Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Sæsonbuffet januar - marts


(Min. 10  kuverter)

Restaurantens sæsonbuffet skifter hver 2. måned og er baseret på årstidens lækre lokale råvarer og produkter af egen avl. Alle retter anrettes flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning. Forret og desserten kommer protionsanrette i pæne glas, lige til at gå sætte på bordet eller buffeten. 

fra 25. Januar  - 31. marts 

 

MENU

FORRET

Let røget vesterhavsfisk

med blomkål, estragonmayonaise, syltede stikkelsbær, urtesalat og crumble af ristet sesam og rug

(portionsanrettet)

 

Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Fru Møllers bageri
(Brødet varmes ved 180°C i 10 min.)

 

HOVEDRETSBUFFET

Rosa-stegt tykstegfile fra ”Kildegården”
(Kødet tages først op af varmekassen ved servering og skæres i tynde skiver)

---

Toskansk vintersalat med grillet fennikel, spinat,  Gartner Daniels kål, friskost og ølandshvede

---

Hårdt ristede gulerødder og Hokkaido græskar, bagte røde løg, krydret pesto rosso og raddicio

---

Hjerte og frisésalat med klassisk cæsar dressing, brødcrouton,  grønne tomater og kørvel

---

Kartoffel – porrer gratin med 3 slags peber, persille og bagte hvidløg

----

Cremet sky sauce smagt til med hvidvin og timian

 

DESSERT

Fromage på kærnemælk og vanilje

rosmarin syltede æbler og abrikoser, hvid chokolade brud, Bourbon karamelsauce og søde solsikkekerner

(portionsanrettet)

 

285,-

 


 

Forret + hovedretbuffet + dessert 285,-
Forret eller dessert + hovedretbuffet 245,-
Hovedretbuffet 200,-

 


TILVALG

Frilandsgris i spicy barbecuesauce
55.-
Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
55,-

Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
65,-

Snack 
35,-

 


Natmad

Det lækre saltbord med udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
 85,-
 



Kontakt restaurant
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361