Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862


Bagekursus 30. oktober 2017

Bagekursus 30. oktober 2017

Produktet er udsolgt.

995,00 DKK

Vejl. udsalgspris 995,00 DKK

Lær at blive bedre til at udvikle dit daglige brød. Vi bager rugbrød, fuldkornsbrød og brød med minimum brug af gær. Lær nogle gode og nemme metoder til at gøre dit daglige brød mere velsmagende, vellykket og sundt. Kurset er for alle - nybegynderen såvel som den øvede hjemme-bager, der mangler ny inspiration.

Dagen starter med et besøg i mølleriet, hvor vi fortæller om møllen, dyrkning af kornet og maling af mel. I bageriet bager vi rugbrød på surdej - og giver ny inspiration til nemme madpakkebrød. Vi bager brød kun med fuldkornsmel… Og det basale langtidshævede brød bliver udsat for fuldkorn i forskellige variationer.

Vi serverer frokost bestående af landtapas med specialiteter fra gårdbutikken og friskbagt brød i massevis :-)

Alle får brød fra dagens anstrengelser med hjem. Og selvfølgelig surdej til fremtidens rugbrødsbagning, en langtidshævet hvededej og fuldkornsdej til bagning derhjemme. Dagen afsluttes med en god kop Chulamenda kaffe og lun kringle, og vi siger tak for en hyggelig og lærerig dag i mølleriet.

Kurset er en blanding af demonstration, foredrag og hands-on.

Kurset er fra kl 9.30 - ca. 15.00

 

Lær at blive bedre til at udvikle dit daglige brød. Vi bager rugbrød, fuldkornsbrød og brød med minimum brug af gær. Lær nogle gode og nemme metoder til at gøre dit daglige brød mere velsmagende, vellykket og sundt. Kurset er for alle - nybegynderen såvel som den øvede hjemme-bager der mangler ny inspiration.

Dagen starter med et besøg i mølleriet, hvor vi fortæller om møllen, dyrkning af kornet og maling af mel. I bageriet bager vi rugbrød på surdej - og giver ny inspiration til nemme madpakkebrød. Vi bager brød kun med fuldkornsmel… Og det basale langtidshævede brød bliver udsat for fuldkorn i forskellige variationer.

Vi serverer frokost bestående af landtapas med specialiteter fra gårdbutikken og friskbagt brød i massevis :-)

Alle får brød fra dagens anstrengelser med hjem. Og selvfølgelig surdej til fremtidens rugbrødsbagning, en langtidshævet hvededej og fuldkornsdej til bagning derhjemme. Dagen afsluttes med en god kop Chulamenda kaffe og lun kringle, og vi siger tak for en hyggelig og lærerig dag i mølleriet.

Kurset er en blanding af demonstration, foredrag og hands-on.