fbpx
Fru Møllers opskrift på

hvedesurdej

Hold din hvede-surdej “kørende”…

Kassér surdej så du har 20% tilbage i glasset.
Lav tilsvarende mængde surdej igen:

Sæt surdejen på køl – vent med at bruge af den til næste dag. Surdejen skal bruges inden for en uge, derefter følges ovenstående igen…

Hæveevnen forbedres markant, hvis du før hver bagning frisker surdejen op min. 6 timer max 24 timer før brugen. Når surdejen er optimal, flyder den på vandet.

En surdej er “levende” og kan ændre konsistens. Brug dine sanser: lugter den dejligt surt? Prøv dig lidt frem, resultatet vil ikke altid falde ens ud. God bagelyst!

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet