Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Landmandskost

​​​​​​’Bondemanden han har altid travlt, på sin bondegård...’, og derfor laver vi, i Restauranten, i ny og næ aftensmad til ham og hvorfor ikke også tilbyde det til jer?

Landmandskost er en god gedigen ret, lavet af årstidens grønt og slagterbutikkens udvalg, lige til at varme, når I kommer hjem. 


Ugens 'landmandskost' kan afhentes
på torsdage, fredage og lørdag mellem 15 og 17.

 

Landmandskosten kommer altid med sæsonens udbud af salater og grønt.

125,-

 

Uge 40 og uge 41 

 

Coq au vin 
En rigtig fransk klassiker .
Rødvins braiseret kylling fra Hopballe Mølle med perleløg, gulerødder og Slagteriets bacon. 
Serveres med kartoffelmos med rigeligt smør 

 

Uge 42 og uge 43


Østjysk-gullasch 
Verdens bedste simreret med varme krydderier. 
Frilandskalv simret med tomat, paprika, spidkommen og fløde. 
Hertil cremet kartoffelpure med creme fraiche 

 

Uge 44 og uge 45 

 

Forloren Hare 
Bedstekøkken… Saftig farsbrød spækket med bacon og tilberedt direkte i flødesauce. 
Petit kartofler med timian og persille 

 

Uge 46 og uge 47

 

Boeuf Bourguignon
En ægte fransk favorit. 
Langtidsbraiseret oksetykkam med svampe, perleløg og røget bacon. 
Serveres med grov kartoffelmos

 

Uge 48, uge 49, uge 50 og uge 51

 

Confit de canard
Fantastisk spise! 
Saltet og confiteret andelår med timian og laurbær. Stegte kartofler og rødkål. 

 

 


 

Kontakt restaurant:


restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361