Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Sæsonbuffet April - Maj

( min 10 kuverter )  
Denne menu kan nydes til stor og små begivenheder  - Vi kalder den vores festmenu. Forret og dessserten er portionsanrettet. Hovedretten leveres flot anrettet på porcelænsfade og i skåle; lige klar til at stille på bordet. Det varme leveres i varmekasser og håndteres efter anvisning.

 

 
 

 

FORRET
Nænsomt bagt færøsk laks

 med krydderurtemayo, marineret agurk, milde radiser og rugknas

---
Inkl. langtidshævet hvedebrød fra Gårdbutikken

(Brødet varmes ved 180°C i 8 min.)

 

HOVEDRETSBUFFET

Rosa stegt kalvekølle fra Kildegården
(Kødet tages først op af varmkassen ved servering og skære i tynde skiver)
--
Årstidens rødder fra Samsø med nigella frø, urter og kærnemælks dressing

--
Spæde grønne salater med hyldeblomst vinaigrette og crispy krydrede græskarkerner 
 --
 Spidskål med grønne ærter, Mølleriets ølandskorn, bagte skalotteløg og persille
--
Små kartofler med basilikumpesto og havsalt*
(*Varmes ved 180 grader i 15 min)

--
 Vores klassiske ramsløgscreme med drænet yoghurt (kold)



DESSERT

”Eton Mess”
Ingefær bagte rabarber med vaniljeråcreme, citronverbena og sprød marengs

 

285,- pr. kuvert 

 


 

Forret + hovedretbuffet + dessert 285,-
Forret eller dessert + hovedretbuffet 245,-
Hovedretbuffet 200,-

 


 

TILVALG:

 

Snack 
35,-

Frilandsgris i spicy barbecuesauce
55.-
Hopballe Mølle kylling stegt med oregano og hvidløg
55,-

Oste fra Vendsyssel med østjysk fladbrød og sylterier
65,-

 


 

Natmad

Det lækre saltbord med udvalg af egne spegede pølser, spegeskinke, postej og behørigt sylteri fra restaurantens krukker.
Foccacia brød fra Gårdbutikken hertil.
 85,-

 


 

Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361