Ingen varer i kurven.
Pris: 450,- per person
Lyst og mørkt brød lavet på gårdens egen mel.
Saltet smør.
Tyndskåret, koldrøget laks med dild aioli og små farvede tomater.
Hjemmemarineret sild med karry/æblesalat på æbler fra Karensminde samt syltede løg.
Håndpillede rejer med karsemayo og sprødt rugbrødsknas.
Møre andelår confiteret i andefedt.
Langtidstilberedt skinke glaseret i honning og rosmarin serveret med stuvet kål og porre.
Brunede kartofler.
Brun julesauce.
Sprød rødkålssalat med syrlige tranebær, ristede kerner vendt med appelsin vinaigrette.
Klassisk ris a la mande med masser vanilje og ristede mandler. Serveres med lun hjemmelavet kirsebærsauce.
Pris: 425,- per person
Snacks:
Sprøde flæskesvær med estragon.
Ristede mandler med røget paprika.
Friterede kartoffelchips med syrlig ”dip”.
Forret:
Ovnbagt norsk laks med syrnet fløde, dildolie, små farvede tomater og brød ”croutoner”.
Hovedret:
Rosastegt andebryst med confiterede lår, syltet og sprød rødkål, andesauce og syrlige tyttebær. Små kartofler med persille serveres a part.
Dessert:
Citronfromage med sprød tuile, appelsin gele og frisk sorbet.