fbpx
Skip to main content

Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts

Pris: 398,-


Forret

Tyndtskåret bresola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.

Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.

Buffet

Dansk kylling med Grillede og syltede løg.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Bede salat med ristede kerner, solbær vinaigrette og små salater.

Bagt græskar med salvie og citron.

Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.

Dessert

Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepure med vanilje, flødeis og makronknas.


Maj / april / juni

Pris: 398,-


Forret

”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltede sennep, sennepscreme og maltknas.

Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.

Buffet

Braiseret gårdgris med bbq marinade dertil grillede og syltede blomkål.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Bulgur salat med farvede gulerødder og urte vinaigrette.

Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.

Små ovnristede kartofler med masser persille.

Dessert

Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber guf og mørkchokolade.


Juli / August / September

Pris: 398,-


Forret

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.

Buffet

Pestomarineret gård kylling.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Perlebyg salat med forårsløg og tomater.

Kål salat med ristede kerner og urte vinaigrette.

Små Samsø kartofler med masser persille.

Kold bearnaise creme.

Dessert

Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.


Oktober / November / December

Pris: 398,-


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokakaido græskar, gulerodspure og skummet karrysauce.

Buffet

På vej.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokolade creme og salt karamel.


Buffetmenuer

Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Pris: 398,- pr kuvert.

Selskaber bestilles via mail:
restauranten@frumollersmolleri.dk

Januar / Februar / Marts


Forret

Tyndtskåret bresola fra slagteren med peberodsmayo, kartoffelchips og små salater.

Rørt laksesalat med fennikel og urtesalat.

Buffet

Dansk kylling med Grillede og syltede løg.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Bede salat med ristede kerner, solbær vinaigrette og små salater.

Bagt græskar med salvie og citron.

Dampet perlebyg med persille, tomater og karse.

Dessert

Svampet æblekage med æbler fra Karensminde, æblepure med vanilje, flødeis og makronknas.


Maj / april / juni


Forret

”Coppa” fra slagteren med farvede tomater, syltede sennep, sennepscreme og maltknas.

Bagt hvid fisk med urtemayo, sæsons sylt og urter.

Buffet

Braiseret gårdgris med bbq marinade dertil grillede og syltede blomkål.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Bulgur salat med farvede gulerødder og urte vinaigrette.

Salat af Samsø kål med ristede kerner og plukket ost.

Små ovnristede kartofler med masser persille.

Dessert

Rabarberkage med syltede rabarber, rabarber guf og mørkchokolade.


Juli / August / September


Forret

Letbrændt laks med urtemayo, sæsonens syltede grøntsager, urtecrumble og syrnet fløde med dildolie.

Håndpillede rejer med hjertesalat, citron og dild.

Buffet

Pestomarineret gård kylling.

Rosa-stegt kalv med hvidløg og timian.

Perlebyg salat med forårsløg og tomater.

Kål salat med ristede kerner og urte vinaigrette.

Små Samsø kartofler med masser persille.

Kold bearnaise creme.

Dessert

Vanilje panna cotta med hindbær fra Karensminde og hindbærsirup.


Oktober / November / December


Forret

Ovnbagt lange med syltede og grillede hokakaido græskar, gulerodspure og skummet karrysauce.

Buffet

På vej.

Dessert

Pærer fra Karensminde pocheret i vinterlage med en luftig chokolade creme og salt karamel.


0
Din kurv
  • No products in the cart.