Restaurantens frokostmenuer tager altid udgangspunkt i sæsonens friske og fineste råvarer. Menuen sammensættes som en tre retters tallerkenserveret menu eller som en tre retters menu med buffet til hovedret. Menuen sammensættes i samarbejde med vores køkkenchef.
Til frokostselskaber er der beregnet 5 timer torsdag og fredag.
Lørdag er frokostselskaber fra 13.00 - 17.00 (4 timer).
Frokostmenu
Mousserende vin
3 retters tallerkenserveret frokostmenu ( Forret + hovedret + dessert ) eller 3 retters menu med hovedret som buffet tilhørende vinmenu/øl eller vand under maden
Chulumenda stempelkaffe og Fru Møllers småkager
595,-
Tilvalg
Udvalg af sprøde snacks til velkomstboblerne 35,-
Ekstra forret med vin 100,-
Oste fra Vendsyssel med Østjysk fladbrød og vores sylterier. Uden/med vin 75,- / 125,-