Take Away
Der kan bestilles fra 1 kuvert
Afhentning hver fredag & lørdag mellem 15-16 Bestilles senest torsdag inden kl 12.
OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-
Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.
Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.
Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.
Forret: Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.
Hovedret: BBQ marineret kylling med timian bagte rodfrugter, kold tomat aioli samt marineret salater.
Dessert: mazarinkage med masser marcipan dertil appelsincreme og abrikos pure.
Forret: varmrøget Norsk laks med chili syltede ingefær, smagfuld mayo samt ristet sesamfrø.
Hovedret: Sprød butterdejs tærte med sæsonens grønt, sauce verte og sprøde salater.
Dessert: Bagt rabarber crumble med pisket creme fraiche.
Forret: Tyndskåret coppa med syltede rødløg, urtemayo og revet gl.knas.
Hovedret: Krebinetter med stuvet gulerødder og ærter, kartofler med persille samt hjemmesyltede agurker.
Dessert: Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche og havrecrumble.
Forret: Saltet skinke fra Slagteren med tomataioli, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.
Hovedret: Vesterhavs fisk med grønt fra Samsø, urtepesto og marineret små kartofler.
Dessert: marineret danske bær med creme Chantilly.
Forret: Røget okseinderlår med pisket ostecreme og syltede agurker.
Hovedret: Norsk laks med kryddercrust, stegt spidskål og citronsauce.
Dessert: Gulerodskage med appelsincreme.
Forret: Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberodsfløde.
Hovedret: gris fra gården med bønnecasoulet, persillemarineret majs og grøntsags crudite.
Dessert: ”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde
Forret: varmrøget makrel med syltede grønne tomater og pebermayo.
Hovedret: vesterhavsfisk med myntemarineret spidskål, kold urtedressing og kartoffelkompot.
Dessert: pisket hvidchokolade creme med bærcouli og sprød knas.
Forret: Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.
Hovedret: ragout lavet på langtidstilberedt okse med confiteret jordskokker og bagte beder.
Dessert: Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.