fbpx

Sæsonbuffeter

Se vores sæsonbuffeter nedenfor


Sæsonbuffet januar - marts

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 21. januar - 29. marts 

FORRET

  • Torskefisk fra Vesterhavet
    Langtidsbagte rødbeder fra Tunø, rygeost mayonnaise, ristede solsikkefrø, bitre salater og kørvel
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt tykstegfilet fra ”Kildegården”
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

  • Vintersalat med grillet græskar, spinat, Gartner Daniels kål og Gårdens ølandshvede
  • `Multi color´- Stegte rødder og knolde fra Øerne vendt med urteyoghurt, rødløg, varme krydderier og ristede græskarkerner
  • Hjertesalat med klassisk cæsar dressing, brødcrouton og syltede fattigmandsasparges

  • Bagt kartoffel-porre kompot rørt med timian, purløg og cremefraiche
    varmes i 20 minutter ved 160 grader)
  • Tomatiseret kalvesky med oregano og sherry
    (Koges op i en gryde og holdes varm)

Dessert

  • Pannacotta med kærnemælk og vanilje
    Rosmarinsyltede æbler og havtorn, chokolade brud, Bourbon karamelsauce og kanaliserede mandler
  • Pr. kuvert / 285,- 


  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Sæsonbuffet April - maj

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 30. marts - 31. maj  

FORRET

  • Nænsomt bagt Færøsk laks
    Marineret agurk, mizuna salat, karse, krydderurte-creme, syltede græskar og crispy krydrede græskarkerner

    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa stegt filet af ungkvæg fra Kildegården
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

  • Årstidens rødder fra Samsø, timian stegte og marineret med sorte sesamfrø, solsikkefrø og mormor dressing

  • Hjertesalat med hyldeblomst vinaigrette, syltede rødløg og rugbrøds crouton

  • Spidskålssalat med grønne ærter, basilikum, Mølleriets ølandskorn og persille

  • Små stegte kartofler vendt med romesco pesto og røget paprika
    (varmes i 20 minutter ved 160 grader)

  •  Vores klassiske ramsløg creme med drænet yoghurt (kold)

Dessert

  • Luftig bær creme og  brownie brud
    Tørrede sommerbær og karamel knas.
    Bagte rabarber i egen saft med rørsukker og kardemomme
  • Pr. kuvert / 285,- 


  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Sæsonbuffet juni - juli

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 1. juni - 3. august 

FORRET

  • Kold pocheret Vesterhavsfisk og Nordsø rejer
    Syltede hvide asparges, grønne ærter, hjertesalat, estragon-creme og surdejs crouton

    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt filet af ungkvæg fra ”Kildegården” stegt med urter fra vores højbede

    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)
  • Grillede courgetter, friske tomater, grønne bønner, Gårdens ølandshvede og knust løvstikke og persille

  • Saftigt sommer-slaw; spidskål, agurk, radise, hytteost, dild og ”jomfru i det grønne”

  • Grønne salater med syltede rødløg, yoghurt- mynte dressing”
    og sprøde solsikkekerner ”Vadouvan”

  • Små kartofler smagt til med oregano, hvidløg og olivenolie
    (varmes i 20 minutter ved 160 grader)
  • Romesco sauce med bagte røde peberfrugter og spanske mandler (kold)

Dessert

  • Intens jordbær creme med Øko lime
    Karamelliseret havre, lakrids marengs, citrus urter og vanilje syltede rabarber

  • Pr. kuvert / 285,- 


  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Sæsonbuffet August - september

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 3. august - 27. september 

FORRET

  • Salat af Vesterhavstorsk og koldrøget laks fra egen rygeovn
    1000 øer-dressing , confiteret tomat, rugbrøds-crumble, frisée- og krydderurtesalat

    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt filet af ungkvæg fra ”Kildegården” stegt med salvie og citron
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

  • Samsø spidskål med grønne ærter, haricots verts, sorte sennepsfrø og estragon

  • ”Mixed grill” – sommergrøntsager, grillede og vendt med durumkerner, dansk feta, spinat og persille
  • Sprøde salater med ”spicy sweet” agurk, ristede sesamfrø, hyldeblomst vinaigrette og rustikke brødcrouton

  • Små kartofler vendt med urte-pesto, ristede solsikkekerner og sort peber
    (varmes i 20 minutter ved 160 grader)

  • Romesco creme med grillede peberfrugter og mandler (kold) 

Dessert

  • Østjysk peach melba
    Luftig creme med hvid chokolade, vanilje og yoghurt. Hindbær coulis, friske bær, marinerede Karensminde blommer og crispy peanuts 

  • Pr. kuvert / 285,- 


  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Ved bestilling af specialkost: Vi tilgodeser gerne specialkost, dog vil der komme en mere pris ved bestilling af ekstra retter. Skriv til os i din bestilling, hvilke hensyn der skal tages.

Ved vegetar tilbyder vi, at lave 2 retter ud over den bestilte menu.

2 vegetar retter ved bestilling af anden menu 75,- / pr. kuvert.  

 


Kontakt restauranten:

restauranten@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 6160 0361


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet