BUFFET
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away.
OBS Brød kan tilkøbes for 10 kr. pr person
Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Husk at læs vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.
Ønsker du i stedet at holde dit selskab hos Fru Møllers Restaurant kan du se mere information her.
DEN KOLDE BUFFET minimum 10 personer. Kan bestilles fra den 1 April til den 1 oktober.
Pris pr person 265,-
Ovnbagt færøsk laks med rygeost creme og marineret fennikel crudite.
Krydret kyllinge deller med piment d espelette.
Kold kartoffelsalat med Samsø kartofler.
Bulgursalat med baby spinat, urtepesto og små tomater.
Hjemmelavet humus med spidskommen og hvidløg.
Kold bearnaise creme.
Rarberberkompot med vanilje dertil hvidchokolade creme og crumble lavet på havre.
INFO:
Til buffeten bliver der lavet følgende
Forret: 120 gram af fisk samt 120 gram kød inkl garniture
Hovedret: 110 gram kartofler, 120 gram af hver slags kød, 100 gram af hver salat.
Dessert: Desserten er portions anrettet i serveringsklare skåle per person.
Januar / Februar / Marts
Pris: 310,-
Rørt laksesalat lavet på færøsk laks dertil syrlige agurker samt masser dild.
Tynde skiver af coppa med peber aioli og syltede rødløg.
Rødbedesalat med syrlig appelsindressing, plukket feta samt frisk mynte.
Kålsalat lavet på vinterens kål vendt med kogte hvedekerner fra gårdens egne marker samt syltede æbler.
Små kartofler ristet i ovnen med urte smør.
Langtids tilberedt svinebryst med miso marinade.
Stegt kalveculotte med rosmarin.
Kold urtedressing med persille.
”Pund til Pund” kage med karamel sauce og mascarpone creme.
April/MAJ/JUNI
Pris: 310,-
Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.
Håndpillede rejer som salat med syltede tomater, sprød hjertesalat og brødcroutoner.
Små Samsø kartofler vendt med smør og ristet urterasp.
Dansk forårs-/sommer grønt vendt i hyldeblomst vinaigrette med plukket feta.
Langtidstilberedt kalveculotte med hvidløg og timian.
Mør gårdgris marineret i Amerikansk inspireret BBQ marinade.
Hjemmelavet humus og creme fraiche creme med friskhakket urter.
Bagt rabarber med sprøde mazarin stykker og rarbarber ”guf”.
Juli / August / September
Pris: 310,-
Koldrøget laks med rygeost creme og sprøde radiser.
Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.
Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto.
Langtids tilberedt kalveculotte med salvie og hvidløg.
Gårdens hvedekerne vendt med babyspinat, små tomater og urtedressing.
Dampet broccoli vendt i ”mormor” dressing med syltede tranebær og sprød peberbacon.
De sidste danske kartofler ristet i kryddersmør.
Kold bearnaise creme.
Syrlig citronfromage med anis syltede pære og havrecrumble.
oktober/november/december
Pris: 310,-
Rørt laksesalat på varmrøget laks fra egen rygeovn med citrus marineret fennikel.
Skinke fra gårdens slagter med trøffelcreme og syltede rødløg.
Flødekartofler med hvidløg og dansk ost.
Vintersalat med bagte rodfrugter og syrlig dressing.
Fyldig bulgur salat med tomatiseret pesto og små tomater.
Fyldt kalkunbryst med pikant oste fyld.
Langtidstilberedt kalveculotte med timian.
Svampet gulerodskage med Philadelphia creme og havrecrumble.