Fru Møllers stroganoff med rodfrugter og røget paprika
4 personer
Ingredienser 800 gr. stroganoff strimler 2 spsk. edelsüss paprika ½ tsk. røget paprika 4 løg 6 rodfrugter (gulerod, persillerod eller pastinak) rapsolie til stegning 1 spsk. koncentreret tomatpuré ½ liter fløde salt og peber
Fremgangsmåde Varm en pande godt op, tilsæt lidt rapsolie. Brun stroganoff strimler på panden. Tag kødet af og tilsæt salt og peber. Rens og hak løgene i tern. Skræl og skær rodfrugterne i tern.
Svits løgene i en gryde med lidt rapsolie. Når løgene er klare, tilsættes tomat koncentrat og svits det i gryden. Tilsæt nu rodfrugterne, paprika, røget paprika og fløden. Lad det simre i ca. 10 minutter til rodfrugterne er møre uden at være udkogte. Herefter skal Stroganoff strimlerne tilsættes gryden og bare varmes hurtigt igennem.
Retten smages til med salt og peber og serveres med kartoffelmos eller fuldkorns ris.