fbpx
Skip to main content

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fru Møllers Mølleri. 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fru Møllers Mølleri. 


Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Fru Møllers Mølleri.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Fru Møllers Mølleris side, er denne af vejledende art.
Leveringstidspunkt og transport/levering af varer fra Fru Møllers Mølleri anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Postdanmark.


Leveringstid

Der afsendes pakker 1 gang ugentligt.Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Fru Møllers Mølleri overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Fru Møllers Mølleri, skal påberåbes umiddelbart efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Fru Møllers Mølleri.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Fru Møllers Mølleri har stillet dig i udsigt, fx ved datomærkning på emballagen.Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Dankort og de internationale kort, der er angivet på webshoppens forside.
Alle priser i Fru Møllers Mølleri – på web-adressen www.frumollersmolleri.dk – er inkl. moms.
Fortrydelsesret

Fru Møllers Mølleri yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

0
Din kurv
  • No products in the cart.