Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Sæsonbuffet oktober - november


(Min. 10  kuverter)

Restaurantens sæsonbuffet skifter hver 2. måned og er baseret på årstidens lækre lokale råvarer og produkter af egen avl. Alle retter anrettes flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning. Forret og desserten kommer protionsanrette i pæne glas, lige til at gå sætte på bordet eller buffeten. 

fra 1. oktober - 12. november 

 

MENU

FORRET

 Urtebagt Vesterhavsfisk
græskar syltet med fennikelblomst, ristede græskarkerner, friseé salat og safran mayonnaise

( Portionsanrettet ) 

Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Bageriet
(Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

 

HOVEDRETSBUFFET

Oksetykkam fra Kildegaarden langtidstegt i klosterøl og timian
(Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

--
Saltbagte beder og grillede porrer med urte-yohurt, mild peberrod og sherry vinaigrette
--
Jordskokker med saftige æbler, marokkansk citron, Gårdens korn, røgede mandler og høvlet Vendsysselost
--
Sprøde salater med grønne tomater, solsikker dukkah og vinaigrette på sennepskorn og nigellafrø
--
Cremet petit kartoffel med muskatnød, bredbladet persille og skalotteløg
(**Varmes ved 180 grader i 15 min.)
--
Skysauce med efterårssvampe og madagaskarpeber

 

DESSERT


Lokale pære pocheret i hyldebærsaft

  Mørk chokolade mousse med cognac, vanilje syltet solbær, frisk mynte & knas med karamelliseret rugbrød

( Portionsanrettet ) 

 

285,-

 


 

Forret + hovedretbuffet + dessert 285,-
Forret eller dessert + hovedretbuffet 245,-
Hovedretbuffet 200,-

 


TILVALG

Frilandsgris i spicy barbecuesauce
55.-
Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
55,-

Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
65,-

Snack 
35,-

 


Natmad

Det lækre saltbord med udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
 85,-
 



Kontakt restaurant
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361