Ingen varer i kurven.
Få gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Vi pakker og sender, hver onsdag.
4 personer
Bank oksekødskiverne let og drys dem med salt og peber. Rul hver kødskive om en strimmel spæk og luk rullerne med kødnåle. Vend ’fuglene’ i melet. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun de benløse fugle på alle sider i ca. 2 min. Tilsæt vand, løg og laurbærblade. Kog “fuglene” ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til de er møre. Tag de benløse fugle op, læg dem i et fad og hold kødet varmt. Sigt skyen, kom den tilbage i panden og tilsæt fløde. Bring skyen i kog. Tag panden af varmen og rør saucejævner i. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Smag til.
Rødbede salatenKog rødbederne møre i let saltet vand. Smut dem, lad dem køle af og skær dem i stykker. Pil rødløgene, skær dem i kvarte og bag dem i ovnen ved 180 C i 15 minutter. Vask æblerne og skær dem i stykker. Pisk olie, honning, eddike, salt og peber sammen. Vend rødbederne, løg og æbler heri. Server kogte kartofler hertil.