fbpx

BUFFET

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away.

OBS Brød kan tilkøbes 

Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Husk at læs vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.

Ønsker du i stedet at holde dit selskab hos Fru Møllers Restaurant kan du se mere information her.

INFO:
Til buffeten bliver der lavet følgende

Forret: 120 gram af fisk samt 120 gram kød inkl garniture

Hovedret: 110 gram kartofler, 120 gram af hver slags kød, 100 gram af hver salat.

Dessert: Desserten er portions anrettet i serveringsklare skåle per person.


Den Kolde Have Buffet
Juni/juli/august

Urtemarineret laks med dildmayo & danske asparges.
Pestobagt kyllingeoverlår serveres kolde
Kartoffelsalat af samsø kartofler og cremefraiche fra Unica
Kornsalat med sæsonens grønt
Kålsalat med ristet kerner og vinaigrette
Cremefraiche dressing og pesto
Brownie med peanuts og hvidchokolade ganache

Pris pr person 249,-
Brød skal tilkøbes.
3 Retters Buffet

Maj / april / juni

Pris: 298,- 


Forret

”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltet sennep, sennepscreme og maltknas.

Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.

HOVEDRET

Braiseret gårdgris med BBQ-marinade dertil grillede og syltede blomkål.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Bulgursalat med farvede gulerødder og urte-vinaigrette.

Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.

Små ovnristede kartofler med masser af persille.

Dessert

Brownie med syltede rabarber, rabarber-guf og mørk chokolade.


Juli / August / September

Pris: 298,- 


Forret

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.

HOVEDRET

Pestomarineret gårdkylling.

Rosastegt kalv med hvidløg og timian.

Perlebygsalat med forårsløg og tomater.

Kålsalat med ristede kerner og urte-vinaigrette.

Små Samsø kartofler med masser af persille.

Kold bearnaisecreme.

Dessert

Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.


Oktober / November / December

Pris: 298,- 


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokkaido græskar, gulerodspuré og skummet karrysauce.

HOVEDRET

På vej.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokoladecreme og saltkaramel.


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet

0
Din kurv
  • No products in the cart.