Ingen varer i kurven.
Få gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Vi pakker og sender, hver onsdag.
Vores menu kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Vi gør opmærksom på at et selskab er minimum 20 voksne personer.
Selskaber bestilles via mail:restauranten@frumollersmolleri.dk
Januar / Februar / Marts
Ovnbagt vesterhavs fisk med kartoffelpure, kartoffelchips, saltet agurk og syltede løgskaller.
Eller
Røget okseinderlår serveret med persille pesto, syltede grønne tomater samt sprødt rugbrød.
Fyldte kyllingelår fra Hopballe Mølle med trøffel glaseret selleri, skummet hønsefond, stegt grønkål og rosenkål samt selleripure.
kylling kan skiftes til kalveculotte for et tillæg på 10kr pr person.
Gataue marcel med brombær sorbet og salt karamel.
Mazarin med salt karamel, appelsincreme samt sprødt nøddeknas.
”Lav selv” hotdogs med pølser fra gården, ristede løg, syltede agurker, rå løg og 3 slags ”dressing”.
eller
Charcuterie. Et udvalg af pølser fra gården og danske oste. Dertil diverse sylterier og dyppelser. Serveres med brød fra Fru Møllers bageri.
april/maj/ juni
Varmrøget laks fra slagterens rygeovn med citronmayo, sprøde rejechips samt urtesalat.
Saltet skinke fra Slagteren med urtepesto, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.
Langtids tilberedt kalv med Samsø asparges, smagfuld pure med masser smør, sprød panko og rødvinssauce. Små Samsø kartofler serveres a part.
kan skiftes til oksemørbrad for 45,- pr person.
Chokolade brownie lavet på belgisk chokolade med syrlig bærsorbet og sprødt knas.
Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche, havrecrumble samt syrlig bærsorbet.
Juli / August / September
Røget okseinderlår serveret med syltede rødløg, kraftig pebermayo, revet gl. knas samt masser karse.
Skive skåret Norsk laks med peberrodsfløde, fennikel crudite, dildknas og frisk revet peberrod.
Langtids tilberedt gårdgris med danske majs, sprøde svær, blomkåls pure samt smagfuld skysauce med persille. Danske kartofler serveres apart.
Gris kan skiftes til kalveculotte for 15,- pr person.
Svampet gulerods kage med appelsin creme, gulerods-/appelsin sorbet samt havrecrumble.
Sæsonens danske bær med creme anglaise, sprød tuile og bærsorbet.
Oktober / November / December
Smørpocheret aktions fisk med stegt dansk kål syltede perleløg og en skummet løvstikke sauce smagt til med Madagaskar peber.
Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.
Kalvefilet pakket ind i urtefars serveret med en ragout lavet på kalveskank og syltede beder, bedepure samt salt bagt selleri. Serveres med en kraftig skysauce.
Pocheret pære med creme friache is, havrecrumble og chokoladesauce lavet på belgisk chokolade.
Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med lun karamelsauce og vanilje is.
Vores buffet kreeres af lokale produkter og den følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer. Har du/I andre ønsker til menuen vil vi meget gerne høre dem.
Selskaber bestilles via mail: restauranten@frumollersmolleri.dk
Røget okseinderlår serveret med persille pesto, syltede grønne tomater samt masser karse.
Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.
Flødekartofler med timian og hvidløg.
Fyldte kyllingeoverlår med persille og flødeost.
Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløgsolie.
Kornsalat lavet på gårdens kerner, syltede fennikel samt masser dild.
Bedesalat med beder i forskellige farver, smagfuld vinagrette og mizuna.
April / maj/ juni
BBQ marineret kyllingeoverlår.
Langtids tilberedt kalveculotte med hvidløgs-/timian olie.
Små Samsø kartofler i persillesmør.
Grillet Samsø asparges med revet Arla Unika ost.
Tomatsalat med syltede, bagte og rå små tomater. Dertil mozzarella og basilikums vinaigrette.
Kolde dyppelser (aioli/peberfrugt chutney/pesto).
Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche, havrecrumble og rarbarberkompot.
Langtidstilberedt gårdgris.
Rosastegt kalveculotte med estragon.
Kålsalat på dansk kål med myntevinaigrette og saltede mandler.
Sprøde salater med dansk bær, ristede kerner og sæsonens sylt.
Hjemmelavet haydari hvidløgs hummus.
Danske små kartofler med masser persille.
Svampet gulerods kage med appelsin creme samt havrecrumble.
Tyndskåret gårdskinke med persilleaioli, syltede sennepskorn og sprød pankocrumble.
Langtidstilberedt kalveculotte med timian og hvidløg.
Pestomarineret kyllingeoverlår.
Salat på bagte beder med brombær vinaigrette og mizuna.
Langtidsbagte jordskokker med brunet smør og persille.
Grov kartoffelmos bagt med urtecrust.
.
Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk.
Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
2 Timer Kr. 265,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
3 Timer Kr. 365,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
4 Timer Kr. 465,- inkl. Kaffe/the og æblemost fra Karensminde
Børn under 12 år halv pris
Januar/februar/marts
Nødde/chokolade creme.
Rørt laksesalat med sprødt rugbrødsknas og syltede agurker.
Skive skåret spegepølse fra slagteren med syltede tyttebær.
Skinke fra gårdens egne gris dertil persillemayonnaise.
Gammel knas fra Arla Unika.
Havregrød serveret med kompot på æbler fra Karensminde samt ristet hasselnødder.
Stegte ramsløgs pølser med hjemmelavet ketchup.
”baked beans”. hvide bønner serveret i en kraftig tomatsauce.
Røræg med sennep og purløg.
Sprøde vafler med sirup.
Lun banan, chokolade kage.