fbpx
Fru Møllers opskrift på

Koldhævede ølandsboller / brød

Ælt vand, gær, mel og salt sammen til en glat, smidig og homogen dej. Læg dejen i en ren olieret skål. Træk en plastpose over dejen og lad den hæve på køkkenbordet 8 -10 timer.

Efter hævningen formes dejen forsigtigt til boller, brød eller flutes. Efterhæv og bag i en forvarmet ovn på 250 grader. Efter 5 min. dæmpes temperaturen til 200 grader i ca. 10-20 min. alt efter om du bager boller, flutes eller brød. Brødet skal lyde hult, når du banker under bunden eller have en kernetemperatur på 98 grader C

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - 17.00

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet