fbpx
Skip to main content

Take Away

Der kan bestilles fra 1 kuvert 
Afhentning hver fredag mellem 15-17 & lørdag mellem 15-16                        Bestilles senest torsdag inden kl 12.

OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Pris:
2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 10,-

Take Away menuer

2 retter: 175,-
Tilkøb dessert: 50,-
Tilkøb brød til forret: 20,-


februar

Forret: varmrøget laks med saltet og syltede agurker, dild mayonnaise og sprød malt.

Hovedret:

Kylling fra Hopballe mølle med saltbagt selleri, hønsesky og syltede gule Beder.

Dessert: mazarin kage med saltkaramel og hengemte bær.

marts

Forret: carpaccio af røget okse inderlår, trøffel mayonnaise og sprøde salater.

Hovedret:

Vesterhavs fisk med grillet spidskål, sprød palmekål og fiske “Fumé”. Dertil knuste kartofler.

Dessert: hjemmelavet E’clairs fyldt med belgisk chokolade.

april

Forret: cremet “risotto” lavet på kerner fra gården. Dertil farvede blomkål og revet Arla unika ost.

Hovedret: langtids tilberedt gris fra gården med pommes fondan, syltede bøgehatte og svampe creme. Dertil en pebersauce lavet på Madagascar peber.

Dessert: brownie med 2 slags chokolade, syrlig citron creme og sprød “tuile”.

maj

Forret: hvide asparges fra Samsø med håndpillede rejer, syltede grønne tomater og tomat aioli.

Hovedret: Norsk laks med citronsauce, danske grønne asparges og små Samsø kartofler.

Dessert: rababerkage med vanilje creme fraiche og havre crumble.

juni

Forret:

Røget skinke fra gårdens egne grise dertil persille mayonnaise og små salater.

Hovedret:

Glaseret shortribs med grillet spidskål, ristet Samsø kartofler og sala verte.

Dessert:

Danske marineret bær med hvidchokolade ganache og knuste kammerjunker.

juli

Forret: mosaik af torske fisk med basilikum syltede skoleagurker, sprøde hvede flager og urter sauce (syrnet fløde med grøn olie).

Hovedret:

Nakkekam af gårdens gris serveres med bønne casoullet med smag af det spanske køkken, marineret squash og grillet bøf tomat.

Dessert:

Pavola med Samsø bær, pisket vanilje creme fraiche og bær couli.

august

Forret: 

Koldrøget laks med sommerens marineret salater og grøntsager. Serveres med en dild vinagrette.

Hovedret:

Saltet torsk med danske ærter, majs og en fiskesauce smagt til med hyldeblomst. Dertil små Samsø kartofler i persille.

Dessert:

Blomme trifli med knuste makroner og creme chantily.

september

Forret: jomfruhummer bisque med marineret håndpillede rejer og fennikel crudite.

Hovedret:

Confiteret gård gris med blomkål tilberedt i brunet smør, crudite af danske rødbeder og saltbagte Beder.

Dessert:

Bagt æblekage med pisket vanilje creme fraiche, syltede æbler og hvid chokolade knas.

oktober

Forret: blomkåls suppe med grillet blomkål, blomkåls crudite og ristet kerner.

Hovedret:

Hopballe mølle kylling med confitret knoldselleri, selleripure og jordskokker chips. Dertil en kraftig hønse sky.

Dessert: 

Vanilje panna cota med syltede pære, salt karamel og sprød knas.


0
Din kurv
  • No products in the cart.