fbpx
Fru Møllers opskrift på

surdejshævet speltbrød

  • 1 liter koldt vand
  • Ca. 1 kg fint speltmel
  • 100 g fuldkornsspeltmel
  • 30 g salt
  • 2 g gær
  • 2 spsk. surdej

Ælt vand, mel, gær, surdej og salt sammen til en glat,
smidig og homogen dej. Gerne i en røremaskine.
Dejen SKAL være blød, men ikke flydende!

Læg dejen i en ren olieret skål. Træk en plast pose
over skålen og lad den hæve i køleskabet 8 – 10 timer. Langtidshævningen gør brødet mere velsmagende, sundere og langtidsholdbart.
Hæld dejen ud på et melbestrøet bord, form dejen let, og kom den i 1 eller 2 forme, alt efter hvor store dine forme er. Dejen skal fylde halvdelen af formen.
Efterhæv ca. 1/2 time.
Forvarm ovnen til 250 grader, bag brødet i ca. 40 min. Tag evt. brødet ud af formen de sidste 5 min.
Brødet skal lyde hult, når du banker under bunden
eller have en kernetemperatur på 98 grader C

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - 17.00

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet