Ingen varer i kurven.
Pris: 650,- per person
Snacks:
Sprød crustade fyldt med en ”asparges” salat.
Friteret kroket med asparges og kartoffel serveres med en persillemayo.
Mini ”grissini” med saltet skinke og trøffelmayo.
Forret:
Stegt vesterhavsfisk med asparges ”terrin”, sprød pancetta, syltede sennepskorn og sauce lavet på ristet fiskeben.
Mellemret:
Tyndskåret bresaola med grillede grønne asparges, syltede løgskaller og ramsløgsmayo.
Mellemret:
Hjemmelavet tærte fyldt med ragout på jomfruhummer, grønne asparges og tomater. Serveres med en skummet jomfruhummer sauce.
Hovedret:
Stegt svinebryst fra gårdgris serveret med små farvede gulerødder, pocheret og stegte asparges, blomkålspuré samt en sauce lavet på Arla Unika ost.
Dessert:
Choux Au Craquelin fyldt med hvid chokolade ganache og vaniljesyltede hvide asparges.
Pris: 425,- per person
Snacks:
Sprøde flæskesvær med estragon.
Ristede mandler med røget paprika.
Friterede kartoffelchips med syrlig ”dip”.
Forret:
Ovnbagt norsk laks med syrnet fløde, dildolie, små farvede tomater og brød ”croutoner”.
Hovedret:
Rosastegt andebryst med confiterede lår, syltet og sprød rødkål, andesauce og syrlige tyttebær. Små kartofler med persille serveres a part.
Dessert:
Citronfromage med sprød tuile, appelsin gele og frisk sorbet.