Ingen varer i kurven.
Få gratis fragt ved køb for over 1000 kr. Vi pakker og sender, hver onsdag.
Der kan bestilles fra 1 kuvert Afhentning hver fredag mellem 15-17 & lørdag mellem 15-16 Bestilles senest torsdag inden kl 12.
OBS: Vær opmærksom på at maden anrettes i engangsservice og at I selv skal varme maden op, der medfølger instruktioner til dette.
Mad ud af huset bestilles via mail: restauranten@frumollersmolleri.dk
Pris:2 retter: 175,-Tilkøb dessert: 50,-Tilkøb brød til forret: 10,-
UGE 12 & 13
PÅSKEBORDET
Rørt laksesalat med kapers og dild.
Hjemmelavet røde sild med rødbede og syltede løg.
Håndpillede rejer med en smagfuld æggecreme samt masser karse.
Lun leverpostej med sprød stegt bacon og confiteret svampe
Lamme ragout, med kartoffel kompot og “ryste ribs”.
Bagt rabarber med havrecrumble og pisket vanilje creme fraiche.
Pris pr person 250 kr Brød kan tilkøbes
Bestilling til minimum 4 personer
2 retter: 175,-Tilkøb dessert: 50,-Tilkøb brød til forret: 20,-
Forret: tyndskåret skinke med persille mayo, syltede tomater og kartoffelchips.
Hovedret: confiteret gårdgris med kartoffel kompot, syltede beder og kraftig skysauce.
Dessert: banan/chokolade kage med saltkaramel og nøddeknas.
Forret: Norsk laks rørt som salat med syltede agurker, sprødt rugbrød og urtesalat.
Hovedret: BBQ marineret kylling med timian bagte rodfrugter, kold tomat aioli samt marineret salater.
Dessert: mazarinkage med masser marcipan dertil appelsincreme og abrikos pure.
Forret: varmrøget Norsk laks med chili syltede ingefær, smagfuld mayo samt ristet sesamfrø.
Hovedret: Sprød butterdejs tærte med sæsonens grønt, sauce verte og sprøde salater.
Dessert: Bagt rabarber crumble med pisket creme fraiche.
Forret: Tyndskåret coppa med syltede rødløg, urtemayo og revet gl.knas.
Hovedret: Krebinetter med stuvet gulerødder og ærter, kartofler med persille samt hjemmesyltede agurker.
Dessert: Bagt rabarberkage med pisket creme fraiche og havrecrumble.
Forret: Saltet skinke fra Slagteren med tomataioli, syltede rødløg samt ristet mandler med røget paprika.
Hovedret: Vesterhavs fisk med grønt fra Samsø, urtepesto og marineret små kartofler.
Dessert: marineret danske bær med creme Chantilly.
Forret: Røget okseinderlår med pisket ostecreme og syltede agurker.
Hovedret: Norsk laks med kryddercrust, stegt spidskål og citronsauce.
Dessert: Gulerodskage med appelsincreme.
Forret: Skive skåret Norsk laks med rå fennikel og peberodsfløde.
Hovedret: gris fra gården med bønnecasoulet, persillemarineret majs og grøntsags crudite.
Dessert: ”Rødgrød med fløde” Kompot på henkogte sæson bær med letpisket vaniljefløde
Forret: varmrøget makrel med syltede grønne tomater og pebermayo.
Hovedret: vesterhavsfisk med myntemarineret spidskål, kold urtedressing og kartoffelkompot.
Dessert: pisket hvidchokolade creme med bærcouli og sprød knas.
Forret: Koldrøget laks fra gårdens egen rygeovn med syrnet fløde, bagte tomater og sprød rugbrød.
Hovedret: ragout lavet på langtidstilberedt okse med confiteret jordskokker og bagte beder.
Dessert: Brownie lavet på 2 slags belgisk chokolade med karamelsauce og nøddeknas.