Ingen varer i kurven.
4 personer
Fremgangsmåde
Varm en pande godt op, tilsæt lidt rapsolie. Brun stroganoff strimler på panden. Tag kødet af og tilsæt salt og peber.
Rens og hak løgene i tern. Skræl og skær rodfrugterne i tern.
Svits løgene i en gryde med lidt rapsolie. Når løgene er klare, tilsættes tomat koncentrat og svits det i gryden. Tilsæt nu rodfrugterne, paprika, røget paprika og fløden. Lad det simre i ca. 10 minutter til rodfrugterne er møre uden at være udkogte. Herefter skal Stroganoff strimlerne tilsættes gryden og bare varmes hurtigt igennem.
Retten smages til med salt og peber og serveres med kartoffelmos eller fuldkorns ris.
Hold din hvede-surdej “kørende”…
Kassér surdej så du har 20% tilbage i glasset.
Lav tilsvarende mængde surdej igen:
Sæt surdejen på køl – vent med at bruge af den til næste dag. Surdejen skal bruges inden for en uge, derefter følges ovenstående igen…
Hæveevnen forbedres markant, hvis du før hver bagning frisker surdejen op min. 6 timer max 24 timer før brugen. Når surdejen er optimal, flyder den på vandet.
En surdej er “levende” og kan ændre konsistens. Brug dine sanser: lugter den dejligt surt? Prøv dig lidt frem, resultatet vil ikke altid falde ens ud. God bagelyst!
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.