Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Events

Restaurantens events 2018

Efterårsferie  - Ekstra brunch fredag den 19. oktober 
Fru Møllers Restaurants brunch serveres fra kl. 10-12.
 


 

Aften arrangement

En 'vildt' aften

Fredag den 2. november og lørdag 3. november 
Vi inviterer indenfor til vildt aften. Vi har sammen sat en 4 retters menu med alt godt fra skovene omkring os, frugter fra Karensminde, grøntsager fra de østjyske Ø’er og Gårdens egne produkter

Vi tilbyder dissee aftener ikke vores almindelig "a la carte"

 

Menu

 

Terrin af vildt og trøffelcreme
Gartner Daniles kål, frisésalat og sprødt kyllingeskind 

---
Stegte kammuslinger og røget dådyr
Vildt bouillon, tørrede svampe, Karensminde æbler og brøndkarse

---
Kronhjort og saltbagt rødbeder
Jordskokker, vindruer, ristede valnødder og krydret vildtsauce  

---

Helt ”vildt” dessert 
Mokka, solbær, kakao, Clara Friis pære og orangeknas 

 

4 retters menu 450,-

 


 

Mortens aften 

Lørdag dem 10. november er det Mortensaften, og ifølge traditionen skal der denne aften serveres and til middagen. Derfor tilbyder vi en 3 retters menu baseret på sæsonens spisekammer og selvfølgelig med kvalitets and  og den gode sovs i højsædet. 
Arrangementet starter kl. 18.30 

 

Menu

 

Rødbede gravad Færøsk laks
Beder fra Samsø, friskost, puffede vilde ris, endivie salat og frisk peberrod
 ---
Canard à l'orange
Glaseret andebryst, knoldselleri mousseline,
grillede porre fra Daniels gartneri og syltede ribs.
Hertil serveres gratineret kartoffelkompot og orange andesauce
 ---
"Bagt Alaska"
Isbombe; flamberet i cognac, bærsorbet, vaniljeparfait, biscuit-kage og brændt marengs
 

3 retters menu 365,-   

 

Vi tilbyder denne aften ikke vores almindelig "a la carte"


 


Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
eller på tlf. 6160 0361