Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Overnatning

Til jer, der trænger til en skøn aften i Fru Møllers Restaurant, UDEN at skulle tænke på at køre hjem, anbefaler vi Sejersminde Bed & Breakfast her i Bjerager. I kan rejse jer fra bordet og gå de små 500 m hjem i seng.


Sejersminde Bed & Breakfast er selvfølgelig også en overnatningsmulighed for jer, der drømmer om hyggelige feriedage på landet - tæt på en af danmarks bedste strande. Her er der god tid til god mad og lokale oplevelser!
Torsdag, fredag og lørdag kan I slentre hen til Fru Møllers Mølleri efter brød og kager, kigge ind til slagterne og hente håndskårne bøffer til grillen eller nyde frisklavet is i Ismejeriet. Børn og barnlige sjæle kan klappe en hund eller en kat og hilse på stude, får, høns og grise.

..................

Sejersminde er en firlænget bindingsværksgård fra 1875. I den nyrenoverede stald findes der 2 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser, kan lejes som hel lejlighed. Ud over de 4 værelser er der fælles køkken og opholdsrum med spiseplads til seks, to toiletter og to baderum. Gæster har adgang til have med to terrasser, drivhuse, køkkenhave og en lille legeplads.

OBS: Al kontakt vedrørende overnatning bedes rettet til Sejersminde.