fbpx

Take away

Fra 27. januar – 29. januar 

Uge 4 er Birgitte og Casper sidste uge i Restaurant inden de nye forpagter overtager 1. februar. 

Og derfor skal I kære gæster ikke snydes for en “afslutningsmiddag”. Dog bliver det grundet covid19 situationen som TAKE AWAY: 

Minimum 2 kuverter

  • Forret og dessert er flot anrettet  i  engangsemballage og klar til at stille på bordet.
  • Ved hovedretten færdiggøre få detaljer  i et køkken og anrettes  efter vores anvisning. 
  • Vi har ikke mulighed for at lave specialkost i denne menu 
  • Afhentes mellem 15.00 – 17.00 

 


Take away menu uge 4

FORRET

Dampet torsk med håndpillede rejer
Grøn-mayo, syltede fattigmands asparges , sprøde kerner og friske krydderurter

HOVEDRET 

Rosa stegt file af ungkvæg 
‘Samsø rødder bagt med rosmarin, orange glaseret rødløg, hengemte tyttebær, rødvin sauce med svampe og madagaskar peber. Hertil serveres cremet kartoffel med purløg og muskat

DESSERT 

Karamel fromage med Thaiti vaniljePocheret pære fra Karensminde, syltede mørke bær og karamelliseret hvidchokolade og valnødder

285,- / pr- kuvert 


FOR BESTILLING KONTAKT RESTAURANTEN:

restauranten@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 6160 0361

Kontakt

Gårdbutikken:
info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Restauranten:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Slagteriet:
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Ismejeriet:
ismejeriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 9339 3761

Åbningstider

Vi holder vinterlukket. 
Vi ses igen d. 27. januar.

Adresse

Fru Møllers Mølleri
Bjeragervej 35,
8300 Odder
CVR: 14364374

Fru Møllers Restaurant
CVR: 36696982

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og bliv opdateret med nyheder og interessante historier.


Gårdbutik

Restauranten

Slagteriet

Ismejeriet