fbpx
Fru Møllers opskrift på

Ribbenssteg og rødkålssalat med tyttebær og pære

4 personer

  • 500-600 g ribbensteg
  • 3 1⁄2 dl creme fraiche
  • 5 spsk. tyttebærsyltetøj
  • 1⁄4 tsk. groft salt
  • 400 g rødkål
  • 3 pærer

Ribbensstegen
Sørg for, at ribbensstegen er godt ridset i skindet. Gnid skindet med salt. Sæt stegen i ovnen, skru op på 220 grader, og steg den i ca. 15-20 minutter, indtil sværene er gyldne. Skru da ned på 180 grader, og steg den videre i ca. 1 time og 20 minutter, indtil kødet er mørt.

Rødkålssalat
Vend creme fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vask og snit rødkålen fint. Vask og skær pærerne i tynde både.
Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål.
Servér resten af dressingen til rødkålssalaten.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket

Restauranten:
Torsdag:11.30-16.30
Fredag: 11.30-16.30 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.30 &
17.30-sent
Søndag: 10-12

OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet