Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Slagteriets Simreretter


Hver uge tilbyder vi 2 forskellige simreretter - vores bud på nemme kødretter til ovnen. Altid på gode, lokale råvarer med smag!

Du vil f.eks. kunne vælge Osso Buco, Boeuf Bourguignon, Brasieret Svinenakke og Oksenakke m. ratatouille, Ølmarineret Svinenakke - alt sammen med kød fra gårdens egne dyr. Vores Coq au Vin er lavet med kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle. I sæson vil der være vildtretter. 

Kødet og grøntsagerne er anrettet i en alubakke og der medfølger en stegepose m. clip. Tilberedning med stegepose giver ekstra smagfuldt og saftigt kød!

Sådan gør du...

1. Tag låget af alubakken 
2. Put bakken i stegeposen og luk med clippen
3. Steg retten i en forvarmet ovn ved ca. 75 gr. i 60 - 75 min. alt efter ret

Er du i tvivl om stegetid eller tilbehør, står vi klar med gode råd og inspiration!