Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Ribbensteg og rødkålssalat med tyttebær og pære

4 personer

500-600 g ribbensteg
3 1⁄2 dl creme fraiche
5 spsk. tyttebærsyltetøj
1⁄4 tsk. groft salt
400 g rødkål
3 pærer 

Ribbenstegen

Sørg for, at ribbenstegen er godt ridset i skindet. Gnid skindet med salt. Sæt stegen i ovnen, skru op på 220 grader, og steg den i ca. 15-20 minutter, indtil sværene er gyldne. Skru da ned på 180 grader, og steg den videre i ca. 1 time og 20 minutter, indtil kødet er mørt.

Rødkålssalat

Vend creme fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Vask og snit rødkålen fint. Vask og skær pærene i tynde både.
Vend ca. 2 dl dressing sammen med rødkålen. Læg pærer og rødkål lagvis i en skål. Servér resten af dressingen til rødkålssalaten.