brunch & frokost
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10-12 Bordreservation er påkrævet.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.
Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten.
OBS ved allergener, husk at informere os om dine allergener, det er ikke muligt for os at erstatte produkterne 1 til 1, men vi skal nok sørge for at du bliver mæt.
januar/februar/marts
Restaurantens kendte øllebrød med æblekompot på æbler fra Karensminde og vaniljefløde.
Slagterens smagfulde spegepølse med peber aioli.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Samsø skiveost.
Mammen ”omsorg”. Lagret havarti.
Færøsk laks rørt som salat, dertil syrlige agurker og masser dild.
Lun leverpostej fra gårdens egen slagter.
Scramble eggs lavet på danske æg med fintsnittet purløg.
Stegte ramsløgs pølser.
Urtedressing med persille.
Små brunch pandekager med karamelsauce.
”Pund til Pund” kage med syrlig mascarpone creme.
oktober/november/december
Øllebrød lavet på gårdens rugbrød serveret med blommekompot og vaniljefløde.
Koldrøget laks med bagte tomater og syrnet fløde.
Rullepølse med masser peber og persilleaioli.
Skinke fra gårdens egne grise med syltede sennepskorn.
Marmelade lavet på skovbær.
2 Danske oste med hengemte abrikoser.
Stegte ramsløgspølser og røræg.
Lun leverpostej med syltet beder.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med vinterens sylt og syrlig vinaigrette.
Mørdejs stang med vaniljecreme og æbler fra Karensminde.
Chokolade cookies lavet på belgisk chokolade.
Romkugler med tivoli krymmel.
Kr.285,-
inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.
Børn under 12 år: halv pris
januar/februar
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Smørstegte hjemmelavet fiskefrikadeller med kartoffelcreme, syltede blomkål og sprøde kartoffelchips.
Koldrøget laks fra egen rygeovn med flødestuvet spinat, smilende æg og radise crudite. Serveres på smørstegt rugbrød.
Roastbeef med peberrodsmayo. panko paneret løgringe, syltede rødløg samt friskrevet peberrod.
Dyrlægens natmad lavet på gårdens egen leverpostej samt hjemmelavet saltkød serveres med rå løg og hjemmelavet sky smagt til med cognac.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.165,- Denne tager ca. 20 min at lave
Croissant med lakse salat syrlige agurker og sprød hjertesalat. Kr. 138,-
Månedens kage Kr. 65,-
Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,-
Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-