Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10 Bordreservation er påkrævet
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10 Bordreservation er påkrævet
April / Maj
Spegepølse fra Slagteren serveret med hjemmelavede pickles.
Skinke ”Tirolese” med peberodssalat og persille.
Færøsk laks med glaskåls crudite og grønne tomater.
Danske oste serveret med hjemmegjort tilbehør.
Græsk yoghurt med marinerede bær og müsli.
Salat lavet på korn fra gården, vendt med sæsons grøntsager.
Lun leverpostej med hjemmesyltede beder og bacon.
”Mini” æggekager med pancetta og blomkål.
Stegte pølser fra Slagteren.
Urtedressing med mild smag af hvidløg.
Rabarberkage med syltede rabarber, chokoladeknas og rabarberguf.
Kr.265,-
inklusiv Kaffe, the og æblemost fra karensminde ad libitum.
Børn under 12 år Kr.130,-
April/Maj
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,-
Smilende lokale æg, håndpillede rejer
Tomat mayo, citronpure og farvede tomater. Serveres på stegt toastbrød.
Skinke fra slagteren
Peberodssalat, syltede blomkål, rå blomkål og masser persille
Soya marineret laks
Syltede tang, ristede sesam, rå glaskål og sesam/ soya mayo.
Kyllingesalat
Rørt med bacon fra slagteren, med syltede gulerødder og rævet ost.
Gårdens æggekage
Gårdens æggekage med lokale æg, syltede beder, mormor-sennepscreme samt flæsk fra slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri.
155,-
”Det kolde bord”
Et udvalg af kokkens lækre små retter. Serveres med brød fra fra Fru Møllers bageri.
250,-
Dagens fangst
Dagens fangst med kornsalat og årstidens grønt. Serveres med kold dressing.
170,-
Gårdoste med sødt og sylt
75,-
Køkkenets udvalg af søde sager
45,-
Månedens kage
Med hjemmegjort tilbehør.
65,-
Fra den 7 April til den 21 april
Marineret sild med karrysalat og rå løg.
Bagt hvid fisk med æbler fra karensminde, syltede glaskål og citronpure.
Kyllingesalat rørt med bacon serveres med syltede gulerødder og revet ost.
Skive skåret lamme culotte med grillet og syltede løgskaller samt ramsløgs mayo.
Rabarberkompot med bagt marcipanknas og hvidchokolade ganache.
Pris pr person Kr. 250,-
April/Maj
Kom på gården i de sene timer og nyd en menu lavet fra bunden med lokale og sæsonaktuelle råvarer.
Sprød tærte med ostecreme og karse.
Skinke fra slagteren med urtemayo og friske urter
Soya ristede mandler.
Let pocheret kulmulle med fennikel , farvede tomater samt beurre blanc med dild.
Coppa fra slagteren serveret med sennepscreme, syltede sennep og maltknas.
Braiseret ”Short ribs” serveret med langtidstilberedt porre, rå majroer og grillet hjertesalat. Dertil en ”BBQ” sauce lavet på most fra Bent og grillet peberfrugt sauce
Syltede rabarber, brud af rabarberkage samt rabarber ”guf”.
3 retter: 368,-
4 retter: 468,-
Snacks: 55,-
Petit Fours: 45,-
Februar / Marts
Kakao macarons med appelsin-ganache.
Fyldte chokolader med rom-ganache.
Lun chokolade cookie.
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.