Ingen varer i kurven.
Hold din hvede-surdej “kørende”…
Kassér surdej så du har 20% tilbage i glasset.
Lav tilsvarende mængde surdej igen:
Sæt surdejen på køl – vent med at bruge af den til næste dag. Surdejen skal bruges inden for en uge, derefter følges ovenstående igen…
Hæveevnen forbedres markant, hvis du før hver bagning frisker surdejen op min. 6 timer max 24 timer før brugen. Når surdejen er optimal, flyder den på vandet.
En surdej er “levende” og kan ændre konsistens. Brug dine sanser: lugter den dejligt surt? Prøv dig lidt frem, resultatet vil ikke altid falde ens ud. God bagelyst!
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.