fbpx
Skip to main content

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert 
Afhentning hver fredag  & lørdag mellem 15-16                                          Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-


februar

Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.

Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.

Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.

marts

Forret: Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.

Hovedret: BBQ marineret kylling med timian bagte rodfrugter, kold tomat aioli samt marineret salater.

Dessert: mazarinkage med masser marcipan dertil appelsincreme og abrikos pure.

april

Forret: varmrøget Norsk laks med chili syltede ingefær, smagfuld mayo samt ristet sesamfrø.

Hovedret: Sprød butterdejs tærte med sæsonens grønt, sauce verte og sprøde salater.

Dessert: Bagt rabarber crumble med pisket creme fraiche.

maj

Forret: Tyndskåret coppa med syltede rødløg, urtemayo og revet gl.knas.

Hovedret: Krebinetter med stuvet gulerødder og ærter, kartofler med persille samt hjemmesyltede agurker.

Dessert: Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche og havrecrumble.

juni

Forret: Saltet skinke fra Slagteren med tomataioli, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.

Hovedret: Vesterhavs fisk med grønt fra Samsø, urtepesto og marineret små kartofler.

Dessert: marineret danske bær med creme Chantilly.

juli

Forret: Røget okseinderlår med pisket ostecreme og syltede agurker.

Hovedret: Norsk laks med kryddercrust, stegt spidskål og citronsauce.

Dessert: Gulerodskage med appelsincreme.

august

Forret: Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberodsfløde.

Hovedret: gris fra gården med bønnecasoulet, persillemarineret majs og grøntsags crudite.

Dessert: ”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde

september

Forret: varmrøget makrel med syltede grønne tomater og pebermayo.

Hovedret: vesterhavsfisk med myntemarineret spidskål, kold urtedressing og kartoffelkompot.

Dessert: pisket hvidchokolade creme med bærcouli og sprød knas.

oktober

Forret: Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.

Hovedret: ragout lavet på langtidstilberedt okse med confiteret jordskokker og bagte beder.

Dessert: Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.


0
Din kurv
  • No products in the cart.