fbpx
Skip to main content

BUFFET

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away.

OBS Brød kan tilkøbes for 10 kr. pr person

Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.

Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Husk at læs vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.

Ønsker du i stedet at holde dit selskab hos Fru Møllers Restaurant kan du se mere information her.

DEN KOLDE BUFFET:

Kyllingeoverlår vendt i hjemmelavet urtepesto.

Plukket færøsk laks med pisket Philadelphia creme og syltede rødløg.

Samsø kartofler vendt i en mynte og persille dressing.

Spæde grønne salter vendt i vinaigrette dertil syltede tomater og mozzarella.

Kornsalat på gårdens egne kerner med dansk kål og purløg.

Urtedressing med hvidløg og kørvel.

Chokolade brownie med masser peanuts og bærkompot.

Pris pr person 255,- Minimum 10 personer

Tilkøb af flutes og saltet smør pr person 10 kr.

INFO:
Til buffeten bliver der lavet følgende

Forret: 120 gram af fisk samt 120 gram kød inkl garniture

Hovedret: 110 gram kartofler, 120 gram af hver slags kød, 100 gram af hver salat.

Dessert: Desserten er portions anrettet i serveringsklare skåle per person.


3 Retters Buffet

Januar / Februar / Marts

Pris: 298,- 


Forret

Røget okseinderlår serveret med persille pesto, syltede grønne tomater samt masser karse.

Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.

HOVEDRET

Flødekartofler med timian og hvidløg.

Fyldte kyllingeoverlår med persille og flødeost.

Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløgsolie.

Kornsalat lavet på gårdens kerner, syltede fennikel samt masser dild.

Bedesalat med beder i forskellige farver, smagfuld vinagrette og mizuna.

Dessert

Mazarin med salt karamel, appelsincreme samt sprødt nøddeknas.


April/MAJ/JUNI

Pris: 298,- 


Forret

Varmrøget laks fra slagterens rygeovn med citronmayo, sprøde rejechips samt urtesalat.

Saltet skinke fra Slagteren med urtepesto, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.

HOVEDRET

BBQ marineret kyllingeoverlår.

Langtids tilberedt kalveculotte med hvidløgs-/timian olie.

Små Samsø kartofler i persillesmør.

Grillet Samsø asparges med revet Arla Unika ost.

Tomatsalat med syltede, bagte og rå små tomater. Dertil mozzarella og basilikums vinaigrette.

Kolde dyppelser (aioli/peberfrugt chutney/pesto).

Dessert

Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche, havrecrumble og rarbarberkompot.


Juli / August / September

Pris: 298,- 


Forret

Røget okseinderlår serveret med syltede rødløg, kraftig pebermayo, revet gl. knas samt masser karse.

Skive skåret Norsk laks med peberrodsfløde, fennikel crudite, dildknas og frisk revet peberrod.

HOVEDRET

Langtidstilberedt gårdgris.

Rosastegt kalveculotte med estragon.

Kålsalat på dansk kål med myntevinaigrette og saltede mandler.

Sprøde salater med dansk bær, ristede kerner og sæsonens sylt.

Hjemmelavet haydari hvidløgs hummus.

Danske små kartofler med masser persille.

Dessert

Svampet gulerods kage med appelsin creme samt havrecrumble.


oktober/november/december

Pris: 298,- 


Forret

Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.

Tyndskåret gårdskinke med persilleaioli, syltede sennepskorn og sprød pankocrumble.

HOVEDRET

Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløg.

Pestomarineret kyllingeoverlår.

Salat på bagte beder med brombær vinaigrette og mizuna.

Langtidsbagte jordskokker med brunet smør og persille.

Grov kartoffelmos bagt med urtecrust.

Dessert

Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.


0
Din kurv
  • No products in the cart.