fbpx

BUFFET

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Husk at læs vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.

Ønsker du i stedet at holde dit selskab hos Fru Møllers Restaurant kan du se mere information her.

Buffetmenuer

Januar / Februar / Marts

Pris: 298,- 


Forret

Tyndskåret bresaola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.

Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.

HOVEDRET

Dansk kylling med grillede og syltede løg.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Bedesalat med ristede kerner, solbær vinaigrette og små salater.

Bagt græskar med salvie og citron.

Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.

Dessert

Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepuré med vanilje og makronknas.


Maj / april / juni

Pris: 298,- 


Forret

”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltet sennep, sennepscreme og maltknas.

Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.

HOVEDRET

Braiseret gårdgris med BBQ-marinade dertil grillede og syltede blomkål.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Bulgursalat med farvede gulerødder og urte-vinaigrette.

Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.

Små ovnristede kartofler med masser af persille.

Dessert

Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber-guf og mørk chokolade.


Juli / August / September

Pris: 298,- 


Forret

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.

HOVEDRET

Pestomarineret gårdkylling.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Perlebygsalat med forårsløg og tomater.

Kålsalat med ristede kerner og urte-vinaigrette.

Små Samsø kartofler med masser af persille.

Kold bearnaisecreme.

Dessert

Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.


Oktober / November / December

Pris: 298,- 


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokkaido græskar, gulerodspuré og skummet karrysauce.

HOVEDRET

På vej.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokoladecreme og saltkaramel.


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet