fbpx

Sæsonbuffeter

Se vores sæsonbuffeter nedenfor


Sæsonbuffet april - maj

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 19. april - 30. maj

FORRET

  • Færøsk laks - Nænsomt bagt og plukket 
    Syltede Hokkaido græskar, marinerede agurker, mizunasalat, karse, urtemayonnaise og crispy græskarkerner .

    Inkl. Langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Rosastegt ungkvægs filet fra Kildegården
    (Kødet tages først op af varmkassen ved servering og skæres i tynde skiver)

  • Årstidens rødder fra Samsø, sorte sesamfrø, syltede rødløg og mormor dressing

  • Spæde grønne salater med hyldeblomst vinaigrette og syltede fattigmandsasparges

  • Spidskålssalat med grønne ærter, Mølleriets durumkerner og persille

  • Små stegte kartofler vendt med gårdens basilikum pesto. (Varmes ved 180 grader i 15 min)

  • Vores klassiske ramsløg creme med drænet yoghurt (kold)

Dessert

  • Hvid chokolade creme og bærcoulis, sprød kakao knas, bagte rabarber i egen lage med honning og kardemomme

    Pr. kuvert / 285,- 

  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Sæsonbuffet juni - juli

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 31. maj  - 1. august

FORRET

  • Bagt vesterhavsfisk og håndpillede rejer
    Marinerede hvide asparges, grønne samsø ærter, estragon-creme og ristede surdejs croutoner

    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt ungkvægsfilet fra ”Kildegården” stegt med urter fra vores højbede

  • Grillede courgetter, frisk tomat, agurk, Gårdens durumkerner og løvstikle-persille pesto

  • Saftigt sommer-slaw: spidskål, haricots vert, sprøde radiser, kørvel og ”jomfru i det grønne”

  • Grønne og røde salater med syltede stikkelsbær, creme fraiche dressing og solsikkekerner

  • Små kartofler smagt til med oregano, purløg og olivenolie(Varmes ved 180 grader i 20 min)

  • Romensco sauce på bagte røde pederfrugter og spanske mandler (kold)

Dessert

  • Vanilje pannacotta og intens jordbær kompot med lime Karamelliseret hvid chokolade, havre knas og rabarber ”romtopf”

    Pr. kuvert / 285,- 

  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Sæsonbuffet August - september

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 2. august - 26. september 

FORRET

  • Salat af Vesterhavstorsk og jomfruhummer
    krydret aioli, tomat i aromatisk marinade, puffede rugkerner, ærtespirer og urtesalat

    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt filet af unghvæg fra ”Kildegården” stegt med salvie og hvidløg

  • Samsø spidskål med grønne ærter, haricots verts, sorte sennepsfrø og estragon

  • ”Mixed grill” - sommergrøntsager grillede og vendt med durumkerner, dansk feta og persille

  • Sprøde salater med syltede skorzonerrødder, tørrede tranebær og oregano dressing

  • Små kartofler vendt med tørrede svampe, ristede solsikkerkerner og sort peber

  • Romesco creme med grillede peberfrugter og mandler

Dessert

  • Østjysk peach melba
    Luftig cremet hvid chokolade med vanilje og skyr
     Hindbær colis, friske sommerbær, marinerede Karensminde blommer og marcipan knas  

    Pr. kuvert / 285,- 

  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Kontakt restauranten:

restauranten@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 6160 0361


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - 23.00
Lørdag: 10.00 - 23.00

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet