Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Påsken 2019

 

Skærtorsdag den 18. april, Langfredag den 19. april, Påskelørdag den 20. april og Påskedag den 21. april 

 


 

Restaurantens brunch serveres både

Langfredag, Påskelørdag og Påskedag fra kl. 10-12. 
Gårdbutikkerne er IKKE åben PÅSKEDAG 21. april 

 

Se menuen her

 


 

Frokost 

Skærtorsdag den 18. apri: 12.00-16.00

Langfredag den 19. april: 13.00-16.00

 Påskelørdag den 20. april: 13.00-16.00 

 Påskedag den 21. april: 12.00-16.00

 

Disse 4 dage indbyder vi til PÅSKEBORDET.
Frokostbuffet med kolde og lune retter - Smag på sæsonens køkken: Gårdens Lam, spæde rabarber, søkogte rejer, krydret Christiansø sild, ramsløg, modne danske oste, påskeæg...

250,- pr kuvert 

 

Menu

Påskesild med karrysalat, kapers og Karensminde æbler
---
Koldrøget laks fra egen rygeovn med rævesauce og dild 
---
Vesterhavsfisk ”i slør” med fennikel salat
---
Falafel med krydderurter og spidskål tzatziki
---
  Smilende 'påskeæg' med søkogte rejer og karse
---
Håndlavede charcuteri fra Slagteriet
---
Hvidløgs aioli, basilikumpesto og løgmarmelade
---
Roastbeef med stegte løg, pickles og peberrod
---
Fru Møllers Leverpostej med bacon og syltede rødbeder
---
Kogt skinke af Gårdgris med coleslaw af vintergrønt
---
Hønsesalat af Hopballemølle kylling med svampe og ramsløg
---
”Østjysk tabouleh” med Gårdens ølandshvede, agurk og mynte
---
Helstegt lammebov fra Gådens lam stegt med rosmarin
---
Fransk grønsagsgryde med grillet peberfrugt og tomat 
---
Bagt Kartoffelkompot med cremefraiche, hvidløg og timian


 


 

Book dit bord online

 

 

Ved reservations over 8 personer kontakt os på  mail: Restauranten@frumollersmolleri.dk eller T 61 60 03 61 

 


 

Påskebordet   –  Ud-af-huset

Flot og velsmagende færdigtilberedt gourmetmenu af de bedste råvarer.
Hovedretten varmes på et minimum af tid og efter medfølgende vejledning

3 x Tapas
(Inkl. Surdejsbrød)


Slagteriets håndlavede charcuteri med basilikum pesto
---
Smilende påskeæg med søkogte rejer og karse
---
   Hønsesalat af Hopballemølle kylling med svampe og ramsløg
---
Koldhævet surdejsbrød af stenformalet mel fra Fru Møllers Mølleri

 

Hovedret
Helstegt lammebov fra Gårdens lam stegt med rosmarin
---
Fransk grønsagsgryde med grillet peberfrugt og tomat
---
Bagt Kartoffelkompot med cremefraiche, muskat og timian

 

Dessert
Rabarber bagt med kardemomme og rørsukker ”i lag med” vaniljecreme og sprød marengs

 

285,- pr. kuvert 

 


 

Menuerne tilbydes ned til 2 kuverter.
Tilbydes torsdag, fredag og lørdag.
Forudbestilles senest den 13/2.
Bestilling: restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 61600361. 
Maden afhentes og er pakket i emballage, som ikke skal returneres.
(Afhentes mellem 15.00 – 18.00.)