JULEFROKOST TIL AFHENTNING. Minimum 10 personer
Maden afhentes hos Restauranten og fade, skåle mm leveres rengjort tilbage senest 2 dage efter.
Sild marineret i peber og fennikel dertil dild mayonnaise og knuste æg.
Lakse roulade med Philadelphia creme og syltede rødløg.
Rørt rejesalat med grov sennep, små farvede tomater samt sprød malt knas.
Glaseret og ovnbagt rødbeder med balsamico og appelsin vinaigrette.
Klassisk flæskesteg lavet på dansk gris.
Confiteret andelår med smørstegte kartofler, syltede rødkål og radicchio.
Julesauce som mor lavede den.
Pris pr person 298,-
Mulige tilkøb, obs disse skal vælges til hele selskabet:
Fintsnittet spidskål med syltede tranebær og ristet solsikkefrø. Vendt i en ”Jule dressing”. Kr. 35,-
Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,-
Klassisk ris a la mande med vanilje dertil nøddekrokant og hjemmelavet kirsebærsauce. Kr. 35,-
Brød fra vores bager & smør kr. 10,-
Bestilling sker via mail til restauranten@frumollersmolleri.dk
NYTÅRS MENU TIL AFHENTNING DEN 31/12 MELLEM KL. 10-12
KRYDRET CARPACCIO serveret med trøffelmayo, hjemmesyltet rødløg og sprøde kartoffelchips. Hertil gårdens langtidshævet flutes og restaurantens peber aioli.
SMØRBAGT VESTERHAVS FISK. serveret med langtids tilberedte gulerødder vendt med timian og krydderolie samt vinterbeder i forskellige farver vendt med hjemmelavet vinaigrette. Hertil kartoffel timbale med løg og estragon & kraftig fiskesauce
PANNA COTTA, lavet på dansk fløde. Hertil syrlig hindbær gele samt små mango tern syltede i lage med noter af anis.
Pris pr person kr. 385,-
Det er ikke muligt at lave ændringer i menuen eller tage hensyn til allergener. Dog kan vi oplyse at menuen , undtagen flutes, er glutenfri.