brunch-frokost-aften
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10 Bordreservation er påkrævet
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?

Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10 Bordreservation er påkrævet
Vi servere det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen, vi fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffet.
Juli/August/September
Koldskål med bær og chokolade
Saltet norsk laks med syltede asparges og citronmayonnaise.
Hørøget skinke fra slagteren med løgmarmelade.
Spegede pølse fra slagterens egen rygeovn serveret med frisk snittet forårsløg.
2 smagfulde danske oste.
Hjemmelavet Hindbær marmelade.
Sprød butterdejstærte med bacon og porre.
Persille og hvidløgs creme.
Lun leverpostej med syltede rødbeder.
Stegte ramsløgs pølser fra slagteren.
Blondie med hasselnødder og bærkompot.
Rabarber kompot med makroner og vaniljefløde.
Oktober/November/December
Øllebrød lavet på brød fra bodils bageri med letpisket fløde og æblekompot.
Gravet Norsk laks med vaniljesyltede tomater og dildmayonnaise.
Okseinderlår fra slagteren med rosmarin bagte rødløg.
Rullepølse med masser peber, rå løg og sky.
Rød løber fra Arla Unika med stikkelsbær kompot.
Dansk skiveost.
Scramble eggs med Gl knas og bacon.
Lun leverpostej med stegte svampe.
Kornsalat lavet på korn fra gården og syltede græskar.
”Arme ridder” med syltede æbler og pisket creme fraiche.
Hjemmelavet ”mælkesnitte”. Kakao kage med honning/oste creme.
Kr.265,-
inklusiv Kaffe, the og æblemost fra karensminde ad libitum.
Børn under 12 år Kr.130,-
September/Oktober
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Fiskefrikadeller – hjemmelavet remoulade – agurkesalat.
Norsk laks – dildmayo – rygeost – tomater.
Rørt kyllingesalat – Gårdens bacon – karse.
Oksetatar – trøffel – karamelliseret løg – sprødt.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.155,- Denne tager ca. 20 min at lave
Pariser, lynstegt tatar med syltede beder, æggeblommecreme og rå løg. Kr. 168,-
Svampe toast med confiteret svampe, bechamel og sylt. Kr. 125,-
Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,-
Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-
Månedens kage med hjemmegjort tilbehør. Kr. 65,-
September / Oktober
Kom på gården i de sene timer og nyd en menu lavet fra bunden med lokale og sæsonaktuelle råvarer.
3 salte snacks Kr. 55,-
Norsk laks – rygeost – tomater – dildmayo. Kr. 110.-
Rørt oksetatar – trøffel – løg – sprødt. Kr. 110,-
Jomfruhummerbisque – rejer – fennikel – dild. Kr. 125,-
Stegt vesterhavsfisk – danske majs – hyldeblomst sauce. Kr. 245,-
Okse tournedo – confiteret svampe – svampepure – sprød kartoffel – pebersauce. Kr. 258,-
Æbletærte – nøddeknas – vaniljeis. Kr. 75,-
3x ost med 2x garni og knækbrød. Kr. 75,-
Søde sager. Kr. 45,-