Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Det sker 2017 - Årets gang på landet

Januar

Vi holder vinterlukket til og med d. 18.1.2017
Torsdag d. 19. kl. 12 åbner vi igen.

 

Februar

Vi bager masser af fastelavnsboller !!

 

Marts

Fåreklipning i Den Røde Lade - alle er velkomne til at kigge med
Lørdag d. 4. marts fra kl. ca. 10 til alle får er klippet.

 

Crazy Tapas 
Fredag den 3. marts og lørdag den 4. marts fra kl. 18.30
I Restauranten er vores ”Crazy Tapas” aftner blevet en tradition.
Denne aften leger kokkene og udfordrer sig selv og gæsterne med et tapas bombedement!! Kreativitet, egne produkter og sæsonens skønne råvarer er på sit højeste alt i mens retternes tempo og størrelse stadig er spanske. 

 

April

1. april  fra kl. 12.00 kommer der fint besøg på Gårdspladsen af 'Veteranlauget af 2005'
Kom og se de flotte velbevarede biler :-) 

 

Vi har åbent Skærtorsdag og Langfredag
Gårdbutik og Slagteri
9.00-14.00

 

Restaurantens åbningstider i påsken 
Torsdag: 12 - 17 
Fredag: 10 - sent
Lørdag: 10 - sent  

 

Påskebordet I RESTAURANTEN
Skærtorsdag den 13. April, Langfredag den 14. April
og Påskelørdag den 15. April 
Disse 3 dage indbyder vi til PÅSKEBORDET.
Frokostbuffet med kolde og lune retter - Smag på sæsonens køkken: Gårdens Lam, spæde rabarber, søkogte rejer, krydret Christiansø sild, ramsløg, modne danske oste, påskeæg...



Restaurantens brunch serveres både Langfredag og
Påskelørdag fra kl. 10-12. 

 

Maj

6. maj. Krydderurternes Dag
Daniel fra 'Daniels Gartneri' fortæller om dyrkning og anvendelse af krydderurter.

 

Vi har åbent St. Bededag og Kr. Himmelfartsdag
Gårdbutik og Slagteri: 9.00-14.00
Restaurant: St. Bededag 12 - sent. Kr. Himmelfartsdag 12 - 16.30 

 

Aspargesfestival i Restauranten
Fredag den 26. maj og lørdag den 27. Maj fra kl. 18.00
Asparges har hovedrollen, når vi hylder de smukke og sprøde, grønne og hvide asparges, som vi får sejlet ind fra Tunø og Samsø.
4 retters menu med asparges.

 

Juni

Torsdag den 1. Juni åbner Restauranten for aftenservering på torsdage fra 18 - sent.
Gårdbutik og Slagteri går over til sommeråbningstider:
Torsdag og fredag 12 - 18. Lørdag 9 -15.

 

Juli

Gårdbutik og Slagteri holder ekstra sommeråbent hele juli:
Torsdag og fredag 11 - 18. Lørdag 9 - 16.

SOMMERMARKED lørdag d. 1. juli
fra 10 - 16. Kunsthåndværk og Mad.

10 ÅRS JUBILÆUM 
- og det skal fejres:
Torsdag d. 6.7. er der smagsprøver og musik under kastanjetræerne.

Fredag d. 7.7. er en normal dag, bortset fra at Restauranten holder aftenlukket.
Fra kl. 18 er der Hygge i vores have, hvor I kan købe Gårdens Fristelser:
Tapas fra Restauranten, Slagteriet og Gårdbutikken samt øl og vand.
Vi giver livemusikken med Potters Jig fra 19 - 21.
Tag selv tæppe, termokande og kopper med - der er god plads på plænen :)

Lørdag d. 8.7. er helt normal - men fuld gas på gode gårdpriser og smagsprøver.
Deltag i Den Store Kagekonkurrence, hvor Micki fra Bagedysten vil være dommer.

Efter præmieoverrækkelsen kan der købes billet til Det Store Tag-Selv-Kagebord.
Følg med på Facebook - eller se mere HER

 

August

Gårdbutik og Slagteri har almindelige sommeråbningstider:
Torsdag og fredag 12 - 18. Lørdag 9 - 15.
 

September

Gårdbutik og Slagteri går over til vinteråbningstider:
Torsdag og fredag 11 - 17 og lørdag 9 - 14.
Restaurantens åbningstider:
Torsdag 12 - 16.30, Fredag 12 - sent og Lørdag 10 - sent.

 

Oktober

Husk at bestille Mortens And inden d. 28.10.

I er velkomne til at samle kastanjer på gårdspladsen. Tag en pose med :)

EFTERÅRSFERIEN:
Kom og se hvordan man parterer et lam.
Slagtermester Michael skærer, fortæller og viser frem.
Torsdag d. 19.10. og fredag d. 20.10. - begge dage fra 13 - 14. For børn og voksne.

 

November

Slagteriet tager imod julebestillinger.
Vi har naturligvis en nem online-bestillingsformular,
men I er velkommne i butikken til en snak om and, kalkun, ribbensteg og alle de andre gode julesager.
I butikken kan I også få en go' gammeldaws bestillingsseddel udleveret.

JULE BUFFET - UD AF HUSET
Fra d. 13.11. tilbyder Restauranten igen i år de populære julebuffeter.
Vælg mellem Gårdens Julefristelser og Fru Møllers Julebuffet "De Luxe".

NYTÅRS TAKE AWAY
Vi har sammensat en lækker nytårsmenu - lige til at gå til - få forberedelser hjemme i dit eget køkken.
Skal afhentes d. 31.12. mellem 10 -14.
 

December

JULEMARKED 1. weekend i advent:
Lørdag d. 2.12. og søndag d. 3.12. - begge dage 10 - 15

OBS. 22.12. er sidste dag for Restaurantens JULEBUFFET - UD AF HUSET.

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKERNE:
UGE 48 - 50: Torsdag og fredag 11 - 17. Lørdag 9 - 14.
UGE 51: Torsdag d. 21.12. 11 - 17. Fredag d. 22.12. 11 - 17. Lørdag d. 23.12. 9 - 15.
Herefter lukket til og med torsdag d. 28.12.
UGE 52: Fredag d. 29.12. 11 - 17. Lørdag d. 30.12. 9 - 14. Søndag d. 31.12. 9 - 14.

ÅBNINGSTIDER I RESTAURANTEN:
UGE 48 - 50: Torsdag 12 - 16.30. Fredag 12 - sent. Lørdag 10 - sent.
UGE 51: Torsdag d. 21.12. 12 - 16.30. Fredag d. 22.12. 12 - 16.30.
Herefter lukket til og med lørdag d. 30.12.
Søndag d. 31.12.: Afhentning af NYTÅRS TAKE AWAY 10 - 14.
...............................

Herefter holder Fru Møllers Mølleri
VINTERLUKKET


Vi ses igen TORSDAG D. 25. JANUAR 2018!