Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Påsken

Påske 

Skærtorsdag den 13. April, Langfredag den 14. April og Påskelørdag den 15. April

Disse 3 dage indbyder vi til PÅSKEBORDET.
Frokostbuffet med kolde og lune retter - Smag på sæsonens køkken: Gårdens Lam, spæde rabarber, søkogte rejer, krydret Christiansø sild, ramsløg, modne danske oste, påskeæg...


 

Det STORE påskebord

Krydrede Christiansø sild med Tunø rødløg, cremefraiche og karse

--

Marinerede Christiansø sild med æbler og karrysalat
--

  Smilende ”påskeæg” med sø kogte rejer og dild

--

Let-bagt færøsk laks med rygeostedressing og agurk relish

--

Gratineret saltet torsk med hvidløg og kartoffel

--

Røget vesterhavsfisk med urtecreme og fennikel crudité

--

Spegepølser og hørøget skinke fra Slagteriet

--

Aiôli, basilikum og løgmarmelade

--

Krebinetter med spidskåls tzatziki og mynte

--

Hønsesalat af Hopballemølle kylling med svampe og ramsløg

--

Østjysk Tabouleh med Gårdens durumkerner, tomat og persille

--

Kogt og røget  Gård’mét gris med rødder vendt i urte-dressing

--

Leverpostej med gårdens bacon 

--

 Lam i frikasse med porrer og gulerødder

--

Vanilje bagte rabarber med makroner og Chantilly creme

 

250,- pr. kuvert 

 

 

Restaurantens brunch serveres både Langfredag og Påskelørdag fra kl. 10-12.

250,- pr. kuvert 

Se menuen her 

 

Påskebordet:
Torsdag fra kl. 12.00 

Fredag og lørdag fra 13.00. 
Senst bestilling kl. 15.00. Restauranten lukker 16.30 for frokost.

 

Aften:

Fredag og lørdag fra kl. 18.00 - sent

Se menuen her 

 

Vi anbefalder at reserverer bord: 

 

Book dit bord online


Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361