fbpx

Langtidshævet hvedebrød

Opskrift på langtidshævet hvedebrød:
2-3 gram gær røres ud i 1/2 liter koldt vand. Opløs 15 gram salt heri.
Tilsæt mel til du har en smidig, blød og lækker blank dej. Blød uden at være klistret !!
Læg dejen i en oliesmurt skål og dæk med film eller låg, så dejen ikke tørrer ud under hævningen.

Lad dejen stå på køkkenbordet i mindst 10 timer. Tænd ovnen på 250 °C
Strø groft mel på dit køkkenbord, og vælt forsigtigt dejen ud herpå.
Fold og form dejen til et brød, forsigtigt uden at slå luften ud, og læg brødet på en bageplade. Så snart ovnen er varm, sættes pladen ind.

Bag ved 250 °C i ca. 10 min. og skru derefter ned på 190 - 200 °C til brødet er bagt.
Brødet er bagt, når der fremkommer en hul lyd, når du banker under bunden.

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00 hele året
Lørdag: 9.00 - 14.00 i perioden 1/9-30/5
Lørdag: 9.00 - 15.00 i perioden 1/6-31/8

Restaurant:
Torsdag: 12.00 - 16.30
Fredag: 12.00 - sent
Lørdag: 10.00 - sent

Køkken:
Brunch: 10.00 - 12.00 (kun lørdag)
Frokost: 12.00 - 15.00 (lørdag 13.00 - 15.00)
Aften: 18.00 - 22.00 (kun fredag og lørdag)
Kaffe & Kage: 15.00 - 16.30

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.



Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet