BUFFET
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem. For at bestille buffeten skal I være minimum 20 personer. Er I færre anbefaler vi vores 3 retters take away.
OBS Brød kan tilkøbes
Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Husk at læs vores booking- & afbestillingsregler når du bestiller.
Ønsker du i stedet at holde dit selskab hos Fru Møllers Restaurant kan du se mere information her.

INFO:
Til buffeten bliver der lavet følgende
Forret: 120 gram af fisk samt 120 gram kød inkl garniture
Hovedret: 110 gram kartofler, 120 gram af hver slags kød, 100 gram af hver salat.
Dessert: Desserten er portions anrettet i serveringsklare skåle per person.
Juni/juli/august
Urtemarineret laks med dildmayo & danske asparges.
Pestobagt kyllingeoverlår serveres kolde
Kartoffelsalat af samsø kartofler og cremefraiche fra Unica
Kornsalat med sæsonens grønt
Kålsalat med ristet kerner og vinaigrette
Cremefraiche dressing og pesto
Brownie med peanuts og hvidchokolade ganache
Pris pr person 249,-
Brød skal tilkøbes.
Januar / Februar / Marts
Pris: 298,-
Varmrøget norsk laks med dildmayonnaise, rugbrødschips og tomater.
Røget okseinderlår med syltede sennep, rå rødbeder og sennepsmayonnaise.
Trøffel marineret kyllingelår.
Confiteret gårdgris.
Langtids bagt knoldselleri.
Grønkåls salat med saltet valnødder, sennepsdressing og syltede beder. (bede bånd).
Hønsesky med persille.
Korn salat lavet på kerner fra gården med vinterens grøntsager.
Mazarin med karamel, bærkompot og chokolade knas
April/MAJ/JUNI
Pris: 298,-
Rørt laksetatar med rå kinaradiser, syltede fennikel og citronpure.
(fennikel skiftes med asparges når de kommer)
Coppa fra slagteren med persille aioli, syltede bøgehatte og langtidsbagte bøftomater.
Bbq svinebryst fra slagteren.
Rosastegt kalveculotte med masser timian.
Kornsalat på korn fra gården med bagt peberfrugt og estragon.
Tomat salat med bagt og syltede farvede tomater, plukket ost (feta) og urte pesto.
Små kartofler vendt med smør og hvidløg.
Fløde pebersauce.
Svampet rabarberkage med syltede rabarber og rabarberguf.
Juli / August / September
Pris: 298,-
Hørøget skinke fra slagteren grillede løg, maltchips, tomatmayonnaise og karse.
Saltet norsk laks med citronmayonnaise, syltede asparges og syrnet fløde.
Rosastegt kalveculotte med masser timian.
Confiteret gårdgris.
Kornsalat med korn fra gården og forårsløg og urtevinagrette.
Kålsalat med ristede kerner og syltede løg.
Små Samsø kartofler med persille.
Kold bearnaise creme.
Små Samsø kartofler med masser af persille.
Kold bearnaisecreme.
Blondie med bærkompot og hasselnødknas.
oktober/november/december
Pris: 298,-
Bresola med rosmarin bagte rødløg, mayonnaise lavet på rosa peber og brøndkarse.
Gravad Norsk laks med vanilje syltede tomater, dildmayonnaise og friteret boghvede.
nfiteret gårdgris med syltede græskar.
Rosastegt kalv med masser timian.
Bedesalat med bagte og syltede farvede beder, mizuna og ristede kerner.
Saltbagt selleri med persillesmør.
Kornsalat med bagte bøftomater og masser kørvel.
Kryddersauce smagt til med røget paprika.
Brownie med peanuts og 2slags chokolade serveret med havrecrumble og hvid chokolade ganache.