Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Pris: 398,-
Tyndtskåret bresola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.
Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.
Dansk kylling med Grillede og syltede løg.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Bede salat med ristede kerner, solbær vinaigrette og små salater.
Bagt græskar med salvie og citron.
Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.
Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepure med vanilje, flødeis og makronknas.
Pris: 398,-
”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltede sennep, sennepscreme og maltknas.
Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.
Braiseret gårdgris med bbq marinade dertil grillede og syltede blomkål.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Bulgur salat med farvede gulerødder og urte vinaigrette.
Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.
Små ovnristede kartofler med masser persille.
Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber guf og mørkchokolade.
Pris: 398,-
Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.
Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.
Pestomarineret gård kylling.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Perlebyg salat med forårsløg og tomater.
Kål salat med ristede kerner og urte vinaigrette.
Små Samsø kartofler med masser persille.
Kold bearnaise creme.
Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Pris: 398,- pr kuvert.
Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk
Januar / Februar / Marts
Tyndtskåret bresola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.
Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.
Dansk kylling med Grillede og syltede løg.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Bede salat med ristede kerner, solbær vinaigrette og små salater.
Bagt græskar med salvie og citron.
Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.
Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepure med vanilje, flødeis og makronknas.
Maj / april / juni
”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltede sennep, sennepscreme og maltknas.
Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.
Braiseret gårdgris med bbq marinade dertil grillede og syltede blomkål.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Bulgur salat med farvede gulerødder og urte vinaigrette.
Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.
Små ovnristede kartofler med masser persille.
Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber guf og mørkchokolade.
Juli / August / September
Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.
Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.
Pestomarineret gård kylling.
Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.
Perlebyg salat med forårsløg og tomater.
Kål salat med ristede kerner og urte vinaigrette.
Små Samsø kartofler med masser persille.
Kold bearnaise creme.
Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.