Take Away
Der kan bestilles fra 1 kuvert
Afhentning hver fredag & lørdag mellem 15-16 Bestilles senest torsdag inden kl 12.
OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-
Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.
Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.
Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.
Forret: Tyndskåret coppa med peberaioli og syltede rødløg.
Hovedret: Ovnbagt laks med marineret kålsalat og kold urtedressing.
Dessert: Sæsonens kompot med creme chantily og knuste makroner.
Forret: Krydret okseinderlår med ostecreme og friteret kapers.
Hovedret: Smørbagt vesterhavsfisk med knuste kartofler og marineret fennikel.
Dessert: Bærkompot med letpisket fløde og havrecrumble.
Forret: Koldrøget laks med urtemayo og små tomater.
Hovedret: Gårdgris fra egen slagter med spæde Samsø grøntsager samt whiskey sauce.
Dessert: Luftig karamel ganache med bærsirup og chokoknas.
forret: Hvide asparges fra Samsø med kold urtecreme og håndpillede rejer.
hovedret: Ovnbagt Vesterhavs fisk med marineret grønt og citronsauce.
dessert: Kompot på danske bær med creme chantily og knuste makroner.
Forret: Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.
Hovedret: Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto med dampet broccoli og små kartofler.
Dessert: citronfromage med syltede pære.
Forret: Koldrøget laks med en creme lavet på rygeost, sprøde radise cruditer og marineret urter.
Hovedret: Sommergryde med gårdgris, grønt fra Samsø og knuste kartofler.
Dessert: Hindbær og fersken trifli med mascarpone creme.
Forret: Ovnbagte rødbeder med honning, gedeost og ristede nødder.
Hovedret: Grøntsags tærte med feta dertil kold urtedressing.
Dessert: Hjemmelavet vandbakkelser med hindbær creme.
Forret: Cremet græskarsuppe med syltede græskar og ristede græskarkerner.
Hovedret: Marineret okse med ristede kikærtesalat.
Dessert: Chokolade og banan kage med karamelsauce.