Skip to main content

brunch & frokost

Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.

Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10-12 Bordreservation er påkrævet.

Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.

Bordbestilling

Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?

Brunch lørdag & søndag kl. 10

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.

Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.

Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.

Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten. 

OBS ved allergener, husk at informere os om dine allergener, det er ikke muligt for os at erstatte produkterne 1 til 1, men vi skal nok sørge for at du bliver mæt.


juli/august/september


Det kolde serveret ved bordet

Hjemmelavet koldskål med sommerens sidste bær som kompot samt knuste kammerjunker.

Kogt urteskinke med basilikumspesto.

Smagfuld spegepølse fra gårdens slagter.

2 nøje udvalgte dansk oste.

Koldrøget laks med rygeost creme og sprøde radiser.

Det Lune på buffet

Lun leverpostej med hjemmesyltede rødbeder.

Ægge souffléer med tomater og revet dansk ost.

Kålsalat med gårdens egne kerner vendt i urtedressing.

Det Søde på buffet

Forskellige kager enten sprøde eller bløde ud fra kokkens fantasi.


april/maj/juni


Det Kolde serveret ved bordet

Dansk yoghurt med syrlig bærsirup og ristet havremusli.

Tynde skiver af koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn dertil urtemayo og citrus marineret fennikel.

Dansk skive ost.

Havgus fra Arla unika.

Skiver af skinke fra slagteren med peberfrugt chutney.

Spegepølser af gårdens egne grise.

Det Lune på buffet

Lun leverpostej med peberbacon.

Frittata med spinat og ricotta.

En forårs salat med sæsonens grønt vendt med en syrlig dressing.

Hjemmelavet hummus med spidskommen og hvidløg.

Det Søde på buffet

Rabarberkompot med knuste makroner og vaniljefløde.


Kr.285,-

inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.

Børn under 12 år: halv pris


Frokostkort

Maj/juni

Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.


Smørrebrød

SMØRREBRØD 

1 stk. 110,- 2 stk. 195,-  Prisen er pr person.

Håndpillede rejer rørt som salat dertil syltede rødløg og smilende æg. Serveres på smør stegt toastbrød.

Koldrøget laks fra egen rygeovn serveret med saltet agurker, peberrod samt rygeost creme.

Samsø kartofler serveret med urtemayo, hjemmelavet kartoffelchips og sprøde peberbacon.

Rørt hønsesalat med noter af sennep, dertil Samsø asparges og pankocrumble.

Det klassiske

Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.165,- Denne tager ca. 20 min at lave

Stjerneskud, pocheret og paneret vesterhavsfisk serveret på smørstegt toastbrød, med hånspillede rejer, citron purre samt tomatiseret aioli. Kr. 225,-

Sødt til kaffen

Rabarber trifli Kr. 65,-

Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,- 

Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-




0
Din kurv
  • No products in the cart.