Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Frokostkort

 

Fru Møllers Frokost
Serveres i restauranten
Torsdag og fredag kl. 12-15
Lørdag kl. 13-15

 

 

Frokostplanken

Små kolde og lune retter baseret på sæsonens spisekammer
 'Landtapas' serveres samtidigt  

3 retter 175,-

4 retter 195,-

 


 

 

Frokostretter

 

Bondeomelet
Spegeskinke, lagret Parmesan ost og grønne salater

125,-

 

Røget færøsk laks fra egen rygeovn

Tomater fra Beder gartnerskole, radiser, friskost og højbeds-urter

135,-

 

Stjerneskud

Stegt og dampet fiskefilet med Nordsø rejer, Samsø asparges,

smørristet hvedebrød og tomat-aioli
155,-

 

Hvidvinsdampede blåmuslinger fra Horsens Fjord
Serveres med pommes frites og hvidløg-saioli

155,-

 

Rørt tatar af frilandskvæg

Grønne salater og croutons af surdejsbrød 

155,-

 

Gårdens fristelser

Udvalg af paté, skinke, spegede pølser, danske oste og vores sylterier

165,-

 

Wienerschnitzel af Mølleriets Gårdgrise
Grønne ærter, peberrod, ansjos og små ristede kartofler

195,-

 

Steak au poivre 200 g

Oksemørbrad stegt med sort peber Serveres med cremet pebersauce, smagt til med sennep og cognac
Serveres med  pommes frites

295,- 

 

 


 

Dessert

 

 Rabarber fra haven

rabarber kompot, vaniljeis, knuste cookies og 
sprød marengs

95,-

 

Danske oste  

med Gårdens sylteri og nødderugbrød
 125,-

 


 

Kaffetid

Mørkristet Chulumenda stempelkaffe ad libitum og kage etagere med

udvalg af kager fra Gårdbutik

85,-

 

Brødkurv

med marmelade og smør

55,- pr. person

 

 



 

Ved forudbestilling til min. 6 personer, tilbyder vi også vores 3 retters frokostmenu til 295,-:

 

Juni måneds 3 retters menu 

 

Kold pocheret vesterhavsfisk og Nordsø rejer

Syltede hvide asparges, hjertesalat, estragon-creme og surdejs crouton

---

Rosa-stegt ungkvæg filet fra ”Kildegården” stegt med urter fra vores højbede

Dampet spidskål, nyeløg og cremet kalvesky

Hertil nye kartofler med løvstikke

---

Rabarber dessert
Med luftig vaniljecreme, hindbærsorbet og chokolade knas

 
 
 

Book dit bord online