Ingen varer i kurven.
Bland vand, gær, salt og honning i en stor skål.
Tilsæt melet. Hold evt. lidt hvedemel tilbage. Ælt
dejen blød og homogen – ikke tør. Rodfrugter æltes
i dejen, dæk den til og lad den hæve ca. 1 time ved
stuetemperatur. Form boller, flutes eller brød af
dejen og sæt det på en bagepapirbelagt bageplade.
Efterhæver ca. 1 time ved stuetemperatur.
Forvarm ovnen til 250 grader. Rids boller og brød,
drys med lidt rugmel. Bag brødet midt i oven, efter 5
min. dæmpes temperaturen til 200 grader i ca. 10-20
min. alt efter om du bager boller, flutes eller brød.
Brødet skal lyde hult, når du banker under bunden
eller have en kernetemperatur på 98 grader C.
Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760
Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361
Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184
Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761
Gårdbutik/Slagteri/Ismejeri:
Torsdag - fredag: 11.00 - 17.00
Lørdag: 9.00 - 14.00
Søndag: Lukket
Restauranten:
Torsdag:11.30-16.00
Fredag: 11.30-16.00 &
17.30-sent
Lørdag: 10-12 & 13-16.00
Søndag: 10-12
OBS: Af hensyn til vores hunde beder vi om, at man IKKE tager sin egen hund med. Tak :)
Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 43386409
Fru Møllers Restaurant
CVR: 41622288
Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.