BUFFET
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away.
OBS Brød kan tilkøbes for 10 kr. pr person
Vær opmærksom på at maden anrettes på porselæn service, forretten og hovedretten på fade, det som skal varmes er i ildfastefade, der medfølger instruktioner til dette, og desserten er portionsanrettet i glas. Dette skal leveres tilbage senest 3 dage efter.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Husk at læse vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.
JULEFROKOST UD AF HUSET_ SE MERE UNDERJUL OG NYTÅR 2025
INFO:
Til buffeten bliver der lavet følgende
Forret: 120 gram af fisk samt 120 gram kød inkl garniture
Hovedret: 110 gram kartofler, 120 gram af hver slags kød, 100 gram af hver salat.
Dessert: Desserten er portions anrettet i serveringsklare skåle per person.
Januar / Februar / Marts
Pris: 310,-
Rørt laksesalat lavet på færøsk laks dertil syrlige agurker samt masser dild.
Tynde skiver af coppa med peber aioli og syltede rødløg.
Rødbedesalat med syrlig appelsindressing, plukket feta samt frisk mynte.
Kålsalat lavet på vinterens kål vendt med kogte hvedekerner fra gårdens egne marker samt syltede æbler.
Små kartofler ristet i ovnen med urte smør.
Langtids tilberedt svinebryst med miso marinade.
Stegt kalveculotte med rosmarin.
Kold urtedressing med persille.
”Pund til Pund” kage med karamel sauce og mascarpone creme.
April/MAJ/JUNI
Pris: 310,-
Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.
Håndpillede rejer som salat med syltede tomater, sprød hjertesalat og brødcroutoner.
Små Samsø kartofler vendt med smør og ristet urterasp.
Dansk forårs-/sommer grønt vendt i hyldeblomst vinaigrette med plukket feta.
Langtidstilberedt kalveculotte med hvidløg og timian.
Mør gårdgris marineret i Amerikansk inspireret BBQ marinade.
Hjemmelavet humus og creme fraiche creme med friskhakket urter.
Bagt rabarber med sprøde mazarin stykker og rarbarber ”guf”.
Juli / August / September
Pris: 310,-
Koldrøget laks med rygeost creme og sprøde radiser.
Rørt rejesalat med tomatiseret dressing, sprød fennikel og smør ristet pankorasp.
Danske kyllingeoverlår vendt i basilikums pesto.
Langtids tilberedt okseculotte med salvie og hvidløg.
Gårdens hvedekerne vendt med babyspinat, små tomater og urtedressing.
Dampet broccoli vendt i ”mormor” dressing med syltede tranebær og sprød peberbacon.
De sidste danske kartofler ristet i kryddersmør.
Kold bearnaise creme.
Syrlig citronfromage med anis syltede pære og havrecrumble.
oktober/november/december
Pris: 310,-
Rørt laksesalat på varmrøget laks fra egen rygeovn med citrus marineret fennikel.
Skinke fra gårdens slagter med trøffelcreme og syltede rødløg.
Flødekartofler med hvidløg og dansk ost.
Vintersalat med bagte rodfrugter og syrlig dressing.
Fyldig bulgur salat med tomatiseret pesto og små tomater.
Fyldt kalkunbryst med pikant oste fyld.
Langtidstilberedt kalveculotte med timian.
Svampet gulerodskage med Philadelphia creme og havrecrumble.




