Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

For voksne

Gourmetkursus - Middag i Fru Møllers Restaurant

(Vi tilbyder desværre ikke disse kurser i vinteren 2017)
Her er den gode smag og sæsonens bedste råvarer i højsædet. Restaurantens kok vejleder og guider jer i køkkenet og her skaber I, i fælleskab, en uforglemmelig 3-retters middag af sæsonens bedste råvarer. Derefter sætter i jer til bords i restauranten og vores tjener søger for, at I i ro og mag kan nyde den 3 rettes sæsonmenu med tilhørende vine. Middagen rundes af med en kop Chulumenda kaffe.
(Max 14 deltager.)

Program for kokkeskole:
17.00: Snack og et lille glas. Gennemgang af råvarer, vi smager, dufter, mærker, lytter, det kaldes sensorik.
18.00: Du arbejder i køkkenet i et team, under kokkens kyndige vejledning. 
19.15: Middag i restauranten med alle de lækre retter, hertil serveres vin og div. drikkevarer. Efter middagen serveres Chulumenda kaffe og Fru Møllers småkager.
22.00: Vi slutter af med at udlevere alle opskrifter brugt på kurset.

Pris: 975,- pr. 

Inviterer en gæst. Når vi er færdige med at lave mad, har du mulighed for at inviterer én person til at spisning med for 550,- .
Kl. 19.15 - middag: Appetizer, 3 –retters sæsonmenu, 3 tilhørende vin, Chulumenda kaffe og Fru Møllers smørbagte småkager.
 

Vinter sysler - syltekursus:

På dette kursus fylder vi ’spisekammeret’ op til vinteren! Vi hygger et par timer og sysler med at SYLTE. Vi laver klassisk bær marmelade og lidt mere utraditionel marmelade med smag. Vi koger saft og laver gelé. Rodfrugter og kål bliver lavet til smagsfuld relish og pickles. Frugter og grøntsager bliver til krydret chutney og ’smør’ og vi laver engelsk ’Lemon curd’. Vi starter en frugteddike op. Undervejs snakker vi om smag, råvarer, tekniker og holdbarhed. 
 
Kursuset er til dig som gerne vil ’komme-godt-i-gang-med’ eller udvikle dine hjemmesylteriet. 
Vi starter med en kort intro og en forfriskning. Vi går i køkkenet i et par timer. Aftenen rundes af med landtapas; Udvalg af gårdens specialiteter, de nylavede sylterier og Chulumenda kaffe eller te. Max. 16 deltager. Kursisterne arbejder sammen i grupper.
Alle får glas med sylterier med hjem.

Program for kokkeskole:
17.00: Snack og et lille glas. Gennemgang af råvarer og teknik.
17.30: Du arbejder i køkkenet i et team, under kokkens kyndige vejledning. 
19.30: Vi spiser landtapas og  samger på sylteriern. Inkl. drikkevarer. Efter middagen serveres Chulumenda kaffe og Fru Møllers småkager.
21.00: Vi slutter af med at udlevere alle opskrifter brugt på kurset.

Pris 975,-

 


 
Birgitte Povlsgaard Poulsen, underviser: Birgitte er kok, underviser og produktudvikler hos Fru Møllers Mølleri. Birgitte har tidligere arbejdet som kok på Svineriet i Århus og på Nr. Vissing Kro.
 
Sted: Kokkeskolen afholdes selvfølgelig i restaurantens køkken, på Bjeragervej 35, 8300 Odder.

Betingelser: Tilmeldingen er bindende, pladsen på kurset kan dog videregives til anden part, hvis du bliver forhindret. 
Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning, være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. 
 
Vi glæder os til at se dig til kokkeskole i Fru Møllers Restaurant
 

 



Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361