fbpx
Skip to main content
Fru Møllers opskrift på

Ribbenssteg og rødkålssalat med tyttebær og pære

4 personer

  • 500-600 g ribbensteg
  • 3 1⁄2 dl creme fraiche
  • 5 spsk. tyttebærsyltetøj
  • 1⁄4 tsk. groft salt
  • 400 g rødkål
  • 3 pærer

Ribbensstegen
Sørg for, at ribbensstegen er godt ridset i skindet. Gnid skindet med salt. Sæt stegen i ovnen, skru op på 220 grader, og steg den i ca. 15-20 minutter, indtil sværene er gyldne. Skru da ned på 180 grader, og steg den videre i ca. 1 time og 20 minutter, indtil kødet er mørt.

Rødkålssalat
Vend creme fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vask og snit rødkålen fint. Vask og skær pærerne i tynde både.
Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål.
Servér resten af dressingen til rødkålssalaten.

0
Din kurv
  • No products in the cart.