fbpx

Ribbenssteg og rødkålssalat med tyttebær og pære

4 personer

500-600 g ribbensteg
3 1⁄2 dl creme fraiche
5 spsk. tyttebærsyltetøj
1⁄4 tsk. groft salt
400 g rødkål
3 pærer

Ribbensstegen
Sørg for, at ribbensstegen er godt ridset i skindet. Gnid skindet med salt. Sæt stegen i ovnen, skru op på 220 grader, og steg den i ca. 15-20 minutter, indtil sværene er gyldne. Skru da ned på 180 grader, og steg den videre i ca. 1 time og 20 minutter, indtil kødet er mørt.

Rødkålssalat
Vend creme fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Vask og snit rødkålen fint. Vask og skær pærerne i tynde både.
Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål.
Servér resten af dressingen til rødkålssalaten.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet