fbpx
Skip to main content

brunch-frokost-aften

Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.

Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.

Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.

Bordbestilling

Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?

Brunch

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.

Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.

Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten. 


juli/august/september


Det kolde serveret ved bordet

”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde.

Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberods fløde.

Smagfuld spegepølse fra slagterens røgovn med pebermayo.

Røget okseinderlår med syltede rødløg.

Philadelphia creme med citron og purløg.

Dansk skiveost.

Det Lune på buffet

Stegte ramsløgspølser fra slagteren med syltede agurker.

Sprød butterdejstærte med grønt fra Samsø og revet gl knas.

Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med syrlig vinaigrette og sprøde salater.

Det Søde på buffet

Gulerodskage med appelsincreme.

Sprøde vafler med sirup.


April/maj/juni


Det Kolde serveret ved bordet

Kold chiagrød med syltede Karensminde æbler og citronsirup. (in house).

Varmrøget laks med chilisyltet-ingefær og ristede sesamfrø.

Spegepølse fra slagteren med peberfrugt-chutney.

Tyndskåret coppa med syltede rødløg.

Dansk skiveost.

Gammel Knas fra Arla Unika.

Det Lune på buffet

Grillede asparges fra Samsø med revet Havgus.

Lun leverpostej med sprød bacon.

Scrambled eggs med crudité af dagens grøntsager.

Det Søde på buffet

Chokoladekage lavet på belgisk chokolade med pisket ganache.

Bagt rabarber-crumble med pisket creme fraiche.


Kr.265,-

inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.

Børn under 12 år: Kr.130,-


Frokostkort

april/maj

Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.


Smørrebrød

SMØRREBRØD 

1 stk. 110,- 2 stk. 195,-  Prisen er pr person.

Håndpillede rejer med rørt æggesalat syltede tomater og karse. Serveres på stegt toastbrød.

Rørt kyllingesalat med syltede ribs, ramsløg og sprødt.

Varmrøget laks med sesam mayo, syrnet fløde og syltede løg.

Danske kartofler med kartoffelmayo, skinke fra slagteren og sprød panko.

Det klassiske

Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.155,- Denne tager ca. 20 min at lave

Stjerneskud på hjemmebagt toast brød, med paneret og pocheret fisk samt håndpillede rejer og citrus Kr. 195,-

Sødt til kaffen

Sæsonens trifli med knuste makroner og créme Chantilly Kr. 65,-

Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,- 

Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-


Aftenkort

aften åbent venter tilbage til sommer

Kom på gården i de sene timer og nyd en menu lavet fra bunden med lokale og sæsonaktuelle råvarer.



0
Din kurv
  • No products in the cart.