fbpx
Skip to main content
Aspargesaften
Fredag d. 26/5 kl 18.00


Pris: 650
,- per person


Menu

Snacks:
Sprød crustade fyldt med en ”asparges” salat.

Friteret kroket med asparges og kartoffel serveres med en persillemayo.

Mini ”grissini” med saltet skinke og trøffelmayo.

Forret:
Stegt vesterhavsfisk med asparges ”terrin”, sprød pancetta, syltede sennepskorn og sauce lavet på ristet fiskeben.

Mellemret:
Tyndskåret bresaola med grillede grønne asparges, syltede løgskaller og ramsløgsmayo.

Mellemret:
Hjemmelavet tærte fyldt med ragout på jomfruhummer, grønne asparges og tomater. Serveres med en skummet jomfruhummer sauce.

Hovedret:
Stegt svinebryst fra gårdgris serveret med små farvede gulerødder, pocheret og stegte asparges, blomkålspuré samt en sauce lavet på Arla Unika ost.

Dessert:
Choux Au Craquelin fyldt med hvid chokolade ganache og vaniljesyltede hvide asparges.




Mortensaften
Fredag d. 10/11 kl 18.00


Pris: 425
,- per person


Menu

Snacks:
Sprøde flæskesvær med estragon.

Ristede mandler med røget paprika.

Friterede kartoffelchips med syrlig ”dip”.

Forret:
Ovnbagt norsk laks med syrnet fløde, dildolie, små farvede tomater og brød ”croutoner”.

Hovedret:
Rosastegt andebryst med confiterede lår, syltet og sprød rødkål, andesauce og syrlige tyttebær. Små kartofler med persille serveres a part.

Dessert:
Citronfromage med sprød tuile, appelsin gele og frisk sorbet.


0
Din kurv
  • No products in the cart.