fbpx
Fru Møllers opskrift på

Mariagertoba hvedebrød

1 stort brød

  • 950 ml vand
  • 15 g gær
  • 1 kg mariagertoba hvedemel
  • 30 g salt

Kom hele molevitten, minus salt, ned i din røre­kedel. Kør ved lav hastighed på din røremaskine til dejen samler sig, ca 10 minutter; det er en meget blød dej! Tilsæt salt og skru op for hastigheden på maskinen. Rør nu til dejen fuldstændig slipper skålen. Tag glutentesten og se hvor lækker, smidig og stærk en dej du har – glæd dig i dit stille sind. Kan du ikke lave glutentesten og virker dejen tør og usmidig, tilsættes lidt ekstra vand.

Kom dejen i 1 oliesmurt 5 l condibøtte med låg (eller andet der kan rumme 5 l) og sæt dejen i køleskabet i mindst 10 timer.

Drys groft mel på bordpladen, og hæld dejen ud derpå. Slå dejen op, form og læg i hævekurv.
Efterhæv 1 times tid.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 17.00
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - 17.00

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet