fbpx

Sæsonbuffeter

Se vores sæsonbuffeter nedenfor


Sæsonbuffet oktober - november

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 30. september - 10. november 


Sæsonbuffet 

Forret

  • Urtebagt fladfisk fra Vesterhavet
    Syltede skorzonerrødder, hjertesalat, Slagteriets røget bacon og mandel.
    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Langtidsstegt ungkvæg fra Kildegården i varme krydderier
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)
  • Salat af glaskål med pære, mynte, hasselnødder og sennepsvinaigrette
  • Stegte svampe med selleri, spinat, hvedekerner fra Gården og persille
  • Grillede Samsø-rødder med saltet lime, friskost, ristet sesam og tørrede bær
  • Små stegte kartofler vendt med citron-timian og solsikke (varmes i 20 minutter ved 160 grader)
  • Kalvesky med creme fraiche, hvidvin og timian
    (Koges op i en gryde og holdes varm)

Dessert

  • Æbler fra Karensminde og brombær bagt med Tahiti-vanilje.
    Flødetoffee, citroncurd, kakao-crumble og luftig ingefær-kardemommecreme

    Pr. kuvert / 285,-


  • Forret + hovedretbuffet + dessert
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet
    245,-

  • Hovedretbuffet
    200,-

Snacks

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,-
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 Tilvalg til hovedretsbuffet

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

Natmad

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.)
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-
Sæsonbuffet november - december

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra  10. november - 22. december 


Sæsonbuffet 

Forret

  • Koldrøget færøsk laks fra egen rygeovn,
    fennikel-appelsinsalat, brøndkarse, safran-creme og rugbrødscroutoner
    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Langtidsbraiseret ungkvæg fra Kildegården med timian og hvidløg
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)
  • Julesalat med syltet blomkål, Karensminde-æbler, grønne salater og græskarkerner
  • Græskar- og jordskokkesalat med orientalsk rødløg, saltet citron, mizuna salat og olivenolie
  • Saltbagte rødbeder vendt med rødkål, syltede sennepskorn, tyttebær og sherryeddike
  • Gratineret kartoffel-porrekompot med creme fraiche og muskatnød (varmes i 20 minutter ved 160 grader)
  • Kalveskyssauce med rødvin og 3 slags peber (Koges op i en gryde og holdes varm)

Dessert

  • Karensmindepære pocheret i kirsebærvin og mynte.
    Mascarpone creme, Lady finger, espresso og kirsebær kompot

     



    Pr. kuvert / 285,-


  • Forret + hovedretbuffet + dessert
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet
    245,-

  • Hovedretbuffet
    200,-

Snacks

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,-
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 Tilvalg til hovedretsbuffet

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Whiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

Natmad

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.)
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-
Sæsonbuffet Januar - Marts

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til store og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 21. januar - 29. marts 

FORRET

  • Torskefisk fra Vesterhavet
    Langtidsbagte rødbeder fra Tunø, rygeost mayonnaise, ristede solsikkefrø, bitre salater og kørvel
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretbuffet

  • Rosa-stegt tykstegfilet fra ”Kildegården”
    (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

  • Vintersalat med grillet græskar, spinat, Gartner Daniels kål og Gårdens ølandshvede
  • `Multi color´- Stegte rødder og knolde fra Øerne vendt med urteyoghurt, rødløg, varme krydderier og ristede græskarkerner
  • Hjertesalat med klassisk cæsar dressing, brødcrouton og syltede fattigmandsasparges

  • Bagt kartoffel-porre kompot rørt med timian, purløg og cremefraiche
    varmes i 20 minutter ved 160 grader)
  • Tomatiseret kalvesky med oregano og sherry
    (Koges op i en gryde og holdes varm)

Dessert

  • Pannacotta med kærnemælk og vanilje
    Rosmarinsyltede æbler og havtorn, chokolade brud, Bourbon karamelsauce og kanaliserede mandler
  • Pr. kuvert / 285,- 


  • Forret + hovedretbuffet + dessert 
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet 
    245,-

  • Hovedretbuffet 
    200,-

SNACKS

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,- 
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 TILVALG TIL HOVEDRETSBUFFET

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

NATMAD

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

 

 


Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet