Ingen varer i kurven.
Opskrift på langtidshævet hvedebrød:
2-3 gram gær røres ud i 1/2 liter koldt vand.
Opløs 15 gram salt heri.
Tilsæt mel til du har en smidig, blød og lækker blank dej – blød uden at være klistret !!
Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk med film eller låg, så dejen ikke tørrer ud under hævningen.
Lad dejen stå på køkkenbordet i mindst 10 timer. Tænd ovnen på 250 °C.
Strø groft mel på dit køkkenbord, og vælt forsigtigt dejen ud herpå.
Fold og form dejen til et brød, forsigtigt uden at slå luften ud, og læg brødet på en bageplade. Så snart ovnen er varm, sættes pladen ind.
Bag ved 250 °C i ca. 10 min. og skru derefter ned på 190 – 200 °C til brødet er bagt.
Brødet er bagt, når der fremkommer en hul lyd, når du banker under bunden.
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.