Ingen varer i kurven.
Få gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Vi pakker og sender, hver onsdag.
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.Bordreservation er påkrævet.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten.
juli/august/september
”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde.
Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberods fløde.
Smagfuld spegepølse fra slagterens røgovn med pebermayo.
Røget okseinderlår med syltede rødløg.
Philadelphia creme med citron og purløg.
Dansk skiveost.
Stegte ramsløgspølser fra slagteren med syltede agurker.
Sprød butterdejstærte med grønt fra Samsø og revet gl knas.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med syrlig vinaigrette og sprøde salater.
Gulerodskage med appelsincreme.
Sprøde vafler med sirup.
April/maj/juni
Kold chiagrød med syltede Karensminde æbler og citronsirup. (in house).
Varmrøget laks med chilisyltet-ingefær og ristede sesamfrø.
Spegepølse fra slagteren med peberfrugt-chutney.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Gammel Knas fra Arla Unika.
Grillede asparges fra Samsø med revet Havgus.
Lun leverpostej med sprød bacon.
Scrambled eggs med crudité af dagens grøntsager.
Chokoladekage lavet på belgisk chokolade med pisket ganache.
Bagt rabarber-crumble med pisket creme fraiche.
Kr.265,-
inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.
Børn under 12 år: Kr.130,-
april/maj
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Håndpillede rejer med rørt æggesalat syltede tomater og karse. Serveres på stegt toastbrød.
Rørt kyllingesalat med syltede ribs, ramsløg og sprødt.
Varmrøget laks med sesam mayo, syrnet fløde og syltede løg.
Danske kartofler med kartoffelmayo, skinke fra slagteren og sprød panko.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.155,- Denne tager ca. 20 min at lave
Stjerneskud på hjemmebagt toast brød, med paneret og pocheret fisk samt håndpillede rejer og citrus Kr. 195,-
Sæsonens trifli med knuste makroner og créme Chantilly Kr. 65,-Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,- Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-
aften åbent venter tilbage til sommer
Kom på gården i de sene timer og nyd en menu lavet fra bunden med lokale og sæsonaktuelle råvarer.