Julefrokost
Restaurantens syltede sild med karrysalat og rå løg.
Håndpillede rejer med farvede tomater og karse.
Dildgravet laks med rævesauce og fennikel.
2x brød samt smør.
Kålsalat med tranebær og ristede nødder.
Confiterede andelår.
Brunede kartofler.
Hjemmelavet rødkål.
Dansk gris med sprøde svær.
Risalamande med hvide chokolade og hjemmelavet kirsebærsauce.
–
Pris pr. pers.: 468,- i huset (min. 15 personer)
Pris pr. pers.: 368,- ud af huset (min. 8 personer)
–
TILKØB:
Fiskefilet med remo 30,-
Lun leverpostej med bacon 25,-
Æbleflæsk 20,-
–
Julefrokost bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
OBS ved “ud af huset”:
Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op. Der medfølger instruktioner til dette. Ønsker I maden på porcelæns service, skriv det venligst i mailen med bestilling.
UDSOLGT
3-retters Nytårsmenu
Ud af huset
Forret:
Ovnbagt vesterhavsfisk med en cremet jordskokke suppe, jordskokke chips, fintsnittet urter og mørk dild olie.
Hertil koldhævet flutes fra bageren samt urtesmør.
Hovedret:
Langtids tilberedt kalv med græskar pure, salvie syltede græskar, ristede græskarkerner, knuste kartofler med urter og brunet smør. Dertil en fløde pebersauce.
Dessert:
Mørk chokolademousse lavet på belgisk chokolade med braiseret ananas, bagt hvid chokolade, saltkaramel og tørret kornblomster.
Pris pr person: 385,- (ud af huset)
OBS: Der kan ikke tages hensyn til allergener. Vi kan dog informere om at menuen er glutenfri bortset fra brødet til forretten.
UDSOLGT
Fremgang til Restaurant Fru Møllers Nytårs menu:
Start med at tage alle ting ud af kassen og skab dig et overblik over hvad der skal bruges til de forskellige retter.
Herefter læses vejledningen godt igennem inden varmingen begyndes.
Billeder og video med anretnings forslag kan findes på vores Facebook og instagram konto:
restauranten_frumollers
OBS: Mens forretten gøres klar anbefaler vi at kødet tages ud af køleskabet.
Husk af forvarm ovnen til 180grader varmluft inden tingene kommes ind.
OBS:
ALLE TIDER OG OVN TEMPRATUR ER VEJLENDE OG KAN VARIERER FRA OVN TIL OVN, VI ANBEFALDER DERFOR AT MAN BRUGER STEGETERMOMETER TIL AT TJEKKE EFTER.
God fornøjelse med menuen, vi ønsker jer en festlig aften og et godt nytår
På din mail vil du i aften modtage et kort spørgeskema, dette tager ca 5 min at udfylde, vi håber du vil besvare så vi kan blive ved med at udvikle os.
Forret:
Her skal der bruges følgende:
Fisk med urter.
Jordskokkesuppe
Jordskokkechips.
Grøn olie.
Brød og smør.
• Jordskokkesuppen fyldes i en gryde og varmes under omrøring.
• Bakken med fisk varmes i ovnen ved 180 grader i 9min.
• Brødet varmes i 8/10min.
Hop ind på vores instagram eller Facebook for at se vores forslag til anretning af forretten.
Nu er forretten klar til servering.
GOD FORNØJELSE.
Hovedret:
Her skal der bruges følgende:
Langtids tilberedt kalv.
Græskarpure.
Fløde- peber sauce.
Salvie syltede græskar.
Græskarkerner.
Karse.
Knuste kartofler.
• Pebersauce fyldes i en gryde og varmes under omrøring.
• Græskarpuréen fyldes i en gryde og varmes under omrøring.
Bakkerne med kød, kartoffel og græskar sættes i ovnen på samme tid
• Bakken med kød varmes i ovnen ved 180 grader i 8 min.
Kødet skal trække 4/6min inden det skæres. Her er det vigtig at kødfibrene skæres på tværs.
(der findes forskellige Youtube videoer med vejledning til dette. Ellers kan det ses på vores egen Facebook/instagram).
• Bakken med knuste kartofler varmes i ovnen ved 180 grader i 12min.
• Bakken med salvie syltede græskar varmes i ovnen ved 180 grader i 12min.
Hop ind på vores instagram eller Facebook for at se vores forslag til anretning af hovedretten.
OBS DA KØDSTYKKERNE VARIERE PÅ STØRRELSEN KAN DET FORKOMME AT NOGET SKAL HAVE LÆNGERE TID. HER ANBEFALDER VI 12/15MIN.
Nu er hovedretten klar til servering.
GOD FORNØJELSE.
Dessert:
Her skal der bruges følgende:
Glas med chokolademousse, braiseret ananas, salatkaramel.
Hvidchokolade med kornblomster.
• Desserten kommer i et serverings klart glas og skal derefter bare anrettes med den medfulgte chokolade/kornblomst knas.
GOD FORNØJELSE.
