fbpx
Fru Møllers opskrift på

Koldhævede ølandsboller / brød

Ælt vand, gær, mel og salt sammen til en glat, smidig og homogen dej. Læg dejen i en ren olieret skål. Træk en plastpose over dejen og lad den hæve på køkkenbordet 8 -10 timer.

Efter hævningen formes dejen forsigtigt til boller, brød eller flutes. Efterhæv og bag i en forvarmet ovn på 250 grader. Efter 5 min. dæmpes temperaturen til 200 grader i ca. 10-20 min. alt efter om du bager boller, flutes eller brød. Brødet skal lyde hult, når du banker under bunden eller have en kernetemperatur på 98 grader C

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet