Julefrokost
Lyst og mørkt brød lavet på gårdens egen mel.
Saltet smør.
Tyndskåret koldrøget laks med dild aioli og små farvet tomater.
Hjemmemarineret sild med karry/æblesalat med æbler fra Karensminde samt syltede løg.
Håndpillede rejer med karsemayo og sprødt rugbrødsknas.
Møre andelår confiteret i andefedt.
Langtidstilberedt skinke glaseret i honning og rosmarin serveret med stuvet kål og porre.
Brunet kartofler.
Brun julesauce
Sprød rødkålssalat med syrlige tranebær, ristede kerner og vendt med appelsin vinaigrette.
Klassisk ris a la mande med masser vanilje og ristede mandler. Serveres med lun hjemmelavet kirsebærsauce.
–
Pris pr. pers.: 450 ,- i huset (min. 15 personer)
Pris pr. pers.: 350 ,- ud af huset (min. 10 personer)
–
Julefrokost bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
OBS ved “ud af huset”:
Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
