Ingen varer i kurven.
Ælt vand, mel, gær, surdej og salt sammen til en glat,
smidig og homogen dej. Gerne i en røremaskine.
Dejen SKAL være blød, men ikke flydende!
Læg dejen i en ren olieret skål. Træk en plast pose
over skålen og lad den hæve i køleskabet 8 – 10 timer. Langtidshævningen gør brødet mere velsmagende, sundere og langtidsholdbart.
Hæld dejen ud på et melbestrøet bord, form dejen let, og kom den i 1 eller 2 forme, alt efter hvor store dine forme er. Dejen skal fylde halvdelen af formen.
Efterhæv ca. 1/2 time.
Forvarm ovnen til 250 grader, bag brødet i ca. 40 min. Tag evt. brødet ud af formen de sidste 5 min.
Brødet skal lyde hult, når du banker under bunden
eller have en kernetemperatur på 98 grader C
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.