fbpx

Sæsonbuffeter

Se vores sæsonbuffeter nedenfor


Sæsonbuffet april - maj

(min. 10 kuverter )
Denne menu kan nydes til stor og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 1. april - 26. maj 


Sæsonbuffet 


Forret

  • Nænsomt bagt Færøske laks
    med krydder-urtemayo, dild marineret agurk, milde radiser og rugbrøds knas.
    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Rosastegt kalveculotte fra Kildegården
  • Årstidens rødder fra Samsø med sorte sesamfrø, krydderurter og mormor dressing
  • Spæde grønne salater med hyldeblomst vinaigrette, syltede rødløg, og crispy krydrede græskarkerner
  • Spidskål med grønne ærter, tomat salsa, Mølleriets ølandskorn og persille
  • Små kartofler med basilikumpesto og havsalt
 (Varmes ved 180 grader i 15 min)
  • Vores klassiske ramsløg creme med drænet yoghurt (kold)


Dessert

  • ”Eton mess”
    Ingefær-bagte rabarber med vaniljeråcreme, citronverbena og marengs 

    Pr. kuvert / 285,-

  • Forret + hovedretbuffet + dessert
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet
    245,-

  • Hovedretbuffet
    200,-

Snacks

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,-
    eller
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

Tilvalg til hovedretsbuffet

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Whiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

Natmad

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
    85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.) 
    55,-

  • Hotdog (2 stk.) 
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-
Sæsonbuffet juni - juli

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til stor og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 27. maj - 28. juli


Sæsonbuffet 

Forret

  • Bagt Vesterhavsfisk og Skagensrejer
    Grønne ærter fra Samsø, syltede hvide asparges,
    puffede rugkerner og dild
    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Rosa-stegt ungkvæg filet fra ”Kildegården” stegt med urter fra vores højbede. (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)
  • Grønne salater med syltede stikkelsbær, basilikum og krydrede græskarkerner
  • Lynstegte gulerødder, rødløg bagt med anis,  milde radiser, ristede solsikkefrø og friskost.
  • Grillede courgetter, frisk agurk, grønne bønner, Gårdens ølandshvede, knust mynte og persille
  • Små kartofler smagt til med oregano, hvidløg og olivenolie
  • Romensco sauce med bagte røde pederfrugter og spanske mandler (kold)

Dessert

  • Luftig jordbær mousse og lime
    med karamelliseret havre, lakrids marengs og vanilje syltede rabarber

    Pr. kuvert / 285,-

  • Forret + hovedretbuffet + dessert
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet
    245,-

  • Hovedretbuffet
    200,-

Snacks

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,-
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

Tilvalg til hovedretsbuffet

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

Natmad

  • "Det lækre saltbord"
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.)
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-
Sæsonbuffet august - september

(min. 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til stor og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og desserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

Fra 29. juli - 29. september 


Sæsonbuffet 

Forret

  • Salat af Vesterhavstorsk og koldrøget laks
    Fennikel crudité, stikkelsbær, let-røget mayonnaise, estragon og rugbrøds-crumble.
    Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
    (Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

Hovedretsbuffet

  • Rosa-stegt tykstegfilet fra ”Kildegården” med salvie og citron. (Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)
  • Grønne salater med ”råkost” af beder og rødder, tørret tranebær og citron-oregano dressing
  • Tomatsalat med grillede sommergrøntsager, feta, hvedekerner og aromatiske urter
  • Samsø spidskål med kolbe majs, haricots verts, sorte sesamfrø og dild
  • Små stegte kartofler vendt med citron-timian og solsikke
  • Romesco creme med grillede peberfrugter og mandler

Dessert

  • "Karensminde" blommer marineret i cubansk rom og rørsukker luftig creme fraiche, vanilje syltet brombær og kakaomarcipan knas

    Pr. kuvert / 285,-

  • Forret + hovedretbuffet + dessert
    285,-

  • Forret eller dessert + hovedretbuffet
    245,-

  • Hovedretbuffet
    200,-

Snacks

  • Flæskesvær med india flavors
  • Sprøde Paprika chips
  • Spanske mandler bagt med soya
    35,-
    eller 
  • Grøntsags stænger med nordisk humus
    35,- 

 Tilvalg til hovedretsbuffet

  • Frilandsgris i spicy barbecuesauce
    55.-

  • Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
    55,-

  • Oksemørbrad
    65,-

  • Flødekartofler
    45,-

  • Wiskysauce
    45,-

  • Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
    65,-

Natmad

  • "Det lækre saltbord" 
    Udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
    Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
     85,-

  • Indbagt ramsløg pølse med tomatsauce og ristede Tunø løg (2 stk.)
    55,-

  • Hotdog (2 stk.)
    95,-

  • Gourmet sandwich med krydderbagt skinke
    85,-

  • Bøfsandwich
    95,-

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet