fbpx
Skip to main content
julefrokost
Fredag d. 17/11 kl. 18.00


Pris: 450
,- per person


Menu

JULEFROKOST

Lyst og mørkt brød lavet på gårdens egen mel.
Saltet smør.

Tyndskåret, koldrøget laks med dild aioli og små farvede tomater.

Hjemmemarineret sild med karry/æblesalat på æbler fra Karensminde samt syltede løg.

Håndpillede rejer med karsemayo og sprødt rugbrødsknas.

Møre andelår confiteret i andefedt.

Langtidstilberedt skinke glaseret i honning og rosmarin serveret med stuvet kål og porre.

Brunede kartofler.

Brun julesauce.

Sprød rødkålssalat med syrlige tranebær, ristede kerner vendt med appelsin vinaigrette.

Klassisk ris a la mande med masser vanilje og ristede mandler. Serveres med lun hjemmelavet kirsebærsauce.




Mortensaften
Fredag d. 10/11 kl 18.00


Pris: 425
,- per person


Menu

Snacks:
Sprøde flæskesvær med estragon.

Ristede mandler med røget paprika.

Friterede kartoffelchips med syrlig ”dip”.

Forret:
Ovnbagt norsk laks med syrnet fløde, dildolie, små farvede tomater og brød ”croutoner”.

Hovedret:
Rosastegt andebryst med confiterede lår, syltet og sprød rødkål, andesauce og syrlige tyttebær. Små kartofler med persille serveres a part.

Dessert:
Citronfromage med sprød tuile, appelsin gele og frisk sorbet.


0
Din kurv
  • No products in the cart.