fbpx
Skip to main content

Velkommen til webshop

Her i online butikken finder du flere af vores populære varer. Nogle er årstidsbestemte, andre vil du altid kunne bestille. Der er naturligvis gavekort og gavekasser fyldt med lækkerier, og et pænt udvalg i mel, øl og vin, kaffe, sylterier og olier.

VIGTIGT! Vi pakker og sender på ONSDAGE!

Giv en gave

Til dig, der vil give en gave fuld af smag, har vi en spændende serie af gavekasser fyldt med lækkerier. Vi har flere forslag til den helt rigtige gave til receptionen, fødselsdagen eller til “jeg synes, du har fortjent det”.

Kasserne er håndlavede hos Vejle Æskefabrik og derfor i en rigtig god kvalitet. Materialet er kraftig ubleget karton og dejligt rustikt. Sådan en kasse man har lyst til at gemme og genbruge 🙂

Har du brug for at sammensætte en helt særlig gavekurv eller gaveæske, så ringer du bare eller skriver til os – så finder vi ud af det også.

Gavekort

Det er altid skønt at få et gavekort!

Vores bogholder bliver rigtig glad, hvis man køber gavekort der, hvor det skal bruges.

Tryk for GAVEKORT til Gårdbutik og Slagteri

Tryk for GAVEKORT til Restauranten Firmagaver – Større gaveløsninger

Vi laver også større gaveløsninger til firmaer. Du kan vælge kasser, kurve eller noget helt tredje. Som firmajulegave har vi har f.eks. pakket 30 kufferter fulde af gode sager.

Så har du særlige gaveønsker eller en større ordre, vil vi bede dig om at sende os en mail med ønsker, antal og dato for afhentning, så tager vi os en snak om mulighederne. info@frumollersmolleri.dk


HUSK! Køber du for mere end 1000,- kr. er fragten gratis!
Og husk, vi pakker og sender på onsdage.

Få mere med for pengene
Når du lægger dine varer i kurven, så hold øje med hvor mange kilo du har samlet. Tjek i skemaet over fragtpriser og se om du måske kunne få flere varer med til samme fragtpris.

Priser på fragt

VægtUden omdelingMed omdeling
Højst 0,5 kg
50,00
72,00
Højst 1 kg
53,00
75,00
Højst 2 kg
57,00
78,00
Højst 5 kg
61,00
82,00
Højst 10 kg
82,00
104,00
Højst 15 kg
116,00
137,00
0
Din kurv
  • No products in the cart.