brunch & frokost
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?
![](/wp-content/themes/yootheme/cache/6f/FruM-mad-i-huset_03-6f324d30.jpeg)
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.
Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten.
juli/august/september
”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde.
Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberods fløde.
Smagfuld spegepølse fra slagterens røgovn med pebermayo.
Røget okseinderlår med syltede rødløg.
Philadelphia creme med citron og purløg.
Dansk skiveost.
Stegte ramsløgspølser fra slagteren med syltede agurker.
Sprød butterdejstærte med grønt fra Samsø og revet gl knas.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med syrlig vinaigrette og sprøde salater.
Gulerodskage med appelsincreme.
Sprøde vafler med sirup.
April/maj/juni
Kold chiagrød med syltede Karensminde æbler og citronsirup. (in house).
Varmrøget laks med chilisyltet-ingefær og ristede sesamfrø.
Spegepølse fra slagteren med peberfrugt-chutney.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Dansk skiveost.
Gammel Knas fra Arla Unika.
Grillede asparges fra Samsø med revet Havgus.
Lun leverpostej med sprød bacon.
Scrambled eggs med crudité af dagens grøntsager.
Chokoladekage lavet på belgisk chokolade med pisket ganache.
Bagt rabarber-crumble med pisket creme fraiche.
Kr.265,-
inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.
Børn under 12 år: Kr.130,-
juni/juli
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Skive skåret Færøsk laks med peberodsfløde, fennikel ”salat” samt dild knas.
Langtids tilberedt gårdgris med danske majs, persille mayo og syltede agurker.
Rørt kyllingesalat med syltede cherrytomater, sprød kyllingeskind og masser karse.
Roastbeef med klassisk tatarsauce, sprøde kartoffelchips og syltede rødløg.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.155,- Denne tager ca. 20 min at lave
Stjerneskud på hjemmebagt toast brød, med paneret og pocheret fisk samt håndpillede rejer og citrus Kr. 195,-
Smør bagt croissant, fyldt med rørt kyllingesalat, sprøde salater og syltede rødløg. Kr. 135,-
Sæsonens trifli med knuste makroner og créme Chantilly Kr. 65,-
Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,-
Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-