Ingen varer i kurven.
Få gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Vi pakker og sender, hver onsdag.
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.Bordreservation er påkrævet.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten.
Januar/februar/Marts
Havregrød serveret med kompot på æbler fra Karensminde samt ristede hasselnødder.
Nødde/chokolade creme.
Rørt laksesalat med sprødt rugbrødsknas og syltede agurker.
Skiveskåret spegepølse fra Slagteren med syltede tyttebær.
Skinke fra gårdens egne grise dertil persillemayonnaise.
Gammel knas fra Arla Unika.
Stegte ramsløgpølser med hjemmelavet ketchup.
”Baked beans” – hvide bønner serveret i en kraftig tomatsauce.
Røræg med sennep og purløg.
Sprøde vafler med sirup.
Lun banan-chokoladekage.
April/maj/juni
Kold chiagrød med syltede Karensminde æbler og citronsirup. (in house).
Varmrøget laks med chilisyltet-ingefær og ristede sesamfrø.
Spegepølse fra slagteren med peberfrugt-chutney.
Tyndskåret coppa med syltede rødløg.
Dansk skiveost.
Gammel Knas fra Arla Unika.
Grillede asparges fra Samsø med revet Havgus.
Lun leverpostej med sprød bacon.
Scrambled eggs med crudité af dagens grøntsager.
Chokoladekage lavet på belgisk chokolade med pisket ganache.
Bagt rabarber-crumble med pisket creme fraiche.
Kr.265,-
inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.
Børn under 12 år: Kr.130,-
januar/februar
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
UGE 12 & 13
PÅSKEBORDET
Rørt laksesalat med kapers og dild.
Hjemmelavet røde sild med rødbede og syltede løg.
Håndpillede rejer med en smagfuld æggecreme samt masser karse.
Lun leverpostej med sprød stegt bacon og confiteret svampe
Lamme ragout, med kartoffel kompot og “ryste ribs”.
Bagt rabarber med havrecrumble og pisket vanilje creme fraiche.
Pris pr person 270 kr Skal bestilles af hele bordet
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Sennepsstegt sild serveret med løgkompot, syltede tomater og masser af karse.
Varmrøget makrel med tomat mayo, spicy tomater og sprødt.
Slagteres rullepølse med masser af peber, persille mayo, hjemmelavet sky samt rå løg.
Langtidsbagte rødbeder med rørt gedeostcreme, syltede løg og kartoffelchips.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.155,- Denne tager ca. 20 min at lave
Braiserede svinekæber glaseret i kraftig sauce dertil kartoffel kompot, syltede beder og knuste kartoffelchips. Kr. 178,-
FROKOSTBORDET
Menuen varierer , spørg venligst tjeneren om dagens menu.
Pris pr person 259,- minimum 2 personer
Sæsonens trifli med knuste makroner og créme Chantilly Kr. 65,-Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,- Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-
aften åbent venter tilbage til sommer
Kom på gården i de sene timer og nyd en menu lavet fra bunden med lokale og sæsonaktuelle råvarer.