Ingen varer i kurven.
1. DAG
Opløs surdejen i vandet og tilsæt resten. Dejen skal have en konsistens som havregrød.
Lad dejen stå tildækket på køkkenbordet til dagen efter eller i mindst 10 timer.
2. DAG
Bland alt sammen, fyld oliesmurte forme ¾ op.
TAG SURDEJ FRA TIL NÆSTE BAGNING!! glasset skal være knapt halvt fyldt.
Efterhæver 2-4 timer, alt efter rum temperatur.
Pensl med olie.
Sættes i 200 grader varm ovn i ca.15 min. skru derefter ned til 175 i ca. 50 min. Kernetemperatur min. 95 ° C
Prøv dig frem – vægtangivelserne på mel er vejledende.
Skift evt. noget af hvedemelet ud med grov hvede eller fuldkornsmel.
Tilsæt alle de kerner og frø du vil 🙂 HUSK blot at tage surdejen fra inden!!
Surdejen skal hvile mindst 7 dage mellem bagningerne og kan holde sig ca. 3 uger.
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.