Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Boulstrup Forsamlingshus

Vi er blevet hovedsponsor af Boulstrup Forsamlingshus. Da vi ønsker at støtte og  arbejde tæt sammen med det lokale  foreningers liv  og  vi håber på at de folkelige forsamlingshuse vil består i mange år i endnu.
 
Se mere på http://boulstrup.net/forsamlingshus .
 
Boulstrup Forsamlingshus er opført år 1900 og har fungeret som fælles samlingssted i over 100 år. Huset bruges bl.a. til høstfest, folkedans, dilettant, foredrag, generalforsamlinger, private fester, julemarked m.m.
Store sal, som er renoveret i 2001, er på ca. 110 m² har kapacitet til 80 kuverter.
Køkkenet indeholder professionelt opvaskeanlæg.
Mødelokalet er på ca. 20 m²

I Fru Møllers Restaurant laver vi masser af mad ud af huset, altid med fokus på friske og gerne lokale råvarer. Vi sylter, koger, steger, salter, ryger, tørrer og tilbereder alt, hvad vi kan, fra bunden. Vores menuer varierer i takt med sæsonen, men vores indstilling ændrer sig aldrig: Vi er kræsne på dine vegne og arbejder kun med de bedste råvarer. 
Hver måned kan du vælge mellem nye menuer.

Vi leverer til min. 10 kuverter.

Vi bringer gerne maden ud til dig mod betaling, men det er også muligt selv at afhente. Ved levering ankommer vi i god tid før arrangementet og gennemgår menuen. Så ved du præcis, hvordan du skal få maden klar på den bedste og nemmeste måde.

Vi leverer maden i porcelænsskåle og -fade til at stille på bordet. De varme retter leveres i termokasser.

Du står selv for tilbagelevering af rengjort service, medmindre anden aftale er indgået. Service leveres tilbage senest 2 dage efter arrangementet.

Kontakt restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk

eller på tlf. 6160 0361