Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Det sker 2019

 

 

Januar

Vi holder vinterlukket til og med d. 23.1.2019
Torsdag d. 24. kl. 11 åbner vi igen.

Februar

Vi bager masser af fastelavnsboller !!

 

VINTERFERIE UGE 7: 
Vi holder naturligvis åbent vores 3 sædvanlige dage. Kom og hyg :)
OBS! EKSTRA BRUNCH i Restauranten fredag d. 15.2. 

 

Restauranten:

MIDDAG PÅ LANDET

Fredag den 25. januar til og med den lørdag  28. marts 

Vi forkæler vores gæster med de bedste råvarer fra sæsonens spisekammer. Vi steger, braser, sylter, koger og gør vores bedste for at skabe en skøn gastronomisk oplevelse i vores hyggelige og intime restaurant på landet mellem marker og dyr.​​​​​ 18.30 - 21.30

Marts

Vi skal helt sikkert så markerne til! ...måske det også bliver til boghvede i år? 

April

TORSDAG d. 4/4 har SLAGTERIET  5 års jubilæum! 
og mon ikke der kommer til at ske lidt 'smagfuldt' den dag :-) 

 

LØRDAG D. 13.4. - IS & BILER
Ismejeriet finder den store isdisk frem
- og har helt særlige "vi-åbner-for-issæsonen" priser!

Veteranbil Træf fra 12 - 14.
Kom og nyd de smukke biler fra Veteranlauget - Odder.
 

Påsken - og vi holder åbent de 3 sædvanlige dage:
Skærtorsdag d. 18. april, Langfredag d. 19. april og
Påskelørdag d. 20. april


Butikkernes åbningstider i påsken 
Skærtorsdag: 9 - 14 
Langfredag: 9 - 14
Påskelørdag: 9 - 14 

 

Restaurantens åbningstider i påsken 
Skærtorsdag: 12 - 17 
Langfredag: 10 - sent
Påskelørdag: 10 - sent 

 

Restauranten:

Disse 3 dage indbyder vi til PÅSKEBORDET.
Frokostbuffet med kolde og lune retter - Smag på sæsonens køkken: Gårdens Lam, spæde rabarber, søkogte rejer, krydret Christiansø sild, ramsløg, modne danske oste, påskeæg og meget mere fra vores spisekammer

 

Restaurantens brunch serveres både Langfredag og Påskelørdag fra kl. 10-12.


 2 BÅLMANDS-WORKSHOPS lørdag d. 27.4.
Rasmus, Simon og Søren fra Outdoorkursus.dk afholder 2 workshops, hvor du i fællesskab med de andre deltagere laver lækker mad over åben ild - omgivet af gårdens dyr og skønne natur. Lær nye måder at tilberede mad over bål.
Tag dine venner og familie med til en hyggelig dag. 

Bålmandsworkshop 1 - Brunch: 9 - 13. Pris: 395,-
Læs mere og tilmeld dig her 

Bålmandsworkshop 2 - Aften Menu: 16 - 21. Pris: 550,-
Læs mere og tilmeld dig her

Maj

Lørdag d. 11.5. afholder vi Krydderurternes Dag  
Daniel fra 'Daniels Gartneri' fortæller om dyrkning og anvendelse af krydderurter
10.30 - 11.30 og igen 12.30 - 13.30
Der er smagsprøver på marineret kød og brød m. grøn dyppelse - og et stort udvalg i krydderurter, naturligvis.

Vi har åbent St. Bededag: 
Gårdbutik og Slagteri: 9 -14
Restaurant: St. Bededag 12 - sent

Vi har åbent Kr. Himmelfartsdag: 
Gårdbutik og Slagteri: 9 -14
Restaurant: St. Bededag 12 - sent. Kr. Himmelfartsdag 12 - 16.30

Aspargesfestival i Restauranten
Fredag den xx. maj og lørdag den xx. Maj fra kl. 18.00
Asparges har hovedrollen, når vi hylder de smukke og sprøde, grønne og hvide asparges, som vi får sejlet ind fra Tunø og Samsø.


Juni

Torsdag den 1. Juni åbner Restauranten for aftenservering
på torsdage fra 18 - sent.


Butikkerne holder ekstra åbent alle lørdage i juni, juli og august
Torsdag og fredag 11 - 17. Lørdag 9 - 15.

Juli

SOMMERMARKED lørdag d. 6. juli fra 10 - 16. Kunsthåndværk og Mad.
Dagen hvor gårdspladsen og Den Sorte Lade er fyldt med unika ting fra dygtige kunsthåndværkere, spændende varer fra gode leverandører og ikke mindst madboder. Gratis adgang.
OBS: Butikkerne åbner til sædvanlig tid kl. 9.00

Klik her for at se billeder fra Sommermarked 2018

August

Der høstes! Du kan være heldig at se en travl landmand i en stor traktor :)

September

Butikkerne går over til normal åbningstid:
Torsdag og fredag 11 - 17. Lørdag 9 - 14.

I er velkomne til at samle kastanjer på gårdspladsen. Tag en pose med :)

Oktober

Husk at bestille Mortens And inden lørdag d. 26.10.

 

Nyd Mortens Aften i Restauranten - 

3 retters menu baseret på sæsonens spisekammer og selvfølgelig med saftig and

EFTERÅRSFERIEN:
Kom og hyg - kig forbi dyrene på mark og i lade.

November

Slagteriet tager imod julebestillinger.
Vi har naturligvis en nem online-bestillingsformular,
men I er velkommne i butikken til en snak om and, kalkun, ribbensteg og alle de andre gode julesager.
I butikken kan I også få en go' gammeldaws bestillingsseddel udleveret.

JULE BUFFET - UD AF HUSET
Fra d. xx.11. tilbyder Restauranten igen i år de populære julebuffeter.
Vælg mellem Gårdens Julefristelser og Fru Møllers Julebuffet "De Luxe".

NYTÅRS TAKE AWAY
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu - lige til at gå til - få forberedelser hjemme i dit eget køkken.
Skal afhentes d. 31.12. mellem 11 - 13.

December

JULEMARKED 1. weekend i advent: Kunsthåndværk og Mad.
Lørdag d. 1.12. og søndag d. 2.12. - begge dage 10 - 15
Husk butikkerne har åbent 9 - 15 lørdag og 10 - 15 om søndagen.
 

Bestilling i Slagteriet:
JULEVARER senest lørdag d. 15.12. og NYTÅRSVARER senest lørdag d. xx.12.

OBS. 22.12. er sidste dag for Restaurantens JULEBUFFET - UD AF HUSET.

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKERNE:
UGE 48: Torsdag og fredag 11 - 17. Lørdag 9 - 15 og Søndag 10 - 15
UGE 49 - 50: Torsdag og fredag 11 - 17. Lørdag 9 - 14.
UGE 51: Tekst følger
UGE 52: Tekst følger

ÅBNINGSTIDER I RESTAURANTEN:
UGE 48 - 50: Torsdag 12 - 16.30. Fredag 12 - sent. Lørdag 10 - sent.
UGE 51: Torsdag 12 - 16.30. Fredag 12 - sent. Lørdag 10 - 16.30
Mandag d. 31.12.: Afhentning af NYTÅRS TAKE AWAY 10 - 13.

...............................

Herefter holder Fru Møllers Mølleri VINTERLUKKET
Vi åbner igen torsdag d. 23.1.2020 kl. 11