brunch & frokost
Året rundt byder Fru Møllers Restaurant på lækre sæsonaktuelle smagsoplevelser lavet af friske lokale råvarer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Restauranten.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10-12 Bordreservation er påkrævet.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Vil du være sikker på, at der er plads når du kommer?
Vores populære brunch er et samspil mellem Fru Møllers forrygende produkter, lokale avlere og vores eget håndværk. Alt er hjemmelavet, kaffen nymalet og mosten friskpresset. Menuen skifter med sæsonen.
Vi gør opmærksom på at gårdens øvrige butikker er lukket alle søndage.
Brunch serveres hver lørdag og søndag kl. 10.
Bordreservation er påkrævet.
Vi serverer det kolde ved bordene for en rolig start på morgenen og fylder meget gerne op på fadene så I ikke mangler noget. Herefter bliver det lune og søde løbende serveret fra buffeten.
OBS ved allergener, husk t informere os om dine allergener, det er ikke muligt for ps at erstatte produkterne 1 til 2, men vi skal nok sørge for at du bliver mæt.
juli/august/september
”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde.
Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberods fløde.
Smagfuld spegepølse fra slagterens røgovn med pebermayo.
Røget okseinderlår med syltede rødløg.
Philadelphia creme med citron og purløg.
Dansk skiveost.
Stegte ramsløgspølser fra slagteren med syltede agurker.
Sprød butterdejstærte med grønt fra Samsø og revet gl knas.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med syrlig vinaigrette og sprøde salater.
Gulerodskage med appelsincreme.
Sprøde vafler med sirup.
oktober/november/december
Øllebrød lavet på gårdens rugbrød serveret med blommekompot og vaniljefløde.
Koldrøget laks med bagte tomater og syrnet fløde.
Rullepølse med masser peber og persilleaioli.
Skinke fra gårdens egne grise med syltede sennepskorn.
Marmelade lavet på skovbær.
2 Danske oste med hengemte abrikoser.
Stegte ramsløgspølser og røræg.
Lun leverpostej med syltet beder.
Kornsalat lavet på gårdens egne kerner med vinterens sylt og syrlig vinaigrette.
Mørdejs stang med vaniljecreme og æbler fra Karensminde.
Chokolade cookies lavet på belgisk chokolade.
Romkugler med tivoli krymmel.
Kr.265,-
inklusiv kaffe, the og æblemost fra Karensminde ad libitum.
Børn under 12 år: Kr.130,-
november/december
Vores frokost kreeres af lokale produkter og menuen følger sæsonen så vi altid arbejder med danske, friske råvarer.
SMØRREBRØD
1 stk. 110,- 2 stk. 195,- Prisen er pr person.
Restaurantens hjemmesyltede sild med fennikel og peber. Serveres med urtemayo, syltede rødløg og knuste æg.
Rørt rejesalat med syltede små tomater, grov sennep og masser karse.
Slagteres smagefulde leverpostej med sprød bacon, kraftig pebermayo og syltede tranebær.
Confiteret and i fed flødesauce med stegte svampe og syltede tyttebær. Serveres på stegt toastbrød.
Gårdens æggekage på lokale æg, syltede beder, sennepscreme samt bacon fra Slagteren. Serveres med rugbrød fra Fru Møllers bageri. Kr.165,- Denne tager ca. 20 min at lave
Ala Pariserbøf. Lynstegt tatar på smørstegt toastbrød med beder, løg, peberrod æg Kr. 185,-
JULEFROKOSTBORDET skal bestilles af hele bordet og minimum 2 personer
Restaurantens hjemmesyltede sild
Rørt rejesalat
Slagteres smagefulde leverpostej
Confiteret and i fed flødesauce
Ris a la mande.
Pris pr person 255,-
Ris a la mande Kr. 65,-
Gårdoste med sylt & sødt. Kr.75,-
Køkkenets udvalg af søde sager. Kr.45,-
3 hjemmebagte æbleskiver Kr. 45,-