fbpx
Skaldyrsaften
Fredag d. 31/3 kl 18.00


Pris: 1150
,- per person


Menu

Snacks:
2x østers. 1 natural med citron og tabasco. 1 med peberodsfløde og dildolie.

Smørstegte blinis med caviar og stenbidderrogn, fintsnittet skalotteløg og pisket creme fraiche.

Wonton tærte med plukket softshell krabbe, pimentmayo og tomatconcassé.

Forret:
Hjemmelavet pasta med hjertemuslinger, ramsløgs sauce, marinerede agurker og sprød grønkål.

Mellemret:
Rimmet kammusling med syltede nashi pærer, broken gel lavet på yuzu, urtemayo og asiatiske urter.

Mellemret:
Rørt hummertatar, saltede citroner, citrontimian og sprød ”kiks” .

Hovedret:
Vesterhavs torsk med jomfruhummerfars, grillet blomkål, blomkålspuré og sauce lavet på stegt kyllingfond.

Dessert:
Æbletærte med vanilje creme fraiche, saltkaramel og kakao tuile.


Aspargesaften
Fredag d. 26/5 kl 18.00


Pris: 650
,- per person


Menu

Snacks:
Sprød crustade fyldt med en ”asparges” salat.

Friteret kroket med asparges og kartoffel serveres med en persillemayo.

Mini ”grissini” med saltet skinke og trøffelmayo.

Forret:
Stegt vesterhavsfisk med asparges ”terrin”, sprød pancetta, syltede sennepskorn og sauce lavet på ristet fiskeben.

Mellemret:
Tyndskåret bresaola med grillede grønne asparges, syltede løgskaller og ramsløgsmayo.

Mellemret:
Hjemmelavet tærte fyldt med ragout på jomfruhummer, grønne asparges og tomater. Serveres med en skummet jomfruhummer sauce.

Hovedret:
Stegt svinebryst fra gårdgris serveret med små farvede gulerødder, pocheret og stegte asparges, blomkålspuré samt en sauce lavet på Arla Unika ost.

Dessert:
Choux Au Craquelin fyldt med hvid chokolade ganache og vaniljesyltede hvide asparges.


Vildtaften
Fredag d. 13/10 kl 18.00


Mere info følger



Mortensaften
Fredag d. 10/11 kl 18.00


Pris: 425
,- per person


Menu

Snacks:
Sprøde flæskesvær med estragon.

Ristede mandler med røget paprika.

Friterede kartoffelchips med syrlig ”dip”.

Forret:
Ovnbagt norsk laks med syrnet fløde, dildolie, små farvede tomater og brød ”croutoner”.

Hovedret:
Rosastegt andebryst med confiterede lår, syltet og sprød rødkål, andesauce og syrlige tyttebær. Små kartofler med persille serveres a part.

Dessert:
Citronfromage med sprød tuile, appelsin gele og frisk sorbet.


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet

0
Din kurv
  • No products in the cart.