Bliv kontaktet LUK

Kontakt


info@frumollersmolleri.dk
tlf. 2178 2760

Kontakt Slagteriet
slagteriet@frumollersmolleri.dk
tlf. 4219 8184

Kontakt Restaurant:
restauranten@frumollersmolleri.dk
tlf. 6160 0361

Kontakt Kafferisteriet:
ab@chulumenda.dk
tlf. 2448 0862

Aftenkort

 
Serveres i restauranten

Fra kl. 18.30 fredag og lørdag
Menuen følger tilgangen af friske råvarer, gerne fra nærområdet.

 

 


 

Middag på Landet

 Fredag den 22. september til og med den fredag  27. oktober serverer vi kun denne menu til aften og ikke vores normale a la carte kort

 

Vi forkæler vores gæster med de bedste råvarer fra sæsonens spisekammer.

Vi steger, braser, sylter, koger og gør vores bedste for at skabe en skøn gastronomisk oplevelse i vores hyggelig og intime

Restaurant på landet mellem marker og dyr.

 

Alt er inkluderet og aftenen ser således ud:

 

Aften starter kl. 18.30

Velkomst drink med sæsonens twist og salte og sprøde snacks fra Gården. (serveret ved bordet)

---

3 retter menu med de bedste råvarer her og nu (serveret ved bordet )

---

5 forskellige internationale vine ad libitum hentes i vores ta’ selv  vinbar.

---

I baren tilbyder vi også kolde Fadøl fra Klosterbryggeriet  og  de velsmagende usødede økologiske Moster safter.  

---

Fru Møllers landtidshævede madbrød bagt af friskmalet mel, drysset med frisk rosmarin og  havsalt. Hertil kærnet og syrnet smør fra Aabybro.

---

 Frisk ristet Stempel kaffe fra Gårdens eget kaffe risteri, Chulumenda og hjemmetlavet sødt hentes i vores vinbar

---

Kl. 21.30.  Siger vi tak for i aften.

 

545,- pr, kuvert

 

Menu

Smørstegt vesterhavsfisk og åben ravioli

 cremet græskarsauce, syltede græskar, friske krydderurter,

friteret surdejsbrød og lokale æbler

-

Dansk kødkvæg og sauce mystik

  høbagte og glaserede rødbeder, jordskokkepure med brunet smør,

løgskaller og gemte brombær.

Hertil knuste persille kartofler gratineret med vesterhavsost
-
Pocheret Karensminde pære i hyldebærsaft og tahitivanilje 
70 % mørk chokolade mousse med cognac, solbærsorbet, kakaoflager, karamelsauce og mynte

 


 

 

Vi tager gerne højde fra allergiker og vegetarer, hvis I oplyser os om det ved bordbestilling.

 

Har du tjansen at være chauffør eller af andre grund ikke ønsker at deltage i vinbaren, så kan menuen ( inkl. Snacks) købes for 325,-. Drikkevarer købes separat. 10 % rabat får børn optil 10 år.

 

 


 




Book dit bord online