JULEFROKOST TIL AFHENTNING. Minimum 10 personer
Vær opmærksom på at maden anrettes på service der skal leveres tilbage og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette Servicen afleveres rengjort senest 2 dage efter.
Pris pr person 355 kr.
”Det kolde”
Restaurant Fru Møllers marineret sild med urte mayonnaise, knuste æg og friske urter.
Håndpillede rejer rørt som salat dertil små farvede tomater og syltede sennepskorn.
Koldrøget laks fra egen rygeovn med rygeost creme, saltet og syltede agurker samt pankocrumble.
Sprøde rødspætte filter med hjemmerørt remoulade samt syltede fennikel (tilkøb 35 kr).
Rugbrød og langtidshævet hvedebrød lavet på gårdens egen mel samt saltet smør. (tilkøb 10 kr)
”Det lune”
Klassik flæskesteg lavet på dansk gris.
Langtids confiteret andelår plukket og serveret med smørstegte kartofler.
Glaseret og ovnbagte farvede beder vendt i syrlig vinaigrette med noter af appelsin.
Hjemmelavet rødkål med noter af kanel og anis.
Julesauce som mor lavede den.
Sprød kålsalat med flere slags kål vendt i cremet juledressing og serveres med syltede tranebær. (tilkøb 25 kr).
Gårdens egen leverpostej med sprød peberbacon (tilkøb 35 kr).
”Det søde”
Klassisk ris a la mande med hjemmelavet kirsebær sauce lavet på portvin og Amarena kirsebær.
3 udvalgte danske oste med hjemmegjort tilbehør (tilkøb 65 kr).
Bestilling sker via mail til restauranten@frumollersmolleri.dk
NYTÅRS MENU TIL AFHENTNING DEN 31/12 MELLEM KL. 10-12
Menu kommer senere
VI VIL VÆRE KLAR TIL AT MODTAGE BESTILLINGER VIA LINKET DEN 1 OKTOBER
