dessert: Bærkompot med letpisket fløde og havrecrumble.

maj

Forret: Koldrøget laks med urtemayo og små tomater.

Hovedret: Gårdgris fra egen slagter med spæde Samsø grøntsager samt whiskey sauce.

Dessert: Luftig karamel ganache med bærsirup og chokoknas.

juni

forret: Hvide asparges fra Samsø med kold urtecreme og håndpillede rejer.

hovedret: Ovnbagt Vesterhavs fisk med marineret grønt og citronsauce.

dessert: Kompot på danske bær med creme chantily og knuste makroner.

juli

Forret: Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.

Hovedret: Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto med dampet broccoli og små kartofler.

Dessert: citronfromage med syltede pære.

august

Forret: Koldrøget laks med en creme lavet på rygeost, sprøde radise cruditer og marineret urter.

Hovedret: Sommergryde med gårdgris, grønt fra Samsø og knuste kartofler.

Dessert: Hindbær og fersken trifli med mascarpone creme.

september

Forret: Ovnbagte rødbeder med honning, gedeost og ristede nødder.

Hovedret: Grøntsags tærte med feta dertil kold urtedressing.

Dessert: Hjemmelavet vandbakkelser med hindbær creme.

oktober

Forret: Cremet græskarsuppe med syltede græskar og ristede græskarkerner.

Hovedret: Marineret okse med ristede kikærtesalat.

Dessert: Chokolade og banan kage med karamelsauce.


0
Din kurv
  • No products in the cart.