Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Gris

Vi kalder vores gris for Gårdmet Gris, fordi kvaliteten er i top, smagen er god og så er den af egen avl.

Vores grise er født i en stald. Søerne går på dybstøelse i drægtidhedsperioden og kommer i bokse, når de farer. Smågrisene kommer på fold, når de er ca. 3 måneder gamle. I vinterperioden er slagtegrisene på stald i dybstrøelse. Vores jord egner sig ikke til udendørs grisehold i de kolde og våde måneder. Grisene er altså ikke udendørs på bestemt dato, men når jord- og vejrforhold er optimale hos os.

I butikken...

Du vil altid kunne få spændende udskæringer, friskhakket grisekød og et stort udvalg i pølser og spegepølser.

Bestil Gårdmet Gris

Du kan  bestille en halv eller hel Gårdmet Gris, finparteret og klar til fryseren: 48,- kr pr. kg.
En halv gris vejer ca. 40 kg.

Ca. 10-12 % af grisen er svær//tæer/tryne mm. er fraskåret ved udskæringen - det er normalt ikke med, da det ikke har almindelig anvendelsesværdi. Men hvis det ønskes, sendes det med!

En halv gris - det får du:

1 Mørbrad
1 Skinkesteg
1 Skinkecoulotte
1 Rullesteg
1 Ribbenssteg
1/2 Nakkesteg
1/2 Nakke i koteletter
1 Kamsteg
Skinketern
Skinkesnitzler
Koteletter
Flæsk i skiver
Gode ben
Hakket kød
1/2 hoved
2 Skanker

 

Nyhed: Lufttørret Gårdskinke

 

Hvorfor rejse til Syden når I kan hente lufttørret skinke hos Fru Møllers Slagteri?
Igennem lang tid har vi testet og smagt, og testet igen. Nu er det lykkedes os at finde den helt rette balance i vores nye produkt: LUFTTØRRET GÅRDSKINKE.

Smagen er - efter 30 dages saltning, samt lufttørring i yderligere 50-70 dage - på én gang rund og mild, men også med tydelige noter af modningsprocessen. Lufttørret Gårdskinke er perfekt til både frokosten, skovturen, tapasarrangementet eller som væsentligt smagselement i en lækker forret.

Kom og få smagsprøver i Slagteriet.