Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Sæsonbuffet januar-marts 2019

( min 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til stor og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og dessserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

 

 
Fra 12. november - 22. december

 

FORRET

 

Dampet Vesterhavs fisk
Jordskokker, lokale æbler, confiterede svampe og estragon  


Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken
(Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

 

HOVEDRETSBUFFET
 

Langtidsstegt frilands ungkvæg med masser af vintersmag
---
”Multi color”- Stegte rødder fra Ørene vendt med urtecreme, 3 slags peberkorn og sesamfrø
---
Vinter salat af grillede porrer, saltbagt knoldselleri, pære fra Karensminde og Gremolata
---
Sprøde salater med syltede græskar, sprøde kerner og klassisk sennepsdressing
---
Bagt kartoffelkompot rørt med oregano, parmesan og cremefraiche
---
 Kalveskysauce med hvidvin og grøn Madagaskarpeber **
 

DESSERT

 

 Fromage "a la" stracciatella med mørke bær og chokolade
  estragonsukker, vanilje-syltede brombær, rugbrødsknas og Dulce de Letche

 

285,- pr. kuvert 

 


 

Forret + hovedretbuffet + dessert 285,-
Forret eller dessert + hovedretbuffet 245,-
Hovedretbuffet 200,-

 


 

TILVALG:

 

Snack 
35,-

Frilandsgris i spicy barbecuesauce
55.-
Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
55,-

Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
65,-

 


 

Natmad

Det lækre saltbord med udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
 85,-

 


 

Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361